Brigáda 2015

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pstros
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Brigáda 2015

Príspevok od používateľa Pstros »

Dobrý deň, zakladám túto tému o brigádach na rok 2015 kedže pre tento rok som nič aktuálnejšie na Hojkovi nenašiel :)
Píšte sem kvôli radám či tipom o hľadaní brigád, vybavovačky, vekové omedzenia, vaše skúsenosti, plat, atď. Budem rád ak pomôžete nielen mne ale aj novým začínajúcim brigádnikom :)

Moja situácia je taká že som už takmer rok plnoletý, som študent, no nikdy som ešte nebrigádoval a rád by som začal toto leto, konkrétne počas augusta. Už mám čo to zistené, viem že je potrebný doklad o návšteve školy, no to je všetko? Zostavil som si vlastný životopis, môže mi pomôcť pri výbere?
Ďalšia otázka, oplatí sa ísť cez agentúru brigádovať? Agentúra si zoberie nejaké percento z platu? Čo všetko to obnáša?
Som zo Žiliny, pre moju pohodlnosť by bolo najlepšie keby som niečo našiel tu v meste, najlepšie niečo ako vykladač tovaru v sklade, balenie potravín. Oplatí sa vytvoriť si inzerát s tým že chcem brigádovať, ozývajú sa na to ľudia? Alebo kedy začať spamovať maily potencionálnych zamestnávateľov? Hneď ako nájdem inzerát či až tú dobu keď chcem nastúpiť?
Som zvedavý na vaše odpovede.
mLuks
Addict
Addict

Re: Brigáda 2015

Príspevok od používateľa mLuks »

choď do Tesca či iných reťazcov, pýtaj sa na personálne oddelenie a povedz, že chceš brigádovať u nich, dokladať tovar, máš 18 môžeš robiť aj nočné. Zvyšok ide samé od seba. Len nechápem prečo od augusta a cez leto na takéto pozície. Reťazce ponúkajú brigády celoročne, na sezónne letné brigády si hľadaj iné miesta, stavby a pod. či zahraničie.

Cez agentúru by som nešiel, najlepšia brigáda je tá, čo si vybavíš sám. A celkovo ideš na to zbytočne komplikovane, chceš len brigádu, nie zamestnanie. Stačí jednoducho, najlepšie zájsť do firmy, kde majú brigádnikov a opýtať sa či neberú nových. Prípadne v lete po stavbách. Alebo zháňaj cez známosti.

btw, moho si to písať aj sem: praca-brigady-t159651.html?hilit=brigady&start=80
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Podaj si žiadosť , že sa chceš zamestnať ako internetový troll
Môžeš zarobiť 700 až 1000 eur mesačne za písanie proruských komentárov na internete
http://aeronet.cz/news/ruska-propaganda-dopis-putinovi/

V prípade záujmu sa obráť na pána Jaroslava Naďa z CEPI (Inštitút pre stredoeurópsku politiku) , ktorý má o tom úplné informácie
http://www.cepolicy.org/jaroslavnad#profile-member
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Moje plány sú cez leto zarobiť si niečo z domu, a ísť robiť, lomeno festivalovať na Pohodu, Grape,... Ale kto vie, možno aj niečo dlhodobejšie.

Pstros: Nad festami si neuvažoval? Je to ľahké vybaviť, zabavíš sa, máš to zadarmo a celkom dobre zarobíš. Ale celkom makačka no (záleží, čo budeš robiť).
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja dúfam že sa mi tento rok znova podarí ta brigáda v Nórsku. Minimálne 20 Poliakov už čaká na to miesto :lol:
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

je možnosť isť niekam na 2 tyždne cez leto či všetko sa musi robiť že 1mesiac minimalne
nejaka stranka/agentura cez koho ist?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mas aj denne brigady hlavne v BA a vacsich mestach
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Z mojich skusenosti by som ti odporucal poslat si ziadosti alebo si dohodnut stretnutie / zavolat do firmy, v ktorej by si chcel brigadovat, pripadne neskor pracovat. Neviem, ci to tak funguje vo vacsine, napiste aj vy, ktori uz pracujete, ale napr. u nas beru na leto brigadnikov na take lahke prace. Cize skus aj tuto cestu, ale ak by si chcel brigadovat niekde v administrative, velmi sa tam nepoulievas ako dajme tomu v Aquaparku ;)
Napísať odpoveď