Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa DarkNation »

Je to take "easy", ake si to sam spravis. A ty si zatial len hadzes polena pod nohy.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Leibnitzx - skus checknut the red pill na reddite, tam je toho vela zaujimaveho :)
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

militarol napísal:Leibnitzx - skus checknut the red pill na reddite, tam je toho vela zaujimaveho :)
Idem si citat terepinov thread :shock: . The red pill (TRP) poznam (a vdaka za uprimnu radu) a obcas mam tendenciu k nemu inklinovat ale ... TRP je dost zlo, resp. ma potencial maximalne na docasny sex s otazne kvalitnou zenou (kebyze chcem to tak existuje rychlejsia cesta ako desiatky/stovky TRP hodin)

Ten argument je takyto (v rychlosti): TRP bude fantasticky fungovat na urcitysi typ zien, ale nie na ine. Ak funguje len na 5% a TRP je plne postov o tom ako to fungovalo, tak to vytvori falosnu ideu o efektivite (selection bias) a ten typ zien nie je povedzme si na rovinu velmi chytry. Ak by som videl nejaku peknu dievku s bozskym telom studovat obor mongoloidna literatura: historia a aplikace tak by som sa (ak hladam nieco na viac ako tyzden) otocil, dovidenia (a vyronil slzu :lol: ). Toto tie zeny robit nevedia - byt TRP douchebag urcite nebude fungovat na kvalifikovane, sebavedome zeny ktore vedia co chcu a necakaju od muza spasu (napr. vobec nemaju schopnost otestovat ci jeho sebavedomie je kryte - schopnostami,$,charakterom, etc.) - skor bude o tych riadenych pudom, sice ich pritahuje muznost, dominancia, douchebag-oidnost ale nie je to nieco co chces do vztahu. Ak sa mam nieco komplikovanejsie ucit, tak nieco co da pridanu hodnotu do dlhodobeho vztahu.

Teraz nevravim ze chcem byt Nice Guy, ale svet sa nedeli ciernobielo na Nice Guy/TRP. Myslim ze mozes mat vztah so zenou ktora ti prepaci ze nie si sebavedomy 100%casu tak isto ako ty "prepacis" jej ze nema prsia, obcas jej spadne ton hlasu do tenoru :D a pod. Tato racionalita je podla mna velmi dolezita, kedze dokaze "prepisat" (override) naturalne instinkty ktore sice boli dobre 1000 rokov dozadu, ale v sucasnoti mozu (napriklad) iracionalne vygenerovat ziarlivost ktora nastrbi/zlikviduje vztah. To je len priklad, ziarlivost je len cast problemov ked bude zena rozmyslat podobne ako muz ktory rozmysla penisom.

Dalsia vec - feedback loop. Ake zeny budem pritahovat, ked budem o kazdej predbezne predpokladat ze je slaba, nesebavedoma kravicka ktora potrebuje dominantneho alpha samca?

EDIT: tak po precitani trocha z terepinovho vlakna uz viem ako ja sa javim vam (teda ked sa podobny nestastnik ako ja - terepin stazoval). Pripadalo mi to ze mu vsetcia chcu pomoct a on jak take poleno (i ked som zatial nedocital) naschval nic. Oh wait, takto musim vyzerat aj ja :D ... ale fakt, niektori exoti (ako ja) fakt roky nerozpravali (z nejakeho dovodu) so zenou v relaxovanej atmosfere, tak samozrejme ze som kus mimo ... :(
militarol
Light Expert
Light Expert

Leibnitzx - v TRP terminologii by som ti odpovedal "your male hamster is spinning like a crazy to justify this bullshit". Casom pochopis skratku "AWALT" (na TRP to najdes). Su proste veci, ktore platia na kazdu zenu, darmo si budes obhajovat to, co si prave napisal. Je to proste tak, ci sa nam to paci alebo nie. Kazda zena chce alfa chlapa, alebo aspon niekoho, kto sa mu svojimi vlastnostami priblizuje. Ziadna zena nechce nesebavedomeho dobraka, co jej splni vsetko co jej uvidi na ociach a bude z nej posraty. Ty sa tak momentalne spravas, budme k sebe priami - si posraty zo zien a tym teda ziadnu zenu nepretiahnes :smt006 .
Tento typ chlapa sa oznacuje ako beta, to je ten typ, co ako nastrocny a v prvej polovici dvadsiatky nema takmer vobec ziaden sex a potom, az ked jeho rovesnicky zacnu starnut, a ich alfa pichaci ich vymenia za mladsia rocniky, tak sa tieto rovesnicky zavesia na takehoto providera/beta, ktory je dobrucky, donesie jej peniaze, postara sa. A tito beta blbeckovia si to este budu pochvalovat, ze predsalen vo vysledku "vyhrali" :lol: .

Chlap ma byt chlap. Musis nalezite tomu jednat so zenami.

Samozrejme to musis sklbit s Qwertyho radou - pohybovat sa v spolocnostiach s velkym vyskytom zien.

Proste nechces prijat red pill. Radsej budes pisat o tom ako ti zena prepaci tvoju absenciu sebavedomia a podobne :cry: . Spravaj sa jak chlap uz konecne.
LeibnitzX
Expert
Expert

Tak ty si poriadne mimo.

1) Svet sa nedeli na Nice Guy Beta Looser vs. Super Alpha
2) Tak isto ako sa svet nedely na skarpy ktore by si ani nedal so sackom na hlave a top modelky z miss universe
3) Je to trh, ak by bol ako tak efektivny tak zena moze chciet co sa jej zachce ... ale ak je na trhu 30% krajsich, tak na top 1% muzov moze zabudnut
4) Sebavedomie prirodzene zalezi od odhadu tvojich schopnosti, majetku, vyzoru, sebavedomia, charakteru a spol. postavenia - mozes to prepisat na "som boh, kto da viac?!" ale z dlhodobeho hladiska je to velmi otazna praktika

4.5) Zena chce vseliake sprostosti (typu chce aby si sa jej venoval, chce nadstandardne materialne zabezpecenie ale vyhubuje ked mas cezcas/dokoncujes deadline). Byt niekto vyrazne iny len koli zenam je to co je Beta*.
5) Tvoja argumentacia je typu "neveris v sektu X. Podla Sekty X si chudak" - myslim ze to prezijem bez nej :)

*(Ano, chapem ze mam byt sebavedomejsi ale to skor tak, ze si uvedomim svoju skutocnu hodnotu a koli marketingu smerom k zenam prihodim +10% dajme tomu. Spravat sa vzdy (umelo) sebavedomo je dost chore imho...)
militarol
Light Expert
Light Expert

Sorry, ale nepochopil si podstatu TRP. TRP nie je o tom sa spravat tak, ako to chcu zeny, resp. prisposobovat sa im.

Ale whatever, tvoja vec :) . Ja sa tym riadim a zeny si ma chcu "chytit", byt vo vztahu somnou, sex je samozrejmost. A to nehovorim, ze vela z nich je zadanych (ale tym sa snazim vyhybat). Ale na to mi zas mozes nieco napisat, ze to je nahoda, ze to su zeny v mojom okoli take a neviem co. Ale to je jedno, tocime sa dokolecka, ty stale len hovoris preco nieco nejde, neda sa.

Si chlap, ty si ten co riadi svoj osud aktivne a nechce sa len pasivne zviezt. Alebo nie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Qwerty zase perli, pozeram.
LeibnitzX napísal:... a stretnem Ta tam :lol: ?
Pred par rokmi by som sa bol pridal, vcul uz sa v Prahe nepohybujem.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

LeibnitzX napísal:
Idem si citat terepinov thread :shock: . The red pill (TRP) poznam (a vdaka za uprimnu radu) a obcas mam tendenciu k nemu inklinovat ale ... TRP je dost zlo, resp. ma potencial maximalne na docasny sex s otazne kvalitnou zenou (kebyze chcem to tak existuje rychlejsia cesta ako desiatky/stovky TRP hodin)

Ten argument je takyto (v rychlosti): TRP bude fantasticky fungovat na urcitysi typ zien, ale nie na ine. Ak funguje len na 5% a TRP je plne postov o tom ako to fungovalo, tak to vytvori falosnu ideu o efektivite (selection bias) a ten typ zien nie je povedzme si na rovinu velmi chytry. Ak by som videl nejaku peknu dievku s bozskym telom studovat obor mongoloidna literatura: historia a aplikace tak by som sa (ak hladam nieco na viac ako tyzden) otocil, dovidenia (a vyronil slzu :lol: ). Toto tie zeny robit nevedia - byt TRP douchebag urcite nebude fungovat na kvalifikovane, sebavedome zeny ktore vedia co chcu a necakaju od muza spasu (napr. vobec nemaju schopnost otestovat ci jeho sebavedomie je kryte - schopnostami,$,charakterom, etc.) - skor bude o tych riadenych pudom, sice ich pritahuje muznost, dominancia, douchebag-oidnost ale nie je to nieco co chces do vztahu. Ak sa mam nieco komplikovanejsie ucit, tak nieco co da pridanu hodnotu do dlhodobeho vztahu.

Teraz nevravim ze chcem byt Nice Guy, ale svet sa nedeli ciernobielo na Nice Guy/TRP. Myslim ze mozes mat vztah so zenou ktora ti prepaci ze nie si sebavedomy 100%casu tak isto ako ty "prepacis" jej ze nema prsia, obcas jej spadne ton hlasu do tenoru :D a pod. Tato racionalita je podla mna velmi dolezita, kedze dokaze "prepisat" (override) naturalne instinkty ktore sice boli dobre 1000 rokov dozadu, ale v sucasnoti mozu (napriklad) iracionalne vygenerovat ziarlivost ktora nastrbi/zlikviduje vztah. To je len priklad, ziarlivost je len cast problemov ked bude zena rozmyslat podobne ako muz ktory rozmysla penisom.

Dalsia vec - feedback loop. Ake zeny budem pritahovat, ked budem o kazdej predbezne predpokladat ze je slaba, nesebavedoma kravicka ktora potrebuje dominantneho alpha samca?

EDIT: tak po precitani trocha z terepinovho vlakna uz viem ako ja sa javim vam (teda ked sa podobny nestastnik ako ja - terepin stazoval). Pripadalo mi to ze mu vsetcia chcu pomoct a on jak take poleno (i ked som zatial nedocital) naschval nic. Oh wait, takto musim vyzerat aj ja :D ... ale fakt, niektori exoti (ako ja) fakt roky nerozpravali (z nejakeho dovodu) so zenou v relaxovanej atmosfere, tak samozrejme ze som kus mimo ... :(
Našťastie pre mňa som stretol dievča, ktoré mi zmenilo život. Moje predošlé témy už sú vyslovene len skanzen. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

LeibnitzX napísal:...Myslim ze mozes mat vztah so zenou ktora ti prepaci ze nie si sebavedomy 100%casu...
Je mi luto ale toto sa neodpusta. Teda aspon nie zo zaciatku. Neskor mozes mat svoje obdobia a zena ta moze podporovat ale to chce kus dobrej zenskej a ziskat taku si vyzaduje kus sebavedomia.
LeibnitzX napísal:...mozes to prepisat na "som boh, kto da viac?!" ale z dlhodobeho hladiska je to velmi otazna praktika
https://www.linkedin.com/pulse/confiden ... e-kasanoff

Red pill nepoznam ale predpokladam,ze je to referencia na matrix a znamena to prijat realitu (ci to bola modra?). V kazdom pripade tu mas realitu opisanu viac menej dobre. Len to uz musis prijat.

Proste nizke sebavedomie, nuda, nezaujmavost sa neodpusta. A nevyvazis to spolahlivostou, starostlivostou a zabezpecenim. Krute ale je to tak.
Terepin
Addict
Addict

Lenže v konečnom dôsledku je sebavedomie pre dlhodobý vzťah komodita s nulovým praktickým využitím. Áno, je potrebné pre začiatok vzťahu, ale nestačí na jeho udržanie, či budovanie. Tam nastupujú tebou vypísané vlastnosti. Žena si len ťažko bude hľadať muža, ktorý jej okrem asertívneho vystupovania nedokáže ponúknuť absolútne nič využiteľné v reálnom živote. Aj totálny debil vie byť sebavedomý, no ten sa nepostará o ňu a jej deti.
Navyše, medzi sebavedomím a aroganciou je len veľmi tenká hranica.
LeibnitzX
Expert
Expert

100% suhlas. A javatar, asi nevies co je TRP. TRP nie je rada typu budte viac sebavedomi/asertivny *100 - skor nas styl: vsetky zeny su k*rvy/odpad kt. nikdy nedodrzia slovo, promiskuitne, NIKDY sa im neda doverovat, spravajte sa podla toho, nikdy nepriznajte omyl, spravajte sa k nej ako k rozmaznanemu dietatu etc. Aj ak by to fungovalo, tak trocha ma zhrozuje aky obraz by to vykreslilo o zenach.

Navyse, rada je primarne cielena pre americky trh, kde zeny su (spolocensky) ine hoci su (biologicky) rovnake.
A uplne najlepsia argumentacie TRP skupiny je na styl, ze kazdy muz ktory nie je s nimi je ubohy "beta faggot" ktory bude mat zeny v 35ke ked zvednu, bez sexu, len bude dotovat ich vydaje. Osobne si myslim ze mozem byt sebavedomy, neprezriet tie testy ktorymi zeny skusaju muzov a zaroven si nemysliet o sebe ze som centrum vesmiru.

A neverim ze si 100% sebavedomy neustale. Sebavedomie nie je 1/0 zalezitost ale skor kvantitativna velicina, urcite sa da (takmer) vzdy zareagovat na situaciu sebavedomejsie ... tiez ti vadi ak zena nema perfektny makeup? Alebo ak neni presne 90-60-90?
Terepin
Addict
Addict

Americké ženy sú kur*y. V USA končí cca polovica manželstiev rozvodom a čoraz viac mužov si hľadá manželku za mlákou.
LeibnitzX
Expert
Expert

Urcite nie vsetky a 1/2 manzelstiev konci v ovela viac krajinach ako len US. Ale su pomerne neznesitelne (kopa muzov si radsej najde ukrajinku,bielorisku alebo z JV azie). Slovaci ktori tam su vravia ze im chybaju slovenky.

Inac, este k tomu sebavedomiu: podla mna dobra analogia je realna hodnota spolocnositi (co vlastni, kolko zisku produkuje, ...) vs jej hodnota na akciovom trhu (cena akcie * pocet akcii). Pochopitelne, tieto 2 cisla nemusia mat docinenia so sebou. Ak sa dobry business zda navonok ako shit, niko nebude kupovat. Ale funguje to aj opacne - zhnity business (Enron, AIG, a kopa dalsich spolocnosti). Drzat akcie vysoko nejakej shit spolocnosti je dobre, ale ako dlho to vydrzi a co bude potom?

Osobne si myslim ze by mi stacilo moje akcie nejak racionalne ocenit - ved zas az tak katastrofalne na tom nie som (co sa tyka vsetkeho okrem zien).
Vidite slecny, podte rychlo kupovat podhodnotenu spolocnost, kym sebavedomie a cena za akciu nepojde hore :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

rozvodovost na SVK je aktualne na urovni cca 40% :D
Terepin
Addict
Addict

A potom sa čudujeme, prečo tak veľa ľudí žije samo.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

A prave preto som vam poslal ten clanok.
Sebavedomie je nutna zalezitost v zivote a pri dosahovani uspechov ma vacsiu vahu nez schopnosti. Je to blbe ale je to tak.

Red pill ani cekovat nebudem ak je to len o tom ako pises tak to ani nesleduj. Aj ked je dost zien ktore sedia na ten popis. Ale ty take nehladas tak nema zmysel sa o take pokusat.

Ak pod 100% sebavedomy neustale rozumies, ze 100% casu som usmiaty v dobrej nalade a pod. tak prirodzene nie. To ale sebavedomie nie je. Tazko to pozitivne definovat ale vnimam, ze podstatnu jeho cast tvori ucta k sebe.

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2015, 12:56)
LeibnitzX napísal:Osobne si myslim ze by mi stacilo moje akcie nejak racionalne ocenit
Ty cakas, ze zena v oblasti kde ide o emocie snad najviac v jej zivote si zvoli racionalny pristup? Toho sa nedockas...
Terepin
Addict
Addict

Nie som si istý, či som sebavedomý, no naučil som sa akceptovať seba samého a "nechať sa unášať prúdom". A očividne to funguje, lebo keď som bol s kamarátkou na prvom stretnutí, bavila sa a bolo jej do mnou príjemne. Aspoň podľa jej slov. Chcela sa znovu stretnúť, takže asi to bola pravda.
LeibnitzX
Expert
Expert

Ty cakas, ze zena v oblasti kde ide o emocie snad najviac v jej zivote si zvoli racionalny pristup? Toho sa nedockas...
Asi som sa zle vyjadril. Vravim, ze kebyze sa ja sam (seba) ohodnotim racionalnejsie tak by to so mnou az take zle byt nemalo a tym sa stanem viac sebavedomy. Problem je, ze akonahle nieco dosiahnem (praca, skuska, milnik vo fyzickej aktivite) tak to ma hodnotu 0, proste nic. Pozornost sa automaticky presuva na dalsi ciel. Takze cela snaha investovana vytvori 5 minut radosti (napr Acko v indexe) a potom to uz za uspech nepovazujem...

Edit: hoci so zenami nemam skusenosti, teorie som precital ajajaaj ... neboj, viem ze musim navrhnut system ktory nejako modeluje zenske emocie. Zahrat na strunu racionality je totalne strata casu. A to neplati len so zenami - v praci je to rovnake. Nezalezi na kvalite (zalezi z casti) ale uplne hlavne ide o to ako ju vnimaju ostatni. A to je skor pocitove.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a preco by si to mal povazovat aj nadalej za uspech? keby sa mas z takych mini uspechov tesit niekolko dni/mesiacov tak by si vyzeral ako na drogach.
ciele si treba davat, ale radovat sa z nich dlhsie ako 5 minut nema cenu (samozrejme nehovorim o skonceni skoly/svadbe/narodeni deti a pod.) a praca alebo skuska nie su tie faktory, ktore ti pomozu byt viac sebavedomy.

naucit sa to neda, zacni to prijimat. pre teba by bol najvacsi uspech nadviazat konverzaciu dlhsiu ako 5 minut so zenou. skus si dat takyto ciel a uvidis rozdiel ked ho splnis
Terepin
Addict
Addict

Problémom nie je začať konverzáciu, ale udržať ju.
Napísať odpoveď