Praha
-
mumbojumbo
Light Expert
Re: Praha
Na koľko vas vysiel takyto trip do Prahy? Myslim tym vsetky naklady, jedenie ubytovanie atd.
-
nejakymarko
Addict
Chalani (a baby, samozrejme).
Som sice v Prahe uz nejaky ten piatok, ale po pravde to tu zatial nemam moc pobehane, tak potrebujem radu, kde zobrat babu von. Mam na mysli skor nieco, kde sa sadnut (vonku, nie restika, bar atc.) s peknym vyhladom, prijemnym prostrdim a tak nejak.
Jasne ze ide o to na babu trosku zaposobit
Dik
Som sice v Prahe uz nejaky ten piatok, ale po pravde to tu zatial nemam moc pobehane, tak potrebujem radu, kde zobrat babu von. Mam na mysli skor nieco, kde sa sadnut (vonku, nie restika, bar atc.) s peknym vyhladom, prijemnym prostrdim a tak nejak.
Jasne ze ide o to na babu trosku zaposobit
Dik
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
podla pocasia. Mozes skusit napriklad Petrin, Nebozizek (tam som rad chodil na pivko, peso hore, pivko, peso este hore a nazad domov lanovkou, aspon ked som bol v Prahe bolo za prijatelnu cenu), pripadne mozes skusit na Zizkove televiznu vezu.
Ked myslis vyslovene len sadnut dakam a cumiet, tak asi tiez Petrin cestou hore sa niekde rozlozit, pripadne na Letnu...
edit: ale pocitaj s tym, ze ak baba nepride vyslovene do Prahy za tebou, tak tam uz asi najskor bola
Jo, a este ma napadlo ze pekny vyhlad a menej okukane prostredie je z Vysehradu.
Ked myslis vyslovene len sadnut dakam a cumiet, tak asi tiez Petrin cestou hore sa niekde rozlozit, pripadne na Letnu...
edit: ale pocitaj s tym, ze ak baba nepride vyslovene do Prahy za tebou, tak tam uz asi najskor bola
Jo, a este ma napadlo ze pekny vyhlad a menej okukane prostredie je z Vysehradu.
-
Grim
Darca
Keďže to súvisí s témou, tak to sem pacnem (mimo kontextu samozrejme, keďže tému nesledujem). Taxíky v Prahe a ich praktiky na zahraničných turistov.
https://www.stream.cz/porady/praha-vs-prachy
https://www.stream.cz/porady/praha-vs-prachy
-
nejakymarko
Addict
Fabo dik za tipy, baba uz par krat v Prahe bola, ale nefunguje tu dlhodobo, cize mozno na tych miestach este nebola
.
Skusim to z nej nejak nenapadne dostat, mam cas este cca tyzden na organizaciu
Skusim to z nej nejak nenapadne dostat, mam cas este cca tyzden na organizaciu
nejakymarko - na romantické čumenie určite odporúčam Vyšehrad. Ďalej sa dá aj v obore Hvězda, alebo Letenských sadoch pri metronome. Samozrejme ani Stromovku smerom od výstaviska nesmiem opomenúť. A dá sa prezrieť aj výstavisko, teraz je tam Matějská pouť (zober ju na kolotoč, zaboduješ). Ak sa budete chcieť najesť a budete blízko Českomoravskej, tak ju zober do obchodného centra Harfa, je tam pekne a hlavne sú tam dinovia
Prechádzať sa ale dá aj v meste, od hradu smerom dolu na malostranskú je krásne a dá sa tam aj posedieť.
Na megaromantickú prechádzku je určený Průhonický park, ale to je tak výlet na pol dňa, je to trocha ďalej. Ale ak to má byť už o týždeň, tak radšej nie, tam je pekne na (skutočnú) jar a v lete.
Na romantické čumenie bez kopy ľudí okolo je zase dobrá zrúcanina Podbaba. Výhľad na Prahu tam je, i keď hneď pod tým je čistička odpadových vôd
Na megaromantickú prechádzku je určený Průhonický park, ale to je tak výlet na pol dňa, je to trocha ďalej. Ale ak to má byť už o týždeň, tak radšej nie, tam je pekne na (skutočnú) jar a v lete.
Na romantické čumenie bez kopy ľudí okolo je zase dobrá zrúcanina Podbaba. Výhľad na Prahu tam je, i keď hneď pod tým je čistička odpadových vôd
-
Sarger
Guru wannabe
Zdar vospolok. Budúci týždeň mám v pláne ísť do Prahy na PragoFFest a momentálne je v riešení ubytovanie.
Vedeli by ste mi poradiť niečo v pohode (posteľ, sprcha, teplo.. klasika) v prijateľnej cene na cca 3 noci?
Tiež je výhodnejšie zakúpiť si niekoľko dňový lístok na mhd? V Prahe som ešte nebol, nemám prehľad.
Vďaka za každý impulz.
Vedeli by ste mi poradiť niečo v pohode (posteľ, sprcha, teplo.. klasika) v prijateľnej cene na cca 3 noci?
Tiež je výhodnejšie zakúpiť si niekoľko dňový lístok na mhd? V Prahe som ešte nebol, nemám prehľad.
Vďaka za každý impulz.
napr http://suz.vse.cz/kolej/Jarov-I-E za 300 korun za noc a osobu
pripadne nejake ine intraky
pripadne nejake ine intraky
Ak plánuješ robiť 4 jazdy a viac denne, tak sa ti oplatí si kúpiť 3-dňový lístok za 310 Kč.
Keď som si to však ja prepočítal, tak sa mi tieto viacdňové lístky nevyplatia. Väčšinou tam totiž idem tak, že do centra idem niekedy ráno/poobede a vraciam sa večer, tzn. že dávam len 2 jazdy pod 30 minút denne, na ktorých zaplatím len 48 Kč a nie vyše 100 Kč...
Keď som si to však ja prepočítal, tak sa mi tieto viacdňové lístky nevyplatia. Väčšinou tam totiž idem tak, že do centra idem niekedy ráno/poobede a vraciam sa večer, tzn. že dávam len 2 jazdy pod 30 minút denne, na ktorých zaplatím len 48 Kč a nie vyše 100 Kč...