Havarijna poistka - zle nalakovane auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Havarijna poistka - zle nalakovane auto

Príspevok od používateľa test »

Ahojte,

znama riesila opravu auta z havarijnej poistky. Ide o nove auto, ma najazdenych 10 000km. Niekto jej to na blatniku a dverach niecim oskrel, kluce, mozno klinec, kto vie. Spravil sa zaznam na policii, nahlasila sa skodova udalost ci nehoda v poistnovni ako vanadalizmus, auto sa odnieslo do autorizovaneho origo servisu. Diely boli komplet uznane na striekanie.

Dnes ho bola umyt a vsimol som si ako svietilo slnko, ze tie dvere podla mna nie su cele prestriekane. Vyzera to tak, ako keby tu vrchnu cast strekli a zalestili, pretoze je pri tom ako svietilo slnko, tak bolo vidiet taky stopy do kruhu, proste ako keby od lesticky. Okrem toho je ako keby lestickou naziahnute aj do zadneho blatnika pri veku nadrze, ten urcite poskodeny nebol.

Ako je to v pripade opravy? Na obhliadke v Slovexperte uznal cely diel na striekanie. Zda sa, ze spravili len ciastocny diel a podla mna neboli dvere ani zhodene z auta. Na blatniku sme pri svetle nasli kusok lepiacej pasky, ktora sa dava pri striekany, aby sa nestrieklo a nesuchlo pri cesteni svetlom. Je mozna reklamacia? Ako nieco taketo riesit? Cez tyzden pojdem dam zmerat hrubku laku ku znamemu, ze co mi povie.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Havarijna poistka - zle nalakovane auto

Príspevok od používateľa beardie »

sluzba ako kazda ina, reklamuj
Napísať odpoveď