njn, len aj keby som chcel kvôli jednej mape kúpiť druhý monitor, momentálne by som ho asi nemal kde dať! A papierová mapa v krabicovke sa mi zdá byť lacnejším riešením.
brm napísal:njn, len aj keby som chcel kvôli jednej mape kúpiť druhý monitor, momentálne by som ho asi nemal kde dať! A papierová mapa v krabicovke sa mi zdá byť lacnejším riešením.
Tiez mam pocit, ze ta mapa je nejaka mala. A trochu ma prekvapilo, ze nie je na mape viac miest ako to bolo v San Andreas. Ale tak tych 60gb asi nebude naplnenych vzduchom
Takže, aj tí, čo si kúpia DVD verziu a nemajú mechaniku si budú môcť hru stiahnuť po zadaní aktivačného kódu z DVD. V R* Supporte sú nejakí popletení. Užívateľom odpovedajú, že bude treba mať DVD v mechanike, potom, že nebudú môcť stiahnuť hru a pod. Nakoniec je všetko inak.
Predpokladam, ze achievementy budu aj v Social clube, akurat sa ti samozrejme nebudu zobrazovat v steam profile. Bolo to tak aj v LA Noire, mam steam verziu a achievementy naskakovali sucasne na steame aj RGSC.
mam velku dilemu ci si to kupit. hral som to na bratovom play-ku a bavilo ma to, s mysou to bude este lepsie. ale mam strasne malo casu kde je najlacnejsia krabicovka? za 40 z PGS? (nemam dost rychly net na stiahnutie zo steamu)
Tak je dosť možné že u mňa hra hlavnú rolu to, že niekoľko rokov som bol čisto konzolovy hráč, a až teraz hrám na PC...ale ak niekedy budem kupovať, či hrať gta 5 na počítači tak jedine s gamepadom
No skill? Neviem čo si s tým chcel povedať, ale ja hrám hry pre pobavenie, nie pre dokazovanie sebe či niekomu inému že to viem hrať aj po slepiačky a podobné kktiny . Proste to GTA 4 bolo robene na gamepadove ovládanie a je to na pc verzii aj cítiť, v prípade 5ky to možno také nebude, ale myslím si skôr presný opak