reklamy
reklamy
zdravim vas
ked idem napr na sme tak mi začnu vyskakovať reklamy ako je to zobrazene na obrazku prešiel som komp nodom a Malwarebytes Anti-Malware niečo mi našlo tak som to vymazal a nasledne reštartoval komp ale nepomohlo to, vedel by mi niekto poradiť ako to vyriešiť
dakujem
ked idem napr na sme tak mi začnu vyskakovať reklamy ako je to zobrazene na obrazku prešiel som komp nodom a Malwarebytes Anti-Malware niečo mi našlo tak som to vymazal a nasledne reštartoval komp ale nepomohlo to, vedel by mi niekto poradiť ako to vyriešiť
dakujem
Re: reklamy
ee to niesu doplnky robi to aj na iných prehliadačoch ide o trojan cez potrebujem ho vymazať, myslite že sa vymaže ked preinštalujem win?
Kód: Vybrať všetko
luu.lightquartrate.com-
K-u-b-i-a-k
Addict
Samozrejme že preinštalovanie pomôže 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
áno ak naformátuješ disk
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak to už je snáď samozrejmosť 
Pisal si o preinsalovani, nie formatovani. Ver, ze to nie je samozrejmost.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak kto by inštaloval nanovo OS bez toho aby formátol oddiel kde bol starý ? 
Kubiak.. si tu registrovaný od roku 2010, kde si bol do teraz? Toľko tém tu bolo ako ľudia nainštalovali jeden Windows na druhý a chceli sa zbaviť Windows.old a podobne.. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Počítal som s tým že sa už poučili 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
osobne by sa mi nechcelo preinštalovávať win zakaždým, keď chytím nejaký vírus (mal som asi jeden taký odkedy mám win a to je 4 roky ale...)
nie je jednoduchšie vírus odstrániť alebo už keď nevieš ako odstrániť vírus tak treba na stránku viry.cz a tam si odvoriť tému na fóre, ľudia čo tam radia sú borci a dokážu vyčistiť takmer čokoľvek.
nie je jednoduchšie vírus odstrániť alebo už keď nevieš ako odstrániť vírus tak treba na stránku viry.cz a tam si odvoriť tému na fóre, ľudia čo tam radia sú borci a dokážu vyčistiť takmer čokoľvek.
dal som win cez restor point do obdobia, kedy mi to nerobilo....