Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
hocico, len nie dvojkovu fabiu... to je najhorsie auto vyrobene v poslednych 10 rokoch, ake som mal tu cest soferovat... popisali sme tu o nej hodne, skus pohladat... prva fabia bola super, ale toto je hroza... ak chces lacne, novsie a nenarocne auto, skus nejakeho korejca, fiestu apod...
-
Fabo
Hardcore addict
U Forda tu 1.6 diesel nie, ber tak 1.4 do Fiesty alebo 1.8 do Focusa.
Skusil by som popozerat toho Leona, je to klasika, 1.9, ale nechamtaju sa tak ako kokty a golfy. Astra moze byt tiez fajn.
Skusil by som popozerat toho Leona, je to klasika, 1.9, ale nechamtaju sa tak ako kokty a golfy. Astra moze byt tiez fajn.
Nemusis mi vykat.RATZINGER666 napísal:...Ty vole, ze strielanie vyfuku na dizlovom aute... no tak to by tam toho bolo v neporiadku asi viac
...no presne Vas mam najradsej... 15rocna hrkalka a ludia sa tvaria, ze kupuju funglovku...
A k tomu strielaniu - nepozeral som o ake konkretne auto ide, nevedel som, ze ide o diesel. My bad.
-
RATZINGER666
Darca
to je ten rozdiel, ze 15 rocne auto nikdy nenazvem "ako nove" a "v top stave", pretoze take auto jednoducho neexistuje, a to ani 10rocne... snad iba nejake zagarazovane rarity... zaklad je upozornit vopred, napr. na nefunkcnu klimu, idealne hned v inzerate... ak aj potom bude chciet kvoli tomu niekto zjednavat, tak ho rovno otocim domov... ...no a take veci ako kontrola vnutorneho osvetlenia, to si dufam nemyslel nejaku vybitu ziarovku 
...no, to s tym strielanim do vyfuku je jasne, ja som to napisal ako vtip
...no, to s tym strielanim do vyfuku je jasne, ja som to napisal ako vtip
to su frazy ktore su dnes uz "must" ku kazdemu inzeratu... kazdopadne su na smiech, ak to neni fakt vikendova garazovica co ma 30 000km tak top stav nebude ziadne roky jazdene auto to je logicke...
najlepsie je ked je inzerat caps lockovany a iba na 4 riadky sa pise o bezchybnosti, novosti a "topstavosti" 15 rocnej jazdenky... Minule som si cital fajn inzerat na dovezene mondeo ST220 kde autobazarnik nalozil do jednej vety top stav a chyteny spodok motora
najlepsie je ked je inzerat caps lockovany a iba na 4 riadky sa pise o bezchybnosti, novosti a "topstavosti" 15 rocnej jazdenky... Minule som si cital fajn inzerat na dovezene mondeo ST220 kde autobazarnik nalozil do jednej vety top stav a chyteny spodok motora
-
Runes
Addict
hej hej a este super letne zimne gumy 8mm rok vyroby 2001
takze tu to je: http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/3 ... 40646.html

Stav vozidla:
Prvý majiteľ, Serv. knižka, Garážované, Nikdy nebúrané, TOP stav !, Kontrola originality, Úplná servisná história
Poznámky:
TOP UNIKÁTNY STAV VOZIDLA, SERVISOVANÉ VÝHRADNE FORD, DOVOZ Z IT-ABSOLUTNE BEZ KOROZIE!INTERIER-KAROSERIA BEZ ŽIADNÝCH POŠKODENI, NOVÉ SEKVENČNÉ SPLYNOVACIE ZARIADENIE INŠTALOVANÉ V ROKU 2012 EŠTE V ZÁRUKE!, NOVÝ OLEJ, FILTRE, AUTOBATERIA, PNEUMATIKY, PREDNÉ+ZADNÉ BRZDOVÉ PLATNIČKY A BRZDOVÉ KOTÚČE, TMAVÉ SKLÁ S CERTIFIKATOM, *** !!! POŠKODENÉ OJNIČNÉ LOŽISKO NA 2-OM VALCI, PLNE POJAZDNÉ !!! *** MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA NÁHRADNÉHO DIELCU AJ U NÁS.
-
Runes
Addict
ano bezne clovek co najazdi za 9 rokov 140k si da prerobit auto na plyn
kilometre neriesim, resp pri tychto bazarovych dovozoch automaticky spochybnujem
-
vendo
Guru
este sa spytam, ako je na tom najnovsia fabia? ked tak nad tym premyslam, aj ona teoreticky splna asi moje poziadavky, len neviem ako je na tom s trvacnostou a kazivostouRATZINGER666 napísal:hocico, len nie dvojkovu fabiu... to je najhorsie auto vyrobene v poslednych 10 rokoch, ake som mal tu cest soferovat... popisali sme tu o nej hodne, skus pohladat... prva fabia bola super, ale toto je hroza... ak chces lacne, novsie a nenarocne auto, skus nejakeho korejca, fiestu apod...
-
RATZINGER666
Darca
neviem, este som v nej ani len nesedel 
Ahojte, čo by ste odporučili do mesta do cca 2000e ? Ročný predpokladaný nájazd max 15 000km, zatial som pozeral fabie a polo okolo r.v. 2002, neviem ako sú na tom so spotrebou a motorizáciou. Potrebujem niečo čo pojazdí tak max 1-2 roky 
-
guess.whoo
Redeemer
Hegy to auto som pozeral aj ja, uz je tam dost dlho. odradilo ma ked som si precital kto ho predava 
to je nejaka unikatna akurat tak lepenica...
... dvere ma zo standartneho mondea (zetec-s, st220 a st tdci nemali listy na dverach)
na rocnik 2006 ma dost pred faceliftovy vzhlad
a tak no... ako pisu, unikat 
... dvere ma zo standartneho mondea (zetec-s, st220 a st tdci nemali listy na dverach)
na rocnik 2006 ma dost pred faceliftovy vzhlad
Zdar, chcel by som kupit auto, vzhladom na to ze najviac budem jazdit dlhe cesty, chcel by som co najlepsiu spotrebu, a smo rozhodnuty pre diesel.
Inak parametre : diesel, combi, >=2007, najazdenych pod 200 tis, a cena do 3300e
Pozeral som sa hlavne po Fabii (jednotkova), vzhladom na to ze s tym doma mame skusenosti a nepotrebujem ziadny super vykon. Ale ci nahodou nemate ine tipy/rady.
Inak parametre : diesel, combi, >=2007, najazdenych pod 200 tis, a cena do 3300e
Pozeral som sa hlavne po Fabii (jednotkova), vzhladom na to ze s tym doma mame skusenosti a nepotrebujem ziadny super vykon. Ale ci nahodou nemate ine tipy/rady.
-
guess.whoo
Redeemer
dlhe cesty a volis fabiu? tam sice vela nenaspekulujes ked chces 8 rocne auto za 3000e, ale skusal by som radsej focus
no to mi je jasne, a preco nie fabiu< zase tak sa nevyznam ,rad si necham poradit, ale nepocul som teda ziadnu staznost vaznu na to
-
Arkaz
Addict
Fuha no rok 2007 a viac a cena do 3000€ na dlhe trasy ? vo fabii by som nechcel sediet dlhe trasy. No osobnu skusenost mam s Peugeot 407 rv2007 motor 1,6 HDI spotreba velmi slusna auto tiez.bol som spokojny a idu pomerne lacno. ale basnicky typu do 200tis Km necakaj. no kludne kup aj auto s 250tis km ak bude technicky v dobrom stave =)
-
guess.whoo
Redeemer
este je otazne co su dlhsie trasy.. u mna je to 200km+. Chodil som 250km na ibize a kvoli pohodliu som a konfortu som si ju nenechal.
noo tak nejak 200+, a viem ze mozno chcem vela
ale nasiel som nejake ponuky, aj to pojdem pozriet, uvidime v akom stave budu realne