Premiere Pro - 2 zvukove stopy
-
nitrous123
Light Expert
Premiere Pro - 2 zvukove stopy
Ahojte, potreboval by som jednu radu, mam film a chcem do neho pridat novy zvuk teda dabing, vsetko perfektne pasuje akurat chcel by som aby tam ostal aj original aby som si mohol zvolit v prehravaci ze ktory jazyk chcem, ale nemam tusenia ako to spravit, momentalne tam mam zaskrtnute M (mute) aby original jazyk nesiel. Neviete ako na to ? Aby tam boli 2 audio stopy ?
Re: Premiere Pro - 2 zvukove stopy
Spravis to jednoducho v mkvmerge 
-
nitrous123
Light Expert
mna zaujima iba adobe premiere pro, potom to este musim prerabat vo formatfactory tak nechcem do toho miesat dalsi program
-
nitrous123
Light Expert
to co si pridal by mi spustilo obe zvukove stopy naraz
Preco chces robit nieco takto komplikovanie cez Premier? Ten je skor na ine veci ako multidub filmy.
-
nitrous123
Light Expert
Pretoze v tom programe prerabam HD filmy ktore sa uz nedaju zohnat v HD kvalite s CZ/SK jazykom (jedine na bluray) a nahradzam CZ dabingom (velmi dobre sa mi v nom pracuje i ked upravit poriadne zvuk k filmu trva aj 2-3h)
Ale ako poriesit aby tam boli 2 dabingy to nemam tusenie. Chcel by som v tych HD filmoch nechavat aj original jazyk, alebo dat CZ+SK dabing
Ale ako poriesit aby tam boli 2 dabingy to nemam tusenie. Chcel by som v tych HD filmoch nechavat aj original jazyk, alebo dat CZ+SK dabing