GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Crew je fajn napad, odniekal bude treba zhanat hracov na misie a podobne.. Ale osobne by som sa radsej pridal do nejakej CZ SK PC crew, aby sa dalo dokopy co najviac hracov, nez do Hojko a podobne..
Ak by si ma chcel niekto pridat tak na RGSC som JaroWD
Ak by si ma chcel niekto pridat tak na RGSC som JaroWD
Jasne, preto som pisal, ze skupinu moze vytvorit aj v RGSC, tam sa aspon zideme aj ti co mame krabicovky, pretoze GTA na steame nema kazdy.
A hojko crew je na spestrenie, nech hladame medzi svojimi ak sa da.
A hojko crew je na spestrenie, nech hladame medzi svojimi ak sa da.
Posledné dni čítam rôzne diskusie a fóra a často sa rozoberá Steam verzia hry. Konkrétne pre-load a rozširovanie súborov hry (zložka depotcache).
Niektorí tvrdia, že na rozširovanie súborov bude treba mať na disku cca 60GB voľného miesta. Takže na nainštalovanie treba viac ako 120GB voľného miesta. Tí, čo majú 120/128GB SSD disky by tak mohli mať problém s inštaláciou hry. To sa týka aj mňa.
Iní zasa tvrdia, že Steam postupne maže zašifrované súbory hneď po tom, ako ich odšifruje a nebude tak treba veľa voľného miesta navyše.
Tak neviem teraz. Pre istotu skopírujem všetky súbory na HDD a keď tak tam nainštalujem hru a potom spravím backup a nainštalujem na SSD.
// http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... _files_on/
Tak hneď v prvej vetve komentárov je napísané, že NEBUDE treba mať až tak veľa voľného miesta, ale bude stačiť 5-6GB. Teraz majú súbory 59-60GB, takže to je celková veľkosť, ktorá hrá potrebuje a je to aj v požiadavkách.
Niektorí tvrdia, že na rozširovanie súborov bude treba mať na disku cca 60GB voľného miesta. Takže na nainštalovanie treba viac ako 120GB voľného miesta. Tí, čo majú 120/128GB SSD disky by tak mohli mať problém s inštaláciou hry. To sa týka aj mňa.
Iní zasa tvrdia, že Steam postupne maže zašifrované súbory hneď po tom, ako ich odšifruje a nebude tak treba veľa voľného miesta navyše.
Tak neviem teraz. Pre istotu skopírujem všetky súbory na HDD a keď tak tam nainštalujem hru a potom spravím backup a nainštalujem na SSD.
// http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... _files_on/
Tak hneď v prvej vetve komentárov je napísané, že NEBUDE treba mať až tak veľa voľného miesta, ale bude stačiť 5-6GB. Teraz majú súbory 59-60GB, takže to je celková veľkosť, ktorá hrá potrebuje a je to aj v požiadavkách.
Mne ma prist serial key dnes v noci a krabica zajtra, uz je poslana...
Mam stiahnute subory hry cez torrent tak dufam, ze postaci spustit launcher, prihlasit sa na RGSC a zadat serial. Hra si stiahne update, nainstaluje sa a mozem hrat.. Zase pripajat mechaniku a mrdat sa z DVD alebo stahovat 0,5MB/s zo Social Clubu sa mi fakt nechce... Cakal som uz dost dlho a hru si chcem konecne aspon vyskusat
Inak s Hojko crew problem nemam.. Rad by som sa tam pridal ale ide mi o to, aby v crew bolo vela ludi... Aby sme misie pre 32 hracov (deadmatch a podobne) nehrali traja.. Tak dufam, ze sa nas tam nazbiera viac..
Mam stiahnute subory hry cez torrent tak dufam, ze postaci spustit launcher, prihlasit sa na RGSC a zadat serial. Hra si stiahne update, nainstaluje sa a mozem hrat.. Zase pripajat mechaniku a mrdat sa z DVD alebo stahovat 0,5MB/s zo Social Clubu sa mi fakt nechce... Cakal som uz dost dlho a hru si chcem konecne aspon vyskusat
Inak s Hojko crew problem nemam.. Rad by som sa tam pridal ale ide mi o to, aby v crew bolo vela ludi... Aby sme misie pre 32 hracov (deadmatch a podobne) nehrali traja.. Tak dufam, ze sa nas tam nazbiera viac..
Rano tam boli 2ja, teraz nas je uz 10Jaro33332 napísal:Mne ma prist serial key dnes v noci a krabica zajtra, uz je poslana...
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pridal som sa, zajtra cakam krabicovku 
a to som sam seba presviedcal, ci to zoberiem, este dnes som stiahol verziu z torrentu, ze vyskusam, ako to pojde a ci bude komp zvladat, ale nakoniec som sam seba presvedcil a zakupil si ju
a to som sam seba presviedcal, ci to zoberiem, este dnes som stiahol verziu z torrentu, ze vyskusam, ako to pojde a ci bude komp zvladat, ale nakoniec som sam seba presvedcil a zakupil si ju
Riesim teraz nick na social club a neviem si vybrat, Dreamer-nieco je vsetko obsadene, nechcem nejake Dreamer42794, este zvazujem uplne iny nick, ale neviem sa rozhodnut, aky nick pouzivate vy, rovnaky ako na hojku alebo iny? Aku priponu ci predponu pouzivate, okrem cisla, ci SK/SVK, co nechcem pouzivat?
Este otazka na social club, ak si raz vyberiem nick, uz ho nemozem zmenit? Skoda ze sa neda zistit dostupnost, aby som si zistil par dostupnych a potom si vybral.
Este otazka na social club, ak si raz vyberiem nick, uz ho nemozem zmenit? Skoda ze sa neda zistit dostupnost, aby som si zistil par dostupnych a potom si vybral.
6h 49min dpc
dnes sa nejde spat
dnes sa nejde spat
Zmiznú ale keď sa bude to rozbalovať tak budú miznúť súčasne alebo spraví sa normálna zložka GTA (60GB) a medzitým zostane aj tá pôvodná zložka (60GB) = 120GB a až po dokončení "inštalácie" hry čiže vytvorení kompletnej zložky sa zmaže tých pôvodných 60 GB?
To je mi jasné, že zmiznú, ale ide o to, či to bude postupne alebo až keď sa dokončí celé rozšifrovanie. Ale keď píšeš, že nebude treba ďalších 60GB navyše, tak by mi to malo v pohode nainštalovať, aj keď mám voľných cca 50GB.