Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Kurevník, ktorý by pretiahol aj posledný strom v parku, ide niekomu nadávať do buzny. Tá irónia...
-
qwerty-xyz
to ze je vas tu looserov viac, tak ja za to nemozem. . . .
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Terepin, rozmarna nalada po par pivkach ma dokopla k tomu kliknut na rozbalenie qwertasovho prispevku, a tiez som sa zasmial 
Ci skor on nebude mat problemy s identifikaciou vlastnej sexuality ked tu takto rozobera latentnu homosexualitu niekoho komu sa nechce v noci do lesa
Ci skor on nebude mat problemy s identifikaciou vlastnej sexuality ked tu takto rozobera latentnu homosexualitu niekoho komu sa nechce v noci do lesa
-
Runes
Addict
hehe trosku to smeruje inam ale poviem ti aj ja. ja som programator kolega programator tez
(logicke) zarabame na BA priemerne. Nase heslo je klasicke otrepane " co mam na dochodku spominat na pracovne uspechy" .
Ako jasne treba mat ciele a tvoje su svojim sposobom obdivuhodne ale premrhas komplet zivot, ja mam 30 mam do..te vsetky klby v tele, ruky som mal zlamane 20x ale mam na co spominat, kolega napr pred dvoma rokmi zacal lietat na padaku, ja som skusil kazdu kravinu co ma napadla, vcera mi napr dosiel luk a idem s toho ucit strielat
pred cca mesiacom som sa for fun prihlasil na mud run vonku bolo 7 stupnov voda mala 4 stupne bezalo sa "len" 10 km btw asi najdlhsich v mojom zivote
sak kukni foto to bolo kusok za startom vsimaj co maju ludia na sebe ja som to zlte co sa stvera po zabradli
ale prave tam som hovoril ze na dochodku budem machrovat pred vnucatami co osm absolvoval v tejto zime 
Proste maj pracovne ciele ale aj zi, ako zo dna na den to nezmenis ale zacni sa viac socializovat skusaj rozne somariny mozno ta daco zacne bavit
EDIT: btw k tym platom nevravim ze sa to neda ale nepocitaj s tym
zamestnavatelovi musis najprv dokazat ze mu to zarobis aby ti to dal cize absolventovi ktory pre neho nemaka uz daky piatok to neda ani omylom
a zasa ked prenho maka ako brigadnik abo student tak mu navysi ten plat o 30%. Ale ano aj ja som siel po skole hned pytat 1500 hrubeho po pol roku som nastupoval za 560 cisteho
po dakom case rozumej rok sa na ot sef kukol a uznal ze zasluzim viac ale za 2000 cisteho by si sa musel inak obracat. Si zober ze ja robim vyvoj vyskum vidim za kolko sa predavaju produkty a tu sa bavime o stotisicoch eur a viem ake su naklady keby ti dal 2k cisteho co je 4bruto a na projekte robis 3 mesiace pricom on musi platit este aj cestovne naklady prenajom priestorov daky zisk dake ine kraviny tak by si sa dostal na taku cenu softu co nikto nezaplati. Poznam len jednu osobu co sa pohybuje na urovni 2500 cisteho po 8 rokoch ale to je top menezeris ktory ma na starosti desiatky ludi a 6 rokov musela ta osoba dokazovat ze na to ma. ALternativny pripad je moj brat ktory ma takmer 2 cisteho ale len vdaka tomu ze ma nemcinu na urovni rodneho jazyka a jediny je schopny denno denne komunikovat s materskou spolocnostou a tak sa stale tiez hlavnym managerom divizie. Inak mam dost kamosov kodicov a 2 cisteho zarabaju fakt po x rokoch, pripadne ked su na vlastnej nohe ale to sa tazko pocita kolko je to v cistom, tolko povedal on ze ked si to za rok spriemeruje odvedie dane a vsetky blbiny tak cca 2k cisteho na mesiac.
EDIT2: este ma napadlo lebo vcera sme sa akurat o tom bavili, prijali sme par ludi, tak prave nasa personalistka to vravela ze absolventi nevedia co maju pytat ze absolventi pytaju nastupne platy ktore mame my po dvoch rokoch a zjavne sa im to nedari dostat kedze tie mena a skusenosti chodia aj mne na stol (ja tvrdim ze mna to nezajima doneste ho sem dame mu pocitac a nech sa predvedie nakolko mna nezaujima kolko toho nakodil ale ako sa vie vynajst kedze u nas 2 projekty sa nepodobaju) no proste niektore tie mena sa tam opakuju s pravidelnostou pricom ziadne skusenosti nepribudaju akurat personalistka hovorila ze vela pytaju.
Ako jasne treba mat ciele a tvoje su svojim sposobom obdivuhodne ale premrhas komplet zivot, ja mam 30 mam do..te vsetky klby v tele, ruky som mal zlamane 20x ale mam na co spominat, kolega napr pred dvoma rokmi zacal lietat na padaku, ja som skusil kazdu kravinu co ma napadla, vcera mi napr dosiel luk a idem s toho ucit strielat
Proste maj pracovne ciele ale aj zi, ako zo dna na den to nezmenis ale zacni sa viac socializovat skusaj rozne somariny mozno ta daco zacne bavit
EDIT: btw k tym platom nevravim ze sa to neda ale nepocitaj s tym
EDIT2: este ma napadlo lebo vcera sme sa akurat o tom bavili, prijali sme par ludi, tak prave nasa personalistka to vravela ze absolventi nevedia co maju pytat ze absolventi pytaju nastupne platy ktore mame my po dvoch rokoch a zjavne sa im to nedari dostat kedze tie mena a skusenosti chodia aj mne na stol (ja tvrdim ze mna to nezajima doneste ho sem dame mu pocitac a nech sa predvedie nakolko mna nezaujima kolko toho nakodil ale ako sa vie vynajst kedze u nas 2 projekty sa nepodobaju) no proste niektore tie mena sa tam opakuju s pravidelnostou pricom ziadne skusenosti nepribudaju akurat personalistka hovorila ze vela pytaju.
Tak tak Runes, napisal si to velmi dobre
. Aj ohladom skusania tych roznych aktivit, takto sa clovek dostane do novych partii ludi (najlepsie nie cisto muzskych).
Ohladom platu si to vystihol viac ako dobre. Niektori studenti maju fakt sialene predstavy o svojich nastupnych platoch, dokladaju to tym, ze "niekoho" poznaju, co tolko dostal na zaciatok. Ja mozem povedat, ze tych 2500€ v cistom (aj s vyplatenim nerozdeleneho zisku na konci roka rozrataneho na mesiace) ma u nas spolumajitel stredne velkej softwarovej firmy. To su platy manazerov, resp. ludi, co prijmaju rozhodnutia a zodpovednost a nie programatorov co len "pasivne" kodia. Samozrejme, najdu tu mozno aj taki, ale od absolventa to ma poriadne daleko, to su ludia, ktori su v danej firme dllllhe roky.
Ohladom platu si to vystihol viac ako dobre. Niektori studenti maju fakt sialene predstavy o svojich nastupnych platoch, dokladaju to tym, ze "niekoho" poznaju, co tolko dostal na zaciatok. Ja mozem povedat, ze tych 2500€ v cistom (aj s vyplatenim nerozdeleneho zisku na konci roka rozrataneho na mesiace) ma u nas spolumajitel stredne velkej softwarovej firmy. To su platy manazerov, resp. ludi, co prijmaju rozhodnutia a zodpovednost a nie programatorov co len "pasivne" kodia. Samozrejme, najdu tu mozno aj taki, ale od absolventa to ma poriadne daleko, to su ludia, ktori su v danej firme dllllhe roky.
Mozeme uz prestat s platmi? Viem presne ake cislo mam na pracovnej zmluve. A to ze niekto kodi v malej firme, alebo robi bezduchu pracu vo firme typu IBM alebo sa upisal Accenture ma ozaj nemoze zaujimat menej. Neutvrdzujte sa vo vasom rozhodnuti tym ze budete zhadzovat inych o tom ako su ich cisla "vymyslene", dakujem. 2k hrubeho zaraba v Prahe bezne cielavedomy STUDENT (teda 1k @20h/tyzdenne) z prestiznych skol s vysledkami. Nezabudnime ze sa jedna o ludi ktori pred ukoncenim magistra programuju 5,6 a niekedy 8+ rokov (frakciu z toho komercne).
Zoberte si link, extrapolujte ze IT biznis v Prahe je menej kompetitivny (ale radovo lepsi od BA) a ak chcete pisat znova o platoch, tak si to 2x rozmyslite. Neprisiel som si sem pytat kariernu radu.
Tech internshipy.
Zoberte si link, extrapolujte ze IT biznis v Prahe je menej kompetitivny (ale radovo lepsi od BA) a ak chcete pisat znova o platoch, tak si to 2x rozmyslite. Neprisiel som si sem pytat kariernu radu.
Tech internshipy.
-
qwerty-xyz
presne tak, pytas radu ako si zasukat.....
porusim pravidlo a zareagujem na Teba: kebyze mam povedat co chem uplne najviac - dlhodoby vztah so vzdelanou, sebareflexivnou a idealne aj ambicioznou zenou (ktora nezacne gulat ocami ak sa nahodou prerieknem a poviem slovo integral) ktora nebude fyzicky vyslovene skareda. Uplne kludne sa zaobidem bez sexu trebars aj X mesiacov. Na zaciatok by som bol aj tak cely bez seba ze o mna vobec nejaka zena prejavila zaujem ...
-
qwerty-xyz
tak porus to pravidlo zase, a poprecitavaj si moje rady a odporucania. . . .
a skus sa nimi aj zacat riadit. INak to co hladas nenajdes. Baba bez sexu nevydrzi a ta co vydrzi, klame.
Pravdepodobne by mala milenca, ku ktoremu by neskor aj sla, a ty by si spadol do friend zone. V istom veku sa uz nemozes hrat na hrdinu ze vyydrzis X mesiacov bez sexu ...
a skus sa nimi aj zacat riadit. INak to co hladas nenajdes. Baba bez sexu nevydrzi a ta co vydrzi, klame.
Pravdepodobne by mala milenca, ku ktoremu by neskor aj sla, a ty by si spadol do friend zone. V istom veku sa uz nemozes hrat na hrdinu ze vyydrzis X mesiacov bez sexu ...
nizky? vysoky? Aky? A mam v BA kamarata (rovesnik) s ktorym uz nie som velmi v kontakte ale prvych 6 (a asi aj viac) mesiacov nemal s prijatelkou sex a na >99% ho nepodviedla (viem, ludia si pomyslia ze nie som kvalifikovany odhadovat taketo cisla ale v tomto pripade je to ine)V istom veku
-
qwerty-xyz
Vo veku 21 a viac.... Cim starsie, tak tym naivnejsie by bolo si mysliet ze pri standardnych podmienkach by si pocet mesiacov mohol natahovat bez nasledkov. Pod 21 je vacsi vyskyt dievcat, ktore to este nerobili, alebo cakaju na toho praveho, alebo maju zlu skusenost s par muzmi (mala dvoch, troch v posteli, ktorym dala hned, tak teraz uz chce pockat..... 30 rocna mala v posteli co to chceli hned 10 tich, tak to uz tak neriesi ... )
A cim je ta zena starsia, tym menej casu bude tolerovat sexualnu abstinenciu a aj keby ju pri standardnych podmienkach tolerovala, tym viac sa zvysuje riziko ze ta hodi do friend zone a na sex si proste najde niekoho ineho.
A cim je ta zena starsia, tym menej casu bude tolerovat sexualnu abstinenciu a aj keby ju pri standardnych podmienkach tolerovala, tym viac sa zvysuje riziko ze ta hodi do friend zone a na sex si proste najde niekoho ineho.
6 mesiacov chodenia bez sexu to je absolutne neprijateľné. Do pol roka väčšina mojich vzťahov prešla obdobím spoznávania sa, cez randenie, chodenie, vznik obrovskej lásky k postupnému nárastu vyčítania si chýb, až k totálnemu fiasku a dramatickému rozchodu
.
Myslím že pri prvej takej vážnej frajerke ma dotyčná naťahovala asi 4 mesiace ak si dobre pamätám, čo mi dneska príde absurdné, ale bolo to tak. Bola z konzervatívnej rodiny, panna, slušáčka proste, muselo sa čakať. Ako postarala sa o mňa inak
no k sexu prišlo až potom.
To je hrozne dlhé doba... vieš čo, aj pri normálnej snahe resp. malej snahe (sexuálnej) si u väčšiny báb v pohode po max mesiaci zapicháš. Ona keď už je "pripravená" ti dáva dostatok signálov na
.
Ale stále proste nech si poviem čokoľvek je mi jasné, že ty si (bez urážky) skúsenosťami so ženami možno niekde na úrovni 16 ročného. Keď si na to spomínam (na to dlhé čakanie), fakt som sa snažil vyspať sa s ňou, nebola to moja prvá, no veľmi som chcel, brával som ju do parku a všemožne sa snažil ju opichať
. Nešlo to, dlho, dlho a ptm asi u mňa doma mi dala. Medzitým som poznal už celú rodinu a chodili sme spolu nejaký ten mesiac. Ale vidíš, keď si to takto rozanalyzujem, je dosť možné, že mi to trvalo iba preto tak dlho, lebo to bolo slušné dievča, neviem, to sa už nedozvieme. Chodili sme spolu takmer dva roky, to dievča som ľúbil a nakoniec sa to nejako pokurv*lo. Každopádne to bol typ ženy, ktorej by napríklad ten logaritmus alebo integrál nevadil, bola inteligentná, vtipná, starala sa o vzťah, dokonca veľmi rada mi pomáhala keď som robil niečo na aute abo tak, fajn baba. Časom mi však začali niektoré veci prekážať, spomínaná slušnosť v niektorých veciach až prehnaná, nerozumela si ani s kamošmi, atď. Tak sme sa rozišli. Týmto príbehom ti chcem povedať len toľko, že veľmi záleží na povahe ženy, ako sa bude stavať k sexu, k forme zábavy, ku komunikácií alebo napríklad či dokáže rešpektovať tvoje záujmy, prípadne mať nejaké spoločné. Zaujala ma tvoja veta:
.
Ako skoro som umrel keď mi to povedal
no pointa je krásna, treba hľadať všade príležitosť. Iba tak sa dopracuješ k tej svojej vysnívanej.
Myslím že pri prvej takej vážnej frajerke ma dotyčná naťahovala asi 4 mesiace ak si dobre pamätám, čo mi dneska príde absurdné, ale bolo to tak. Bola z konzervatívnej rodiny, panna, slušáčka proste, muselo sa čakať. Ako postarala sa o mňa inak
To je hrozne dlhé doba... vieš čo, aj pri normálnej snahe resp. malej snahe (sexuálnej) si u väčšiny báb v pohode po max mesiaci zapicháš. Ona keď už je "pripravená" ti dáva dostatok signálov na
Ale stále proste nech si poviem čokoľvek je mi jasné, že ty si (bez urážky) skúsenosťami so ženami možno niekde na úrovni 16 ročného. Keď si na to spomínam (na to dlhé čakanie), fakt som sa snažil vyspať sa s ňou, nebola to moja prvá, no veľmi som chcel, brával som ju do parku a všemožne sa snažil ju opichať
Ako cieľ je to perfektné, drž sa toho a nechoď nikdy pod svoju cenu. Teraz si v pozícií, kedy ber každú ženu, ktorá má záujem. je* sa na hanbu alebo čokoľvek, môj spolužiak mi hovorí tento týždeň: bol som s hentakou a takou, peknú profilovku mala, vždy fotky len tvár abo tvár prsia... ptm sme šli von spolu a ona meterpäťdesiat a 80 kíl.... ale tak nedáš ju?!kebyze mam povedat co chem uplne najviac - dlhodoby vztah so vzdelanou, sebareflexivnou a idealne aj ambicioznou zenou (ktora nezacne gulat ocami ak sa nahodou prerieknem a poviem slovo integral) ktora nebude fyzicky vyslovene skareda.
Ako skoro som umrel keď mi to povedal
nevravim ze s nou nechcem spat, idealne cim skor (ale zas rozhodne nie na prvych par rande) - co som chcel naznacit je ze mi na tom nezalezi tak surne - kebyze viem ze o 6 mesiacov oddnes budem mat sex tak skacem po plafon
a tesim sa ako male dieta na vianoce ...
(edit: a vzhladom k tomu ze by mala spomenute mentalne vlastnosti tak by sa dala brat ako kamarat a interakcia s nou by bola profitabilna uz len koli rozpravaniu sa (nehovoriac o moznom objati alebo bozkavani sa) ... na rozdiel od nejakej "bar slut" s ktorou rozpravat sa je nutne zlo aby sa clovek mohol dostat k sexu ...)
(edit: a vzhladom k tomu ze by mala spomenute mentalne vlastnosti tak by sa dala brat ako kamarat a interakcia s nou by bola profitabilna uz len koli rozpravaniu sa (nehovoriac o moznom objati alebo bozkavani sa) ... na rozdiel od nejakej "bar slut" s ktorou rozpravat sa je nutne zlo aby sa clovek mohol dostat k sexu ...)
to je pokojne mozne, kde-aku lahsiu zozenes aj zadarmo 
A kebyže pochopíš, že sex je možné mať tak do nanajvýš dvoch mesiacov pri tvojej maximálnej snahe, tak ja, javarar, qwerty, runes, fabo a všetci, čo to tu sledujú a prispievajú od radosti zjeme klávesnice
lebo naša snaha nebola márna.
A už skúšaš zas nejaké zbaliť, prípadne sa zoznámiť? Či si na mŕtvom bode? Treba veľa skúšať, veľa veľa veľa, deň čo deň sa treba snažiť vyhľadávať komunikáciu so ženami. Keby teraz prídem do úplne neznámeho mesta, skúsil by som presne viem čo, teraz mi napadlo také miesto že sewas
nemocnicu
. 1+ Nebudeš za kkta, že si sám, 2+ môžeš sa kedykoľvek postaviť a odísť, 3+ prakticky nikto nikoho nepozná, 4+ máš dobrú tému na začiatok (čo aj ty umieraš?
) a stretneš tam aj mladé baby. 1- atmosféra miesta.
Inak to, čo napísal qwerty s tým ako sa ženy stavajú k sexu v určitých rokoch, to je svätá pravda.
A už skúšaš zas nejaké zbaliť, prípadne sa zoznámiť? Či si na mŕtvom bode? Treba veľa skúšať, veľa veľa veľa, deň čo deň sa treba snažiť vyhľadávať komunikáciu so ženami. Keby teraz prídem do úplne neznámeho mesta, skúsil by som presne viem čo, teraz mi napadlo také miesto že sewas
Inak to, čo napísal qwerty s tým ako sa ženy stavajú k sexu v určitých rokoch, to je svätá pravda.
Snazit sa rozhodne snazim, zatial na tomto fronte skusam nofap a meditaciu (a niekto este niekto spominal pozitivne suggescie). Co sa mozno zda ako zbytocnost (pre normalnych ludi) ale ... exemplarny pripad bol par dni dozadu: v kniznici ked som sa presuval a krajom zorneho pola som si vsimol ze sa na mna pozera jedna zena. Netvarila sa nahnevane/znechutene (moja uplne prva myslienka), ale aj tak bola moja druha myslienka nieco na styl "o boze, asi som si zabudol zapnut zips" / "asi som sa zakydal" / cez 2 mesiace som sa nestrihal a intuitivne som pridal, nech som asap prec. S tymto mindsetom asi velku sancu nemam (najprv musim spominanymi technikami zmenit ten) takze ak ta zaujima len vylucne cislo tak to je stale bohuzial 0 ... ver tomu ze ma to cislo tiez neskutocne stve ale jednoducho niekto nevie piskat a niekto iny nevie oslovit random zenu
-
DarkNation
Expert
Ked niekto nevie piskat a chce sa to naucit, tak to proste skusa. Zato ty ked sa chces naucit oslovovat zeny tak meditujes, drzis nofap a podobne. Preco si myslis ze meditacia, sugescie, nofap a podobne somariny zmenia tvoj mindset?
-
javatar
Hardcore addict
Ked sa na mna zena pozrie tak sa usmejemLeibnitzX napísal:...Netvarila sa nahnevane/znechutene (moja uplne prva myslienka), ale aj tak bola moja druha myslienka nieco na styl "o boze, asi som si zabudol zapnut zips"...
A ak potom zistim, ze to bolo kvoli rozopnutemu zipsu, zakydaniu sa a pod. tak sa na sebe tak maximalne z chuti zasmejem.
Nabuduce sa proste usmej. Je jedno ci nesmelo, umelo a podobne. K prirodzenemu usmevu sa to dostane az potom co zistis, ze to vlastne nic nie je.
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru, mal si sa usmiat a spytat sa, ci chce tu knihu co mas v ruke/co je na regale za tebou a pod. a uz si v konverzacii..spytas sa co rada cita a pod. navyse ak si ju stretol v kniznici tak je velky predpoklad, ze nie je vymetena.
ked si raz najdes zenu tak tvoj pribeh bude nametom pre slovensky HIMYM
ked si raz najdes zenu tak tvoj pribeh bude nametom pre slovensky HIMYM
-
Fabo
Hardcore addict
No asi tak jak pise DarkNation a javatar.
Kuka na teba, no tak keby si aj mal rozopnute gate tak co. z toho sa nestriela ani nic (ked teda nechodis naostro, to je kus risk potom
) Normalne sa usmej, ked sa ti pozdava (to ani nemusi byt ze paci v zmysle sexualnom, ale cojaviem vidis ze ma skripta z predmetu co si mal vlani alebo hocico) tak skus nejak nadviazat konverzaciu. Ked aj ti len povie ze si ta s niekym pomylila, tak co?
Kuka na teba, no tak keby si aj mal rozopnute gate tak co. z toho sa nestriela ani nic (ked teda nechodis naostro, to je kus risk potom