I/P PC komponenty
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
I/P PC komponenty
Caute, zatiaľ predbežne info, predávam nejaké časti z môjho starého PC. Je tam bedna, 2x 2 gb ram, ATI Radeon 512mb, nejaké dvoj jadro 1,8 ghz amd, matičná neviem co je zač, zdroj 400 w, tv karta. Všetky komponenty funkčne ale staršie, takze bez záruky. Kľudne aj naraz predám. Ceny symbolické ponuknite.
Re: I/P PC komponenty
zaujem o ram, cpu, vga, vies dat presne oznacenie tych veci?
-
Bushido
Medium Professional
Ok zistím a pošlem ešte
GPU: ATI Radeon gainward HD 4850
Ešte jedna GPU: Gigabyte GV-N84STC-512I (nejaký shit ) Nikdy som neskúšal ani neviem či som dal správne označenie, toto je napísané na karte...
Zdroj: GreenPower model: AX450-60APN, 400W
Ram: Kingston, iba viem, že je 2x 2 gb a tuším 800 mhz, ale prikladám fotku, lebo už k tomu nič iné nemám.
CPU: netuším, viem že to je AMD 1,7 alebo 1,8 dvojjadro, len už tiež k tomu nemám nikde nič ale ak máš seriózny záujem, tak ho môžem zmontovať do kopy a otestovať.
//foto patrí do prílohy
GPU: ATI Radeon gainward HD 4850
Ešte jedna GPU: Gigabyte GV-N84STC-512I (nejaký shit ) Nikdy som neskúšal ani neviem či som dal správne označenie, toto je napísané na karte...
Zdroj: GreenPower model: AX450-60APN, 400W
Ram: Kingston, iba viem, že je 2x 2 gb a tuším 800 mhz, ale prikladám fotku, lebo už k tomu nič iné nemám.
CPU: netuším, viem že to je AMD 1,7 alebo 1,8 dvojjadro, len už tiež k tomu nemám nikde nič ale ak máš seriózny záujem, tak ho môžem zmontovať do kopy a otestovať.
//foto patrí do prílohy
skus zistit co je to za cpu, navrchu by mal byt napisany model, napis rovno aj model dosky, mozno by som zobral komplet
-
Bushido
Medium Professional
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, 2100 MHz
MB: ASRock MB ALIVENF6G-VSTA
MB: ASRock MB ALIVENF6G-VSTA
30e+posta za komplet?
-
Bushido
Medium Professional
No Ok, aj tak mi to len zavadzia. Hod mi do pm adresu.
komponenty prisli ok, dik