Kredenc (TV Markiza)
Kredenc (TV Markiza)
Tento vikend som mal moznost pozriet si na Markize relaciu Kredenc. Bol som na navsteve, tam to bezalo, takze som to pozeral viacmenej nutene. Musim uznat, ze ked sa hraju na komedialnu relaciu a kopiruju nieco co tu uz davno bolo, tak sa im to ani zdaleka nepodarilo. Kopa otrepanych vtipov, ubohe spracovanie, vlastne cele otrasne! Musim uznat, ze Markiza zabojovala a dokazala vytvorit este vacsi hnus aky tu kedysi bol, toto klesa daleko pod uroven Farmy. Ked som to pozeral na navsteve, tak som sa postavil, odisiel z obyvacky a povedal - toto ja pozerat nemozem, to sa neda, musim ist prec. Ked zacali spravy, tak som sa vratil.
http://www.csfd.cz/film/392589-kredenc/
Co vy, aky mate nazor a ako sa vam to pozdava?
http://www.csfd.cz/film/392589-kredenc/
Co vy, aky mate nazor a ako sa vam to pozdava?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Kredenc (TV Markiza)
Mne sa niektoré skeče páčia napr. Hesso Jašterák, ale väčšina je ako píšeš nanič. Tak isto som si minule pozrel nový seriál "kolaps" a kolaps som skoro dostal ja 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak ono je to taký štýl humoru, ktorý každému nesadne. 80% kredencu je aj podla mňa odpad, ale na niektorých veciach sa dá zabaviť. Je to taký prízemný reset hlavy pred spaním. Najlepší je tam asi hesso jašterák, ten keď začne tárať tak koniec a dobrý je aj kemka v televíznych koninách. A sem tam újdu aj tie parodie, na farmu bola celkom podarená. Čo vyslovene nemusím je cuky luky.
Kolaps som minule zapol na asi pol hodku a nuda. Dialog dvoch ľudí, pozliepaný z otrepaných vtipov. Niečo na štýl kameňáku. Keď som už na začiatku vety vedel pointu ako skončí, tak to teda nevie nikoho rozosmiať.
Kolaps som minule zapol na asi pol hodku a nuda. Dialog dvoch ľudí, pozliepaný z otrepaných vtipov. Niečo na štýl kameňáku. Keď som už na začiatku vety vedel pointu ako skončí, tak to teda nevie nikoho rozosmiať.
Este aj paródia na Smotánku, je podarená.Ale na S.O.S sa to nechytá...
-
guess.whoo
Redeemer
niektore veci sa daju, napr. Hesso na Silvestra nadalil riadne, takisto parodia na Mirgovu, ale niektore veci su ako pisete podpriemerne. Nie je vsak divu, spravit cca 20 minutovu zabavnu relaciu aby bola cely cas zabavna je asi nemozne
-
Soviet
Darca
Kredenc = Halo http://www.joj.sk/halo/halo-uvod.html na jojke kedysi. Len o triedu/dve nizsie.
parodiam nerozumiem, lebo som nevidel originaly. okrem Farmy, to sa podarilo. rovnako ako parodia na Mirgovu.
u mna ale vedie Hesso. ak je to stale tak ako Kubovcik povedal v interview po skonceni Halo, je taka podarena improvizacia vynikajuci vykon
u mna ale vedie Hesso. ak je to stale tak ako Kubovcik povedal v interview po skonceni Halo, je taka podarena improvizacia vynikajuci vykon
Mňa tam bavia veci ako Televízne koniny, Hesso, či Zlomený mušt.
Ale v podstate Mišo Kubovčík je tam top.
Pri zlomenom mušte mi priateľka hovorí, ako je to v tom Búrlivom vine, napr., že Emil Horváth tam často kričí a posiela ľudí preč. Tak vďaka tomu mi ta parodia pripadá vtipnejšia a chápem tie narážky.
Dobré sú aj hudobné paródie, ako na Mirgovú, či nedávne (z Čardáš show) Cigaretka na dva ťahy, Chcem rodiť (Kubovcikov tanec).
Cuky Luky sa velmi paci mojej priateľke a bavia sa na tom so spolužiačkami.
Páčilo sa mi aj, ako Polnišová verne zahrala Kvetku Horváthovú.
Ale sú tam aj veci, pri ktorých sa citim trápne, napr. včera som videl skeč na Boriči mýtov.
Ale v podstate Mišo Kubovčík je tam top.
Pri zlomenom mušte mi priateľka hovorí, ako je to v tom Búrlivom vine, napr., že Emil Horváth tam často kričí a posiela ľudí preč. Tak vďaka tomu mi ta parodia pripadá vtipnejšia a chápem tie narážky.
Dobré sú aj hudobné paródie, ako na Mirgovú, či nedávne (z Čardáš show) Cigaretka na dva ťahy, Chcem rodiť (Kubovcikov tanec).
Cuky Luky sa velmi paci mojej priateľke a bavia sa na tom so spolužiačkami.
Páčilo sa mi aj, ako Polnišová verne zahrala Kvetku Horváthovú.
Ale sú tam aj veci, pri ktorých sa citim trápne, napr. včera som videl skeč na Boriči mýtov.
suhlasim, Búrači boli trapni
A čo tak paródia na Svokru (Gizka) alias Scvokla - Kiska
To sa mi páčilo s celého kredencu najviac 
Kredenc môže byť zábavný pre všetkých tých, ktorí sledujú všetky tie parodované programy. Poslednú dobu nesledujem žiadnu takú reláciu, takže nerozumiem ani Kredencu. Napr. vyššie spomínaná Kiska mi nič nehovorila, až potom mi známa vysvetľovala, že je to veľmi dobrá paródia na nejakú reláciu a že ju naozaj dobre parodujú.
-
mirak2
Hardcore addict
toto ma ale napriklad celkom pobavilo https://www.facebook.com/video.php?v=868853853156129
nesledujem originaly, takze ani parodie ma nezaujimaju
nesledujem originaly, takze ani parodie ma nezaujimaju
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez nesledujem original verzie, ale taky Hesso je dost vtipny aj bez toho a ked som videl parodiu na Mirgovu pozrel som si original
-
hojko
Site Admin
Na aktualnu temu Vahostavu 
Hesso je podla mna najnudnejsia cast relacie, ostatne su celkom fajn. Kolko ludi, tolko chuti.
To je uplne irelevantne na akej stanici boli spravy, ale tusim na Markize. Ako som uviedol, tak som bol na navsteve a bolo by blbe si tam dat CNN.
dnesny uvod za 100 bodov 
A včera ten rozhovor s Vujtekom bol tiež dobre zabitý. Šúlal som sa na tom aj niekoľkokrát potom, ako som si to pustil opakovane