Dobry! Mame taky problem v rodine: Otec ma iphone 5s, ja mam mobil s Androidom. Vsimli sme si, ze z jeho iphonu sa kontakty vzdy po nejakom case po jednom sa zmiznu. Ja som si zase vsimol, ze tie kontakty, ktore sa stratia z jeho mobilu sa zrazu objavia v mojom mobile. Je to dost neprijemne a nevieme s tym rady. Z coho to moze byt? Pripadne nejaka synchronizacia medzi mobilmi, ci? Mobil sa nepyta na nic, robia to svojvolne. Nie su pripojene cez bluetooth, max. mame ten isty email (gmail) na nich nastavene.
Vopred Vam dakujem(e)!
Kontakty sa stracaju na iPhone
Re: Kontakty sa stracaju na iPhone
Neupravujete si tie kontakty cez gmail? Alebo cez https://contacts.google.com ?
Pretože ak zmeníte ich skupinu na googli, tak samozrejme môžu jemu zmiznúť (ak nema zapnutú synchronizáciu na tú novú skupinu) a Tebe sa budú objavovať (ak máš na tú novú skupinu kontaktov zapnutú synchronizáciu).
Inak si to neviem predstaviť. Prípadne nech si tie kontakty presunie z google účtu do svojho icloudu.
Pretože ak zmeníte ich skupinu na googli, tak samozrejme môžu jemu zmiznúť (ak nema zapnutú synchronizáciu na tú novú skupinu) a Tebe sa budú objavovať (ak máš na tú novú skupinu kontaktov zapnutú synchronizáciu).
Inak si to neviem predstaviť. Prípadne nech si tie kontakty presunie z google účtu do svojho icloudu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Brm, nema iPhone svoj system kontaktov, kym Android pouziva kontakty cez Gmail???
hojko.. v iphone vieš používať aj google kontakty. Mám iPhone 4S + LG G2 a kontakty mám navzájom zosynchronizované medzi oboma mobilmi cez google účet.
Nie, neupravujeme si kontakty cez Gmail.
A už ste zistili, kde máte tie kontakty uložené?