Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
uNfEiL - sice neviem aky nazor na to ma Eddy0914, ale u mna padla volba na klasicku sestku kvoli komfortu. Cenovy rozdiel je tam fakt minimalny (pri 16gb verzii je to nejakych 20€, pri vyssich tusim 50€) takze o to by uz neslo pri kupe telefonu za taku cenu, ale mal som moznost vyskusat si oboje a preto som bral radsej klasicku sestku. Plusko je do bodky a do pismena hardwareovo to iste ako klasicka sestka (ano, ma opticku stabilizaciu, ale to zase nie je vec nevyhnutna k zivotu) a je podstatne vacsia, pri beznom noseni vo vrecku v nohaviciach to uz vadi. Pokial mobil niekto nosi v ruke resp. v taske atd. tak to je teoreticky jedno, no aj ovladanie a drzanie v ruke je celkom rozdiel. Plusko je uz taky tabletofon. Pre mna je to uz nepohodlne a neprakticke, sestka je tak akurat.
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim, potreboval by som poradit aky telefon vybrat z O2 na strieborny pausal, s doplatkom max 20€
ide mi hlavne o co najlepsi telefon z ich ponuky za danych podmienok, dik
ide mi hlavne o co najlepsi telefon z ich ponuky za danych podmienok, dik
-
guess.whoo
Redeemer
LG spirit je v pohode telefonik
Veru, sam mam teraz lg spirit a za tu cenu som dostal viac ako som cakal. Jedina nevyhoda je dost kolisavy signal. ( aj u wifi)
Ahojte, kupujem smartfone, zatiaľ sa mi najviac pozdáva Asus Zenfone 5, viete mi poradiť niečo podobné v rovnakej cenovej kategórii, čo by ma mohlo ešte zaujať?
Fón by mal byť na 2 SIMky a byť samozrejme svižný, čiže dobrý procík a RAM-ka.
Čo pozerám tak najväčšie mínus Asusu nie je podpora LTE, ale tak pre O2 je pokrytie v 2 SK mestách a ani v jednom sa nenachádzam
Fón by mal byť na 2 SIMky a byť samozrejme svižný, čiže dobrý procík a RAM-ka.
Čo pozerám tak najväčšie mínus Asusu nie je podpora LTE, ale tak pre O2 je pokrytie v 2 SK mestách a ani v jednom sa nenachádzam
-
guess.whoo
Redeemer
nic lepsie nenajdes 
Ešte tá MOTO G2 vyzerá zaujímavá ale to nemá tuším Intel.
-
Brahmin
Light Professional
tiez rozmyslam nad Zenfone 5, LG Spirit nieje zly telefon ale ten asus ma lepsie parametre a vyzera byt sviznejsi, LTE nevyuzijem takze absencia u asusu mi nevadi
No ale už má prísť 2.generácia niekdy tento týžden do predaja.. LTE + 4gb rakmky a cena na úrovni 200 dolárov, ak by to išlo po 200€ bulharským kurzom tak neváham ani sekundu.
-
guess.whoo
Redeemer
velmi pochybujem, ze ta to celkovo vyjde do 200e..ono vzdy sa da cakat na nieco nove co bude vykonnejsie a ekonomickejsie ako stara verzia. lenze tymto pristupom nikdy nic nekupis.
Ak ti to neponahla tak pockaj par tyzdnov kym pride na trh (btw verzia so 4gb ram bude drahsia tusim)
Ak ti to neponahla tak pockaj par tyzdnov kym pride na trh (btw verzia so 4gb ram bude drahsia tusim)
Na niektorom android portále bol článok, kde je odporúčaná cena za ten najvýkonnejši Asus Zenfone 2 stanovená na sumu 350€. Keď prídem z roboty domov, tak to pohľadám a postnem link.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
http://androidportal.zoznam.sk/2015/03/ ... m-260-eur/ Tiež som pokukoval po tom asuse. Vyzerá to dobre, ale tiež pochybujem že tie ceny budú u nás také nízke. Stačila by mi aj verzia s 2 GB ram. No uvidíme.
Tak som ho predsa len našiel aj cez telefón.
http://androidportal.zoznam.sk/2015/03/ ... zenfone-2/
http://androidportal.zoznam.sk/2015/03/ ... zenfone-2/
Aha tak nič, tak ostanem pri mojej voľbe. Ďakujem, som rád, že som nestrieľal vedľa s tým telefónom.
@tyler91 @brm, inak keby vas to este zaujimalo
tak telefon mi sice uz prisiel ale poslali mi namiesto SK distribucie EU, a to som sa ich x krat pytal ze aka je to distribucia, no nic uvidime ci sa mi ozvu a asi ho vratim a kupim niekde inde
Sh4d0W: Raz ma z Teba j*bn* [emoji1] [emoji1]
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na mall som ešte ani nevidel sk distribúciu. Ináč g2 SK majú na shoppie 
Asus je už doma
Ďakujem za podporu 
tyler91: bohuzial 
K-u-b-i-a-k: No ani ja, oni tam nemaju uvedene modelove cislo ani jaka je to distribucia cize som sa spoliehal na to co mi povedali na "supporte"
Jj shoppie som tiez nasiel, najskor asi odtial
Ty budes tiez brat g2 ci nie? 
K-u-b-i-a-k: No ani ja, oni tam nemaju uvedene modelove cislo ani jaka je to distribucia cize som sa spoliehal na to co mi povedali na "supporte"
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To ukáže čas, ešte ma zaujal Zenfone 2 ktorý bol spomínaný vyššie
Uvidíme.