eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa chlapec10 »

radsej z USA, dostat ich tam za podobne ak nie casto aj nizsie ceny, a bez pochyb original:
priklad: http://www.6pm.com/converse-mens-shoes~ ... =price/asc
PS: ano, postovne z USA nieco stoji, ale dokopy si myslim ze stale menej ako ten fake z ebay
martinnn182
Novice
Novice

Príspevok od používateľa martinnn182 »

Ďakujem za rady :wink: Nakoniec som si ich objednal z nášho eshopu aj keď niečo priplatím.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

vážení, neviete niečo o vraj zákone v EU, ktorý hovorí, že monitory pri dovoze z číny dostávajú výnimku z platenia daní, prípadne cla ?
prípadne je možné niekde niečo také nájsť ? pretože financnasprava.sk má záľubu v cigaretách, tabaku, alkohole a voňavkách, takže som sa k ničomu nedopátral

v podstate som sa dopátral ku
http://www.celniporadenstvi.cz/cz/celni ... ry-bez-cla
len si nie som istý, či sa ako tie automatizačné výpočtové zariadenia berú ja normálne PC, čo by mali...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nemyslim si, ze by mali vynimku ked ju nemaju telky
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

práve to som tam vtedy videl, že chalani museli dokazovať, že to nie je TV, lebo práve monitory mali odpustené clo(alebo daň) a TV nie
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

zdar, chcem sa opytat objednal som si tovar za ktory som zaplatil lenze mi nedosiel ... ako ziskam peniaze s5 ?
typek odomna pyta paypal acc aby mi poslal peniaze lenze neviem ake info mu od toho treba :/ popripade nestaci cislo uctu v slsp ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Týpek ti určite nebude posielať peniaze priamo na tvoj účet v SLSP.

Stačí mu tvoja e-mail PayPal adresa, a.k.a. username, pod ktorým sa prihlasuješ do PayPalu.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Mám problém s eBayom. Chcel som objednať náhradný diel do auta v hodnote 200 eur z Nemeckého eBayu a jednoducho to neviem zaplatiť ani PayPal kontom, dokonca ani priamo kreditnou kartou. Tak som šiel na eBay.com, objednal nejakú prkotinku za 2 eurá a vyplatiť to šlo. Nemali ste podobný problém? PayPal mi vypisuje toto "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-4372. This happened because it has been denied by the card issuer."
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nastav si vyssi limit na karte
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Díky moc, mal si pravdu. Otec sa pozrel do mojej zmluvy a mám nastavený denný limit na 100€. K+
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Nemáte niekto skúsenosť kolko asi trvá proces preclenia zásielky z USA prostredníctvom DHL? Minulý týždeň utorok nad ránom objednané a odoslané z Washingtonu (poštovné DHL express na triko odosielatela), vo štvrtok nadránom zásielka už na SVK... Vo štvrtok som na výzvu odoslal faktúru a ostatné potrebné formality pre colnicu, od vtedy na trackingu každé ráno ,z,ásielka bude doručená po zaplatení príslušných poplatkov príjemcom,,... Pokial to tam mienia držať 10 pracovných dní ako majú uvedené vo všeobecných podmienkach, tak je mi z toho fakt dobre na grc, ako služby na našej strane fungujú, nakolko DHL skasíruje za zastupovanie príjemcu v colnom konaní min. 12€ a vystavenie bloku na zaplatenie dph trva niekolko nasobne dlhšie, než transport balíka cez celý svet :-/
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

1 až 2 týždne. Nedávno ma takto potešili tiež, zasielka tu bola za 3 dni a následne som čakal skoro 2 týždne. Naše colné oddelenie je proste top.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som radsej cestoval z RK do BA aby som to mal hned lebo su uzasne pruzni. a raz mi s tym pomohol aj uzivatel Susko, ktory vysedel za mna soru v Ziline :D a potom mi to poslal postou
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Tak to je fakt nonsens.. chcel som to minulý týždeň riešiť tak isto osobne, ale dovolať sa niekoho kompetentného na colnom úrade je u nás asi fakt nemožné, lebo telefóny pre nich zrejme vec neznáma :-) preto som povedal, že bude snáď rýchlejšie keď splnomocním dhl, že snáď to v rámci možností urýchlia.. ale toto je fakt horšie ako v dobe kamennej
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som sa tam dovolal asi po 10 minutach cakania na linke. je to strasna slast. uplne ma to odradilo cokolvek takto riesit a radsej si pripalacam na take veci a kupujem z europy
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mate niekto s tymto skusenosti? predmet kupujem na americkom ebayi, posielaju ho na slovensko prostrednictvom UPS, vacsinou sa platia import charges (clo) priamo pri finishovani objednavky, ale nasiel som predajcu, ktory to tam nema. (pravdupovediac asi by som ani nekupoval vec, kde by som musel importovacie poplatky platit priamo pri vyplacani cez ebay, lebo by som sa bal, ze pri prebrani na slovensku mi to tam drbnu zas). teraz sa ale pytam.. akym sposobom zaplatim clo a dph? predmet ma hodnotu stoviek eur, cize sa tomu nevyhnem. kto mi to doruci na svk? bude to slovenska posta alebo ups kurier? ked objednavam z ciny, nosi to slovenska posta a tam mu najprv listom vyzvu, aby som zapaltil dan/clo a az tak bude balik doruceny. je to tam jednoduche, faktura sa da upravit a clo/dan ukratit, ved to poznate. ako je to v pripade ups? vyplacam tieto extra importovacie poplatky kurierovi pri dorucovani zasielky alebo to ide cez nejaku statnu sluzbu?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

UPS to doruci na Slovensko a skonci to na colnici. Tam ti tovar zabavia a behom najblizsich dni ti poslu list s tym, ze tvoj tovar vycislili na sumu taku a taku, pripadne budu vychadzat z faktury a vypocitaju ti tam clo, DPH, administrativny poplatok za colne konanie a postovne (to je par eur). Alebo ti pride list s tym, ze mas dokladovat hodnotu tovaru postou, mailom alebo faxom. Ty im posles na mail podla prideleneho cisla zadrzaneho tovaru nejaky doklad o cene, oni potom vycislia DPH, clo a administrativny poplatok, potom ti to poslu Slovenskou postou na dobierku domov, takze pri preberani dobierky zaplatis ten poplatok, ktory colnica vyrubi.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

dik za info! no toho som sa presne bal.. z faktury urcite nebudu vychadzat, ale pozeral som, ze UPS si priraduje k zasielke nejake "customs papers", ktore treba vypisat. cize odosielatel tam drbne samozrejme plnu sumu a oni z toho vypocitaju clo/dph presne take, ake ma byt. takze je to hop alebo trop situacia.
takze dalsia vec, ktora ma zaujima.. stretol sa uz niekto s takouto situaciou, kedy mu zasielku odosielala UPS? v takom pripade.. vyzvala vas colnica na dokladovanie sumy alebo vam to vypocitali automaticky?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pokial je tam prilozena faktura s realnou sumou, ktoru vedia vygooglit, tak ti to vypocitaju podla tej faktury v baliku.
apple1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa apple1 »

zdravim,

stala sa mi taka vec že niekto v noci sa prihlasil do mojho ebay konta a kupil zaclonu za 10eur a zaplatil ju mojim paypalom. Viem že je to moja hluposť že som si mal dať lepšie hesla. Pisal som request to cancel predajcovi ešte pred tym ako to odoslal ale neodpisal mi. da sa s tym niečo robiť? paypal mi ponuka možnosť despute transaction...
Napísať odpoveď