Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Ten salat maju pri tuniakovych konzervach
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to že vieš o niečom kde majú trochu zeleniny ešte drahšiu neznamená, že to nie je drahéjimmy_xp napísal: Ani nie, ja chodím občas na obed do Fresh Garden a dávam si Crete šalát malý 275g a stojí 4,09 €.
brm, bol úplne na spodku chladiaceho boxu, približne v strede, kde máš hotové jedlá ako lasagne, tortelini,...
Z racionálneho hľadiska máš nepochybne pravdu, dokážeš si ingrediencie kúpiť lacnejšie. Z môjho subjektívneho je to ľahšie si kúpiť resp. dať si šalát urobiť. Jednak nemám cez týždeň moc času na prípravu a na druhej strane prečo si raz za čas niečo nedopriať, ak nemusím hľadieť na cenu? 
// a to je čistá pravda - keď som zjedol šalát na obed, tak domov čo som došiel poobede som bol neskutočne hladný
// a to je čistá pravda - keď som zjedol šalát na obed, tak domov čo som došiel poobede som bol neskutočne hladný
-
ancikrista
Light Star
tá TOKAJSKÁ SALÁM je celkom vydarená, čo sa týka TESCA a zas Lidl celkom tie suché syrové HAMBURGERY či v americkom týždni tie jogurtové čokoládové mlieka sú celkom fajn, alebo aj nejaké keksy
-
hojko
Site Admin
Miliarda korun za toto, pekne. Niekto musi byt spokojny, ze sa stratila jeho zasielka.
escobar junior dobacoval na nejaky cas
nalezca nedostane ziadnu odmenu zo statnej kasicky ci len za krasne dakujem
-
Fabo
Hardcore addict
Moze byt rad ked nedostane basuTrussardi napísal:escobar junior dobacoval na nejaky casnalezca nedostane ziadnu odmenu zo statnej kasicky ci len za krasne dakujem
on si splni povynnost, slusne to nahlasi kludne aj brigadnik co vykladal kamion tak za to ma este dostat basu?
nepoviem ak by si nieco z toho nakladu nechal (to mohol najst aj hotovost)
nepoviem ak by si nieco z toho nakladu nechal (to mohol najst aj hotovost)
-
audiotrack
VIP
ale nezabúdajte, že toto bude mať dohru ešte aj v kolumbii. Niekto, kto čakal 100 kíl kokainu sa neuspokojí s debničkou banánov. Tam budú padať hlavy ak sa zistí kto to poplietol
-
mirak2
Hardcore addict
v pondelok som kupil toto: http://www.lidl.de/de/mister-choc-schoko-sticks/p189560 konkretne capuccino, trochu drahsie (1,50 - 2 eura), ale chut neskutocna
a horicke trubicky za 35 centov, tiez lahoda.
Lidl má aj tvarohové tyčinky zn. Pilos. Tých tyčiniek sa neviem dojesť. Chutí to ako tvarohové tyčinky Dots.
-
audiotrack
VIP
ja som mal raz pepermintové, a boli hnusné, tak som na celý tento výrobok zanevrel. Ale kapučíno alebo mliečne môžu byť fajn, skúsimmirak2 napísal:v pondelok som kupil toto: http://www.lidl.de/de/mister-choc-schoko-sticks/p189560 konkretne capuccino, trochu drahsie (1,50 - 2 eura), ale chut neskutocna
Ja v poslednom case kupujem dost tieto kokosove tycinky za 29 centov kus:
A tiez take maslove kolace co mavaju pri pecive, rozne druhy (vcera som mal citronovy a uz ho nemam
)
A tiez take maslove kolace co mavaju pri pecive, rozne druhy (vcera som mal citronovy a uz ho nemam
-
rufus59
Light Professional
Ja som kupoval poslednu dobu Energy Drink s prichutou Mochita ale nejak ho už nepredavajú. Nevšimli ste si či vo Vašich predajniach nieje ?
Síce to platí pre Ikeu a asi len pre Bratislavu, ale včera som mal najlepší deal za hodnú chvíľu. Milk shake so švédskym sirupom a jogurtom chutil luxusne. Pocuckával som si ho za volantom a kým som dorazil domov, bolo po ňom. Za 15 Kč nebolo o čom. Nabudúce keď zablúdim do Ikey, kúpim si ich viac...
lidl pikok bruselska pasteta s brusnicami, celkom fajn oproti klasickym
CheZteR.. tej som sa prejedol minulý rok, už ju veľmi nemusím.
Už som sa prejedol aj cesnakovo-syrovej nátierky, momentálne je mojim favoritom tuniakova nátierka z rovnakej série - pozor, sú miešané s údeným lososom, ten podľa mňa nie je až taký super, ale dá sa.

Kaufland, Tesco, mozno aj Lidl (v Cechach ano, neviem ako u nas) - Lunter skvarkova natierka. Rastlinna, cibulove skvarky, chut prijemne prekvapila. Je viac prichuti, ine som zatial nemal, ale vraj je tato najlepsia.