Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja som tým chcel len povedať, že každý hodnotí podľa vlastných merítok. Aj v kruhu "normálnych" ľudí sa nájdu takí, ktorí ťa budú ohovárať, zatiaľ čo pre ostatných to bude úplne normálne.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stale budu pichaca ohovarat menej ako sledovaca.
Terepin
Addict
Addict

To je pravda.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ale Terepin, ty si vážne myslíš, že VŽDY sa stačí len pochváliť tým, že zarábam 2 litre mesačne, mám fajné auto a automaticky zbalíš ženu? :lol:

Sú také typy žien, no my sa tu bavíme o dievčatách, ktoré majú aj nejaké hodnoty, hľadia aj trošku ďalej, než iba na cestu skrz čelné sklo frajerovej 525tds :D. Je jasné, že bohatý chlap (aj keď možno iba na oko) má na začiatku väčšie šance, proste je v nás zafixované, že peniaze = úspešný človek. No iba to nestačí, mnoho dievčat mi povedalo, že boli s takým a s takým, toľko a toľko mal lóve a kktiny. Ale čo z toho, keď nakoniec ich prášil chudobný študent? :D Vieš, nie všetko je o peniazoch. Peniaze sú obrovské plus do života, no sami o sebe nestačia. Teda určite nie žene, ktorá má charakter.
Terepin
Addict
Addict

Bavíme sa však o sexe, nie založení si rodiny.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

To je úplne jedno, platí to pri všetkom, pri sexe, pri založení rodiny, pri priateľstve.... Povrchné dievča bude stále len povrchné dievča, či už pôjde o sex, vzťahy alebo čokoľvek iné.

Je skôr náhoda, aby s tebou išlo hneď dievča do postele. A to už práve kvôli tým hodnotám, proste potrebuje v tebe nejakú istotu. Keď už žiadnu inú, tak aspoň tú, že jej to urobíš dobre. Stane sa, že aj relatívne slušné dievča, ktoré je fest nadržané ti dá v priebehu veľmi krátkej doby (povedzme 1 až 2 rande!). Čo si myslím, že je úžasné, hlavne keď si spomeniem na svoje začiatky so ženami. Chodil som s nimi mesiac po vonku a nič, max. bozkávačky, nejaké šmátranie a koniec. Nemal som tú odvahu to posunúť ďalej, ale to bola moja chyba, nie to, že tie baby by nechceli. Nvm, podľa mňa sa dá dostať k sexu aj jednoduchšie ako kupovaním auta :wink: .
Terepin
Addict
Addict

bindo011 napísal:Nemal som tú odvahu to posunúť ďalej, ale to bola moja chyba, nie to, že tie baby by nechceli.
Ony sa nevedeli ozvať?
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

(edit+update pre rypalov ktori automaticky zareaguju ze nic nerobim: v sucasnosti dotahujem plan na prestahovanie sa do jednej z kampusovitych casti prahy, kde sa snad dostanem k aktivnejsiemu spolocenskemu zivotu)

Hmm, tak tato tema ozaj stratila svoj povodny vyznam. Teda z poslednych stranok som sa nenaucil nic nove (ale aj tak to budem citat kym niekto bude pisat :D ) - je to kontroverzne a ked existuju 2-3 relativne plausibilne nazory (=ziaden sa neda rychlo odargumentovat) tak v zenach jasno mat nebudem :)

Co sa penazi tyka, nemyslim si ze to ma efekt. Asi kazda knizka o zenach niekde spomenie, ze klient toho a toho dating coach-a nie je quasimono a jeho net worth sa tiahne k 7 cifram (v dolaroch/eurach) a aj tak ziadnu nema.

Argument je tento: v minulosti bol majetok pomerne vyrovany medzi muzmi (nebavime sa o feudalizme ale o 10000 a viac rokov dozadu) - niekto mal maximalne kus masa navyse alebo trocha lepsiu jaskynu. A takto to bolo veeelmi dlho, takze zenske mozgy (hoci podliehaju "social conditioning") sa evolucne neprisposobili. To samozrejme neznamena ze to nema efekt (vid spomenuty social conditioning) alebo cisty pragmatizmus. Nakoniec, kebyze si mam vybrat medzi 10/10 ktora zaraba 1/5 toho co ja a 8/10 ktora zaraba tolko co ja, tak beriem 8/10 (ano, viem ze predpoklady taham do extremov a ze ma ziadna 10, mozno ani 8 nemusi vobec chciet, ale to teraz nie je podstatne)

2k cisteho si nemyslim ze je nejaky mega uspech, hlavne na informatikov ktori internshipuju pocas skoly, pripadne v zahranici (maju vlastne projekty uz pocas studia) a fakt sa vyznaju je to prakticky ocakavany nastupny plat (teda asi 50k CZK). Empiricky tieto cisla mozem z okolia potvrdit (a to neratajuc informatikov ktory zarabaju mimo SK/CR, a je takych dost). Vzdy sa cudujem ked vidim cisla typu 20k pre cerstvych absolventov, akoze wtf? Ale na druhej strane si poviem wtf ked vidim priemerne mnozstvo sexualnych partneriek cerstveho absolventa (=6), takze neviem, asi som dost "mimo" ...

A samozrejme, zena ktorej staci to ze mam byvanie+plat rozhodne automaticky straca potencial ako material na vztah ... ale v sucasnosti jednak nehladam (nutne) vztah na dekadu/do konca zivota a zaroven si nemozem dovolit byt priebercivy (mat standard) - co vsak vytvara chaos a vnutorny rozpor, pretoze ma mrzi/stve, ze by ma asi nechceli aj tie zeny (napr povrchne, ktorym ide velmi o vysku), o ktore by som vobec nemal zaujem kebyze mam nejake skusenosti so zenami :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

2k cisteho na slovensku je kua dobry peniaz, hlavne mimo BA.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

LeibnitzX napísal:(edit+update pre rypalov ktori automaticky zareaguju ze nic nerobim: v sucasnosti dotahujem plan na prestahovanie sa do jednej z kampusovitych casti prahy, kde sa snad dostanem k aktivnejsiemu spolocenskemu zivotu)

Hmm, tak tato tema ozaj stratila svoj povodny vyznam. Teda z poslednych stranok som sa nenaucil nic nove (ale aj tak to budem citat kym niekto bude pisat :D ) - je to kontroverzne a ked existuju 2-3 relativne plausibilne nazory (=ziaden sa neda rychlo odargumentovat) tak v zenach jasno mat nebudem :)

Co sa penazi tyka, nemyslim si ze to ma efekt. Asi kazda knizka o zenach niekde spomenie, ze klient toho a toho dating coach-a nie je quasimono a jeho net worth sa tiahne k 7 cifram (v dolaroch/eurach) a aj tak ziadnu nema.

Argument je tento: v minulosti bol majetok pomerne vyrovany medzi muzmi (nebavime sa o feudalizme ale o 10000 a viac rokov dozadu) - niekto mal maximalne kus masa navyse alebo trocha lepsiu jaskynu. A takto to bolo veeelmi dlho, takze zenske mozgy (hoci podliehaju "social conditioning") sa evolucne neprisposobili. To samozrejme neznamena ze to nema efekt (vid spomenuty social conditioning) alebo cisty pragmatizmus. Nakoniec, kebyze si mam vybrat medzi 10/10 ktora zaraba 1/5 toho co ja a 8/10 ktora zaraba tolko co ja, tak beriem 8/10 (ano, viem ze predpoklady taham do extremov a ze ma ziadna 10, mozno ani 8 nemusi vobec chciet, ale to teraz nie je podstatne)

2k cisteho si nemyslim ze je nejaky mega uspech, hlavne na informatikov ktori internshipuju pocas skoly, pripadne v zahranici (maju vlastne projekty uz pocas studia) a fakt sa vyznaju je to prakticky ocakavany nastupny plat (teda asi 50k CZK). Empiricky tieto cisla mozem z okolia potvrdit (a to neratajuc informatikov ktory zarabaju mimo SK/CR, a je takych dost). Vzdy sa cudujem ked vidim cisla typu 20k pre cerstvych absolventov, akoze wtf? Ale na druhej strane si poviem wtf ked vidim priemerne mnozstvo sexualnych partneriek cerstveho absolventa (=6), takze neviem, asi som dost "mimo" ...

A samozrejme, zena ktorej staci to ze mam byvanie+plat rozhodne automaticky straca potencial ako material na vztah ... ale v sucasnosti jednak nehladam (nutne) vztah na dekadu/do konca zivota a zaroven si nemozem dovolit byt priebercivy (mat standard) - co vsak vytvara chaos a vnutorny rozpor, pretoze ma mrzi/stve, ze by ma asi nechceli aj tie zeny (napr povrchne, ktorym ide velmi o vysku), o ktore by som vobec nemal zaujem kebyze mam nejake skusenosti so zenami :?

SPRAV MI RADOST ....

Ono sa tu casto stava ze informatik s 3 000 eurovym platom, po nabaleni niekolkych zien, ktore ocividne sli po peniazkoch, ale uhrali to ako dokonale herecky na lasku, ide davat rozumy ako na zeny.
Popripade ludia, fundovani do zaujimavych odborov, v ktorych su isto iste majstri, ale v praxi zlyhavaju na plnej ciare. Alebo este osobitna kategoria vecnych honicov, snivajucich o totalnych topmodelkach, ktore by o nich nikdy nezakopli.

Moje nazory sa nebudu uplatnovat, lebo su jednoduche a ucinne, a to predsa nikto nechce. Tuna je 20 stran o tom ako sa to neda. nie ako sa to da.

Autor keby nebol cisty cvok, tak urobi co mu pisem.

1. skusim interaktivne rande. Preco? preto. vyskusam aspon v "programe" vo co go, a skusim porozmyslat co je ako urobene a preco je to tak.
2. nacitam si poriadne knihu ako zbalit zenu, kludne obe dve verzie, citanie s pochopenim. nie ze to citam a myslim na ine veci. Citam s porozumenim, a snazim sa vziat si z toho co tam pise co najviac, principy, zasady, myslienky, napady.
3. vo vela veciach zmenim, alebo pozmenim vlastne uvazovanie, a skusim sa zamysliet ci to neviem zvladnut tak ako sa pise v knihe.
4. Ak si chcem len zasukat, najdem si zoznamku ktora sa zaobera len tym.
5. ak mam peniaze, nie je problem, idem na to, v Prahe je vykricanych domov do aleluja, privatov, este viacej .

6. ak peniaze nemam skusim zoznamku, a uvidim co tam. Vyberam si podla preferencii, a zdraveho rozumu. Nebudem si vyberat miesta, ktore su tazko pristupne, popripade su divne uz len svojim miestom, Nebudem na dane miesto brat velke sumy penazi, ani zbytocne vela dokladov. Odporucam zakladny mobil, len najpotrebnejsie kluce, par korun, a zakladny preukaz totoznosti. Svoj napad ohlasim poverenej osobe, popripade viacerym osobam, ktorym 100% tne doverujem, a viem ze v pripade ze sa im neohlasim do urciteho casu, zareaguju tak ako som im vopred nakazal.

Tym zabezpecim, ze pokial by sa ukazalo, ze idem namiesto 35 rocnej rozvedenej sexi zeny, ktora potrebuje vysokoskolaka na vikendove odbavenie sa, do pasce, kde by mi hrozila bitka, utok, alebo kradez, tak sa to vcas poriesi. Hanba ne hanba, safety first. :!: :arrow: na pruser uplne staci ked 35tka prehlasi, ze je chudinka sama [ nikoho nema ], a v tom najlepsom sa vrati jej muz predcasne z nocnej sluzby. a si v prdeli, .... hej? cisto priklad.

7. Ak nechcem riskovat taketo nieco a chcem co najskor zasunut tak po prve polavim zo svojich predstav a limitov a po DRUHE IDEM NA MIESTO s velkym vyskytom zien, dokedy mam opakovat, ze su to ZENSKE INTERNATY ???? mate budovu kde je 1000 vysokoskolacok, nadrzanych ako stepne kozy, najlepsie je vychytit akciu, kedy maju tesne po skuskovom obdobi, alebo sa len zacina semester, a ide sa na to. pride sa na miesto kde sa akcia robi, a vytipuje sa niekolko typov zien, na ktorych priamo vidno, ze bastia po mne, a su nadrzane nad limit. Nasledne sa oslovia, mozno aj pripiju podla potreby a ide sa na to. Vysoke skoly EKONOMICKE, PEDAGOGICKE, PRIRODNE VEDY, SOCIALNE ODBORY, ...

8 Ak si nechcem hned suknut a hladam nieco dlhodobejsie tak znova idem na miesta s velkym vyskytom zien, ale venujem sa primarne roznym zalubam, ktore pritahuju zeny, ked nevyzeram ako bu*erant, a nespravam sa ako nadrzany trtko, tak mam velku sancu ze ma zacnu balit aj same. Pokial nie, tak na to idem ja. Typickym prikladom su miesta kde sa tiezo zeny budu stretavat. Napr to moze byt vysokoskolska jedalen, samozrejme pre internaty kde je DRVIVA vacsina zien (zbytok chlapov su aj tak vacsinou tepli, cize ziadna hrozba ..... dokonca bonus, pasivny homosexual s radostou poradi, ktora jej kamoska [lebo aj on sa citi ako zena] je momentalne single ale kvici na izbe od zufalstva ze potrebuje vopichat. ) a dalsie miesta. dalsim miestom by sa napr dalo nazvat chodenie na tance. Mas rozne salsy, jumpingy, aerobik, jednoducho miesta kde ti pride zacvicit 50 vysokoskolacok, vacsinou pod vedenim dalsej vysokoskolacky, a kde si vies obzriet material, "pocvicit" a nabrat nove kontakty. Podobne je to aj s plavarnami, znova urcenymi pre vysokoskolacky, kde maju napr plavanie ako sucast telovychovy (o telovychove ako samostatnom studiu na vysokej skole ani nehovoriac) Kde vidis zeny priamo v plavkach, a odmalovane, takze vies hned ktora ako vyzera. Nehovoriac o dalsich miestach, ako su Izbovice, chodbovice, lamavice, kniznice. HLAVNE SA DOSTAT NA ZENSKE INTRAKY !!!!!!

DO pi*e !!! PISEM ZENSKE VYSOKOSKOLSKE INTERNATY !!!! SKUSTE TO kur*a ASPON NIEKTO POCHOPIT. Je tam obrovska koncentracia zien, z ktorych sa da fakt vybrat hocico.

tymto celym si nesmierne zvysis sancu na uspech....

neutapaj sa uz preboha na internatoch 50 na 50 popripade na internatoch kde mas vela chlapov, a uz vobec sa nehraj na hrdinu ze to zvladnes, zvladnes to ked zacnes uvazovat. a na uvazovanie ti staci jednoducha matematika, alebo pravdepodobnost. ako len chces. kde je vacsia sanca nabalit zenu ? na mieste kde mam velku konkurenciu od inych chlapov, alebo na mieste kde je tych zien strasne vela a chlapov sialene malo ? .... asi to druhe ze? ...

a vies najst aj take samice nezadane, ktore su nezadane len preto ze nemaju kontakt s chlapmi, ze sa ostatni z toho zavistou poseru. Len sa treba do toho pustit.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

2000€ v cistom ako viacmenej bezny nastupny plat? Si sa s konom zrazil? :shock: :shock: To je 2900€ v hrubom a necelych 4000€ v superhrubom co je v podstate tvoj skutocny plat pred vypalnym od statu (tuto sumu by si musel zarabat ako zivnostnik ak by si si platil vsetky odvody sam). Neviem, ja nepoznam vela absolventov co zarabaju 4000€ mesacne ako zivnostnici. Alebo teda necelych 3000€ v hrubom ako zamestnanci.

Teda este raz, v Cesku je bezny nastupny plat programatora 80 000 Kc? (to je v hrubom, kedze platy sa v nasich koncinach udavaju v hrubom, v cistom to je tych 2000 €)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

2k cisteho nemas garantovane ani v Rakusku po 5 rokoch praxe (takze uz nie si absolvent) a tam maju sakra ine platy (aj ine dane). never kamaratom, ktori ti rozpravaju take nezmysly
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

80 tisic sa v Prahe da zarabat, jasne nie priamo zo skoly bez praxe, ale ak ma niekto portfolie dobre z doby studia, tak sa da.
militarol
Light Expert
Light Expert

Da sa zarabat aj 800 tisic cisteho, ale prezentovat to ako viacmenej bezny plat absolventa? Drtiva väcsina ludi moze o takom plate snivat. Fabo ma pravdu - 2000 v cistom je super plat aj v Rakusku/Nemecku pre niekoho, co ma uz co-to odrobene. Firmu stojite 4000€, co je uz ozaj dost.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No je rozdiel to prezentovat to ako viacmenej bezny plat absolventa, co tu nikto neprezentuje.
Leibnitz pise o tom, ze 50 tis (teda cca 2k, donedavna) nie je "nejaky mega uspech hlavne na informatikov ktori internshipuju pocas skoly, pripadne v zahranici (maju vlastne projekty uz pocas studia) a fakt sa vyznaju" co si myslim ze nie je az tak mimo - v ramci realii Prahy, nie Slovenska. Samozrejme zalezi aj od technologie, taky SAP admin dostane podstatne viac nez linux admin napriklad.
LeibnitzX
Expert
Expert

Niektori znova citaju ludia bez porozumenia ...

Jedna sa o kompetitivnu kompenzaciu, v Prahe, pre vrchnych par % z prestiznych skol (prevazne CVUT,Matfyz) ktori travili piatky vecer pocas X rokov zavreti doma alebo vikendy niekde na hackatonoch - leta v spolocnostiach namiesto summer parties a dalej konferenciach a vlastnych projektoch (alebo opravnych terminoch niekedy zabijackych skusok). Ozaj nechapem preco sa ludia cuduju? Nemam dovod ludi presviedcat, ale tie cisla su 100% pravdive (niektori kt. poznam skor riesia ci aj tak neodist do zahranicia). Navyse, existuju kompenzacne schemy, ktore (100% legalne) kompenzuju zamestnanca ciastocne bez tych neefektivnych mastnych porcii statu (ale vyzaduju kooperaciu od zamestnanca - nestaci sa po praci vyvalit a stlacit F5 v ibankingu)

Neviem vsak preco sme sa zacali zameriavat na peniaze ked som povedal ze na nich nezalezi. Kopa studentov z menej profitabilnych oborov ktori nikdy nepracovali maju priatelky a navyse argument preco na tom takmer nezalezi je napisany o par riadkov vyssie)
militarol
Light Expert
Light Expert

No ale to su vynimky, priemerny programator o takom plate moze snivat. To mozes kludne najst aj kucharov s platom 2000€, ak bude driet, spravi si poriadne meno atd. ale proste to nema nic spolocne s beznym platom.

Ale okej, je to uz kusok offtopic. Co ti ale mozem dat za pravdu urcite je to, ze mnozstvo penazi neovplyvnuje nejako vyrazne tvoj uspech u zien. Je to skor vyhovorka neschopnych muzov, co sa na to vyhovaraju, ze ich ziadna nechce, lebo idu len po ludoch co zarabaju x tisic mesacne. Blbost, najlepsie veci su zadarmo.

Samozrejme ziadna zena netuzi mat nezamestnaneho chlapa, alebo nejakeho smetiara (nic proti smetiarom), ale tak to su extremy. Beznej zene staci, ze robis a mas staly prijem.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Keď sa tak zamyslím nad tým, prečo sú peniaze také zaujímavé a to nielen pre ženy, vychádza mi z toho niekoľko racionálnych dôvodov.

Jedným z najhlavnejších je ISTOTA ZAJTRAJŠKA, ktorá bezprostredne vyplýva z množstva peňazí. Pokiaľ máš solídny plat, vieš odložiť niečo bokom nemusíš sa báť o to, čo bude zajtra a žiješ si relatívne bez starostí - bez finančných starostí. Tento dôvod je však dôležitý skôr pre chlapa. Osobne veľmi často premýšľam nad tým, akou cestou sa vybrať aby som bol jednak zabezpečený a na druhej strane aj spokojný s tým čo robím. Je to relatívne, koľko je dosť peňazí, no povedzme že už plat okolo 700 až 800€ je dobrý plat. Nemal by byť problém z neho existovať celý mesiac sám v 1 alebo 2 izbovom byte a popri tom čosi aj odložiť bokom. Skrátka pri tomto čísle sa už nemusíš báť, či prežiješ do ďalšej výplaty a si pokojnejší.

Ruka v ruke ide s množstvom peňazí, ktoré dokážeš získať aj SOCIÁLNA PRESTÍŽ. Si majetný tak máš pekný dom, luxusné auto, kupuješ drahé oblečenie, chodíš do drahých podnikov atď. To všetko dokáže v očiach ľudí zvýšiť tvoju hodnotu. Zo sociálnej prestíže sa však stal strašiak dnešnej konzumnej spoločnosti. Každý chce mať všetko lepšie ako ostatný. Riešením je získať sociálnu prestíž nie na základe MAŤ lepšie ako druhý ale BYŤ lepším. V tom prípade nie je prestíž umelá, má reálny základ a nezlomí ju prvý exekútor.

Posledný dôvod, prečo máme radi peniaze je ZÁBAVA. Peniaze poskytujú nekonečné možnosti zábavy, rýchle autá, luxusné dovolenky v exotických destináciách a cestovanie po svete, drahé večere v podnikoch, kde sa vám budú neustále vtierať do zadku a hladkať tým ego. Kto má peniaze má úžasné možnosti, ako ich premeniť na zábavu. To však neznamená, že zábavu na porovnateľnej úrovni nemôže zažiť aj človek, ktorý tie prachy nemá. Toto je problém tých, čo sa vyhovárajú na lóve, sú nudní, nie je s nimi žiadna zábava a všetko to zvaľujú na peniaze. Viacero známych, vrátane mňa, pochádza zo skromnejších rodín, no toľko zábavy, čo som zažil s tými chalanmi, to by nevyvážili žiadne milióny.

Treba sa zamyslieť, čo ma v skutočnosti stojí zábava. Väčšinou veľké hovno, väčšinou ma zábava stojí akurát pár € čo dám na benzín, aby som sa dopravil tam a tam. A ostatné je už zadarmo, vtipnosť si nekúpiš, nadhľad si nekúpiš... Celé je to len o dobrom nápade. Na ženu 100x viac ako drahá večera zapôsobí prechádzka nočným lesom. Čo ťa to stojí? Nič :) , troška odvahy a troška kreativity. A takto je to s xy vecami a xy činnosťami, je tu veľa dobrých vecí v podstate zadarmo.
LeibnitzX
Expert
Expert

Tak do toho lesa by som sa bal aj sam, nie to este s prijatelkou :-D

A zo skromnej rodiny som aj ja. Suhlasim ze kopa zabavy je free, ale osobne by som vymenil vsetku lacnu zabavu za velmi dobre fin. zabezpecenie - na peniaze sa totizto nepozeram ako na cislo ktore mi daju v praci a vymenim za splatku hypoteky a chleba ale na nieco co moze dostat cloveka do dochodku v 60ke alebo skor (namiesto ocakavanej 70 pre nasu generaciu), zafinancovat zdravotnu starostlivost, pojistenie roznych rizik atp.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: proste fail roka.

do 70 tky mas este daleko. Kludne sa moze stat ze ta zrámuje na ceste kamion a tvoja inteligencia bude natiahnuta 50 metrov po asfalte. nehovoriac o milion dalsich veciach ktore sa ti mozu kedykolvek stat, a nepomoze ti nic.

Uzivaj si v medziach zakona a taktiez moralky pokial mozes, a zi tak aby si sa zabavil, nikoho neohrozil a bol si hrdy na to ze dni ktore si prezil boli v ramci moznosti aj dobre vyuzite. vyplakavanim sa na hojku ziskas velke hovno.

Lebo ako to tu tak vidim O 5 rokov prides s tym ze zarabas 3500 eur v medzinarodnej firme, a sukas nafukovaciu ancu, ktoru ti kupili kolegovia, ktori sa z teba potajme smeju ze si asi gay, ale nikto ti to nepovie do oci, lebo im budes robit sefa. budes mat 30 a zistis ze si mladost presral na hovadinach, a v 35 tke ti hrabne a budes na najnovsie a najsilnejsie BMW balit maturantky kde po par neuspechoch (lebo sa k nicomu neodhodlas) budes znova oznaceny za gaya a nasadne ti do auta akurat prihriaty vysokoskolak ....

V 40 tke budes na energetakoch a tabletkach energicky stary mladenec, snazici sa nabalit vsetky 30 tky, kde exnes aj pri viagre po druhom kole, a budes sa cudovat preco ta vymenila za 25 rocneho borca, ktory ju vobsukava cely vikend. v 50 tke budes za tie svoje drahe prachy behat po operaciach, procedurach, po nemocniciach, a v 55 tke ta trafi slak, infarkt, alebo ta porazi cukrovka, rakovina a ine speciality tohoto naroda.... Chcipnes, spalia ta, a nestekne po tebe ani pes.

na epitaf si das ze: boze, vraciam sa nepouzity. a kazdy kto pojde na cintorin sa nad tym cestou zasmeje, znacne podnapiti sa mozno aj pozastavia a zasmeju, tvoje rocniky mozno aj poohovaraju, ze si bol divny cely cas, a paraaaada.

:roll: a ked sa bojis ist v noci po lese nieco s tebou nie je v poriadku..... Pravdepodobne budes latentna buzna, pretoze pokial les poznam a viem ze ma tam neprepadne skupinka ludi so znacnym zaujmom ma zmlatit alebo okradnut, tak neni o com. Pokial les nepoznam nosim zo sebou peprak a neriesim. :)
Napísať odpoveď