USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

Lucianoo napísal: Nic cloveka zavcas rana nepobavi lepsie ako blbec, ktory sam seba berie vazne a preto si neuvedomuje, akeho vola zo seba robi. Vdaka, Lucianoo!
Nuz, mily maly expert, co beha v politike aj financiach, hlboka poklona - nedokazes pochopit, ze 12 milionov krat 10 sa rovna 120 milionov a to je zhruba pocet rodin v USA (v skutocnosti trocha viac, lebo tych 12 je trocha viac ako 10%, ale to by som ta uz dokonale zmiatol, tak to necham na 10 %).

Rodin, chapes? Pocul si uz niekedy take slovo "rodina"? Nevsimol si si, ze "rodina" sa zvycajne sklada z viac ako 1 osoby?

Bohaha brehehe dobreeee! Len tak dalej! Vtipnejsi vyhrava... :lol:
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

Sheep napísal:tie clanky ked niesu loz tak su ziskane z ludi v case o 12:00 kedy ludia nevedia kde im hlava stoji a preto nepotrebuju v hlave patrat ci sa zem toci okolo slnka.
Mozno v amerike je to tak. Mozno ked sa Americana spytas v nevhodnom case, napr. o 12:00, tak ti odpovie, ze slnko sa toci okolo Zeme, dva krat dva sa rovna sedem a Zem je plocha doska s vyvysenymi okrajmi. Mimochodom, skusil som taky testik: Polozil som tu otazku (bohuzia, nie presne o 12:00) svojmu najmnladsiemu - trojrocnemu. Odpovedal nie ako American, ale spravne, a siel mi to "vysvetlit" v knizke "Obrazky vesmiru"... :lol: :lol: :lol:
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

cece ludia, je 11:57, ako to je stou zemegulou? toci sa ci este som od fcera nevytriezvel!?
:ROFL:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh pokial clovek nedokaze odpovedat spravne a pravdivo na jednoduchu otazku v case, kedy ma podavat najvyssi vykon, tak sa cudujem, ze je vobec zamestnany...

A k statistikam: pokial je to statistika z doveryhodneho zdroja, pricom podmienky konania boli priblizne rovnake v kazdej testovanej krajine, hluposti rozpravate ti, co tvrdite, ze to su vymysly... Je to statistika a tie velmi neoklames... To so skolstvom sa da zistit najlahsie, takze tam niet o com...
Lucianoo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucianoo »

:? Skoda reci.. je pravda ze mi obcas prasknu nervy, ale co uz. Uz nebudem nic o USA podla mna to nema cenu.Mam pocit ze to tu proste vedie len k urazaniu a nie vymene nazorov.Ked som sa predtym kohosi dotkol, tak sa ospravedlnujem. Sorr Les, ale nemienim tu stracat cas.Koncim s prispievanim tuto.Myslienka ze tu najdem ludi s podobnymi hodnotami sa nenaplnila. Mam priatelov, pracu, skolu a hodina denne je aj pre mna vzacna.
Inac, hojko je fajn forum, ale ostanem iba pri tom co bolo povodne. Sem tam cosi mrknut popripade prispiet, pomoct poradit ohladom PC.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ako vidim "vsetko si skvelo odargumentoval", tak uz mozes skoncit.. :lol:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Lucianoo napísal::? Skoda reci.. je pravda ze mi obcas prasknu nervy, ale co uz. Uz nebudem nic o USA podla mna to nema cenu.Mam pocit ze to tu proste vedie len k urazaniu a nie vymene nazorov.Ked som sa predtym kohosi dotkol, tak sa ospravedlnujem. Sorr Les, ale nemienim tu stracat cas.Koncim s prispievanim tuto.Myslienka ze tu najdem ludi s podobnymi hodnotami sa nenaplnila. Mam priatelov, pracu, skolu a hodina denne je aj pre mna vzacna.
Inac, hojko je fajn forum, ale ostanem iba pri tom co bolo povodne. Sem tam cosi mrknut popripade prispiet, pomoct poradit ohladom PC.
Budes tu chybat, je mi luto ze odchadzas, ale velmi chapem, ze preco si sa tak rozhodol. Maj sa dobre a prajem Ti v zivote vela stastia a hlavne dobrych a normalnych kamaratov. Boh s Tebou ! :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les, ako keby sme toho americkeho patetizmu nemali dost v TV :woa:
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Poculi ste co sa stalo v tej slavnej, slobodnej, uzasnej krajine?
Uz zas tam student zabil ucitela. Je toto normalne? Podla mna nie. Ako sa to vobec, moze stat. A keby sa to stalo 1x a dost. Si predstavte, ze by ste rano do skoly chodili cez detektor kovov alebo sa bali o zivot. Tak toto je slavna Amerika. Proste hrozne. Aj ked nechcem ju odsudzovat iba koli tejto udalosti, ale je toho viac. Samozrejme, ze aj Europa mala svoje skandali ale daleko nie takeho rozsiahleho charakteru ako slavna USA. Proste mali by si tam konecne urobit poriadok a nie starat sa do druhych statov a dirigovat. A este nieco Bushova vlada ich znici.
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Xaredon napísal:Poculi ste co sa stalo v tej slavnej, slobodnej, uzasnej krajine?
Uz zas tam student zabil ucitela. Je toto normalne? Podla mna nie. Ako sa to vobec, moze stat. A keby sa to stalo 1x a dost. Si predstavte, ze by ste rano do skoly chodili cez detektor kovov alebo sa bali o zivot. Tak toto je slavna Amerika. Proste hrozne. Aj ked nechcem ju odsudzovat iba koli tejto udalosti, ale je toho viac. Samozrejme, ze aj Europa mala svoje skandali ale daleko nie takeho rozsiahleho charakteru ako slavna USA. Proste mali by si tam konecne urobit poriadok a nie starat sa do druhych statov a dirigovat. A este nieco Bushova vlada ich znici.
Moj drahy... na niektorych skolach tu chodia studenti cez detektory uz davno a vobec sa neboja o zivot, ani ich to neotravuje. Jedna veta mi tam fakt nepasovala...
Samozrejme, ze aj Europa mala svoje skandali ale daleko nie takeho rozsiahleho charakteru ako slavna USA.
kus si to prehnal. Ci britania, albansko, srbsko, francuzsko nie su v europe? U nas nezabijaju ludi? Neutekaju väzni? "Nestracaju" sa milioni v trebars Ruskovych vreckach? kamarat tolko skandalov si este nevidel... myslim ze nie su na tom tak strasne ako Europa... Porovnavat krajinu podla spravodajstva je trochu scestne nemyslis??? Ulohou spravodajstva je fascinovat ludi, zaujat, ponuknut im pikosky, zaujimavosti... Keby tomu nebolo tak tak by to nikto nepozeral lebo koho zaujima kolko dobra sa tu alebo tam urobilo? HAWK
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

myslim ze cely tento svet naneseny samym hnusom vdaci hlavne tejto velmoci.prave vsetky tieto blbe trapne americke filmy idu odtial a my ich pozerame a hned jeden Nemec prezleceny za Vreskotaka dobodal 9 rocne dievca.to s tym zoznam na internete o sexualnych delikventoch je pravda.bol v tom aj dokument na nemenovanej stanici a americania maju podla mna strasnu smolu ze maju zakony stanovene podla udalosti,ktore sa stali ako napr. v state Texas maju zakon o milovani sa s dikobrazom.Proste si jeden strasne sprosty American zmyslel ze si to chce rozdat s chranenym zivocichom.Tento cyklus neverim ze sa bude vobec dat niekedy zastavit.Tie filmy o skolach aky tam robia bordel,ozieraju sa,postriekaju skoly tak,ze nevidno povodnu farbu skoly,to vsetko maju detska z tychto filmov a uz som to zazil na vlastne oci v mojej byvalej skole jak zatkli chalana,co spravil dva obrovske grafity na skole.Neviem ci je pravda to s tou maskovanou policajtkou za stetku,zatial som to tiez len v TV videl,ale podla mna je USA zberba strasne ale strasne tupych hlav(cest asi 25% obyvatelov co maju IQ nad 100).A ked este dokazu druhy raz zvolit najvacsi kus tupca s najnizsim IQ AZ 80 ameriky za prezidenta tak sa necudujem ze ich svet ma stale za debilov.
Paci sa mi ze hojko a este neviem kto s nim davaju nieco taketo na net.Clovek ak ma nejake svedomie si aspon uvedomi,co je tento svet za bordel.
hojko,dufam ze neprestanes s tymto
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Xaredon napísal:Poculi ste co sa stalo v tej slavnej, slobodnej, uzasnej krajine?
Heh zrejme sa ti ani nesnivalo ake skandaly mala europa... A nielen europa... Staci sa poobzerat okolo seba, deje sa to vsade okolo teba...
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

USA je podla mna len jeden velky bordel
Molo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Molo »

K tej vzdelanosti americanov asi tak ze aspon trochu rozmyslaju a neucia sa zbytocne k*k*tiny ako my.
My sa ucime vsetko ako je*nuty aj ked nam je z toho polovica veci na k*k*t.
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

podla mna je ten clanok uplna blbost,ale vyjadrim sa k niecomu.>>>
Spoty napísal:• Európska únia predbieha USA ... v počte skončených absolventov vedeckých a inžinierskych odborov, vo financiách, ktoré sú zo štátneho rozpočtu vydelené na vedecký výskum, podobne aj vo financiách na pritiahnutie investícií /Európska túžba/
ano,unia predbieha USa v pocte skoncenych absolventov,ale nasi absolventi idu potom pracovat do USA,>hlavne vedci(Eu vo financiach na vedecky vyskum bohuzial veeeelmi zaostava..to je maximalna hovadina co hovori ten calnok)

Spoty napísal:• V polovici 90-tých rokov EÚ predbehla USA vo vydávaní vedeckej literatúry /Európska túžba/
a co z toho??viac absolventov ktori idu potom pracovat do americkych labakov??(btw,ipod bol prvy krat spraveny vo svedsku ale ziadna EU firma to nedokazala alebo sa bala predat,tak to kupil Apple...)
Spoty napísal:• Kongres USA znížil financovanie Národného vedeckého fondu. V tomto roku bude fond financovať o 100 grantov menej /NYT 21.decembra 2004/.
sak dobre,amici na vedu a vyskum davaju aj tak najvac na svete...
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

marcello napísal:myslim ze cely tento svet naneseny samym hnusom vdaci hlavne tejto velmoci.prave vsetky tieto blbe trapne americke filmy idu odtial a my ich pozerame a hned jeden Nemec prezleceny za Vreskotaka dobodal 9 rocne dievca.to s tym zoznam na internete o sexualnych delikventoch je pravda.bol v tom aj dokument na nemenovanej stanici a americania maju podla mna strasnu smolu ze maju zakony stanovene podla udalosti,ktore sa stali ako napr. v state Texas maju zakon o milovani sa s dikobrazom.Proste si jeden strasne sprosty American zmyslel ze si to chce rozdat s chranenym zivocichom.Tento cyklus neverim ze sa bude vobec dat niekedy zastavit.Tie filmy o skolach aky tam robia bordel,ozieraju sa,postriekaju skoly tak,ze nevidno povodnu farbu skoly,to vsetko maju detska z tychto filmov a uz som to zazil na vlastne oci v mojej byvalej skole jak zatkli chalana,co spravil dva obrovske grafity na skole.Neviem ci je pravda to s tou maskovanou policajtkou za stetku,zatial som to tiez len v TV videl,ale podla mna je USA zberba strasne ale strasne tupych hlav(cest asi 25% obyvatelov co maju IQ nad 100).A ked este dokazu druhy raz zvolit najvacsi kus tupca s najnizsim IQ AZ 80 ameriky za prezidenta tak sa necudujem ze ich svet ma stale za debilov.
Paci sa mi ze hojko a este neviem kto s nim davaju nieco taketo na net.Clovek ak ma nejake svedomie si aspon uvedomi,co je tento svet za bordel.
hojko,dufam ze neprestanes s tymto
Jasne... za 16 rokov si toho stihol dost... ozaj bol si uz niekedy v USA? Aspon na navstevu alebo len tak... potom by si videl ze ziadne skoly tu postriekane ziadnymi sprejmy nie su. Dokonca ani znacky a verejne priestranstva tak ako u nas... A americke filmy ta nenuti pozerat nikto. Stoji tu potom otazka - co by si pozeral potom? Indicke? to nie je ironia - india toci viac filmov ako USA. BTw. my nemame zakony stanovene podla udalosti? Myslim ze kazdy zakon vychadza z nejakej udalosti... a myslim ze svet ich nema za debilov ale im skor zavidi. Ze co? Povies si ze nic, lebo nic od nich nepotrebujes... ale za zelenu kartu by si aj palec odrezal... Inac k tym volbam... Busha zvolili a basta - tak ako my sme zvolili gasparovica. Mali sme na vyber? nemyslim. Na rozdiel od nasej vlady si vsak vazia obcanov - ci na uradoch, ci na ambasadach v zahranici ci hocikde inde. CLovek a zivot je tu na prvom mieste... Aj v Iraku bojuju za zivoty ostatnych narodov. CI si myslis ze by terorizmus prestal keby nenapadli Afganistan? Pokracovalo by to dalej a na rade by bola EU tzn. aj Slovensko... PS. vela pozeras telku a potom nevies co je realita a co dristy... btw :)
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

panter2005 napísal: CLovek a zivot je tu na prvom mieste... Aj v Iraku bojuju za zivoty ostatnych narodov. CI si myslis ze by terorizmus prestal keby nenapadli Afganistan? Pokracovalo by to dalej a na rade by bola EU tzn. aj Slovensko... PS. vela pozeras telku a potom nevies co je realita a co dristy... btw :)
Chlapce, nechaj ma uviest ta na pravu mieru. Americania a hlavne bush mladsi potreboval nejaku zamienku aby ospravedlnil vpad USA do afganistanu. oni tu akciu mali uz dopredu naplanovanu. Ako aj Irak. Kedze sa jeho skvelemu tatkovi nepodarilo zvrhnut saddama tak to chcel urobit jeho syn s najmensim iq, ake kedy mal prezident USA. :lol:
Nechal naschvál padnut dvojicky a wuala, dôvod bol na svete. a hura na taliban. :!: Poviem ti takto, terorizmus nie je az taka velka hrozba ako tvrdi svet. teroristi sú väčšinou islamský radikáli, ktorí nenávidia zväčša ameriku. isteže aj západný svet ale priam z duše usa. takže preto američania robia z toho velké halo aby ospravedlnili pred svetom svoje činy.
Podobne to bolo aj s KGB počas studenej vojny. Američania naschvál presviedčali svoj lud v tom, že KGB je obrovský tiger, ktorý ich môže kedykoľvek napadnúť. opak bol pravdou. KGB bol síce veľký tiger ale v skutočnosti nepredstavoval taku hrozbu. Americkí prezidenti toto robili len preto, lebo nechceli dopustiť, aby ich americky lud bral ako zbabelcov.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

panter2005 napísal:Aj v Iraku bojuju za zivoty ostatnych narodov. CI si myslis ze by terorizmus prestal keby nenapadli Afganistan? btw :)
zauctocili na afganistan aj na irak a terorizmus ako sa zda nevymizol. tak povedz mi v com bol ich zasah taky klucovy?
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:zauctocili na afganistan aj na irak a terorizmus ako sa zda nevymizol. tak povedz mi v com bol ich zasah taky klucovy?
Pointa bola v tom ze sa ako prvy narod pokusili mu postavit a ukazat ze dokazu aj rozdavat nielen prijimat utoky... Btw. aky je podla teba dovod ze ich islamisti tak nenavidia?
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

romero napísal:Chlapce, nechaj ma uviest ta na pravu mieru. Americania a hlavne bush mladsi potreboval nejaku zamienku aby ospravedlnil vpad USA do afganistanu. oni tu akciu mali uz dopredu naplanovanu. Ako aj Irak. Kedze sa jeho skvelemu tatkovi nepodarilo zvrhnut saddama tak to chcel urobit jeho syn s najmensim iq, ake kedy mal prezident USA. :lol:
Nechal naschvál padnut dvojicky a wuala, dôvod bol na svete. a hura na taliban. :!: Poviem ti takto, terorizmus nie je az taka velka hrozba ako tvrdi svet. teroristi sú väčšinou islamský radikáli, ktorí nenávidia zväčša ameriku. isteže aj západný svet ale priam z duše usa. takže preto američania robia z toho velké halo aby ospravedlnili pred svetom svoje činy.
Podobne to bolo aj s KGB počas studenej vojny. Američania naschvál presviedčali svoj lud v tom, že KGB je obrovský tiger, ktorý ich môže kedykoľvek napadnúť. opak bol pravdou. KGB bol síce veľký tiger ale v skutočnosti nepredstavoval taku hrozbu. Americkí prezidenti toto robili len preto, lebo nechceli dopustiť, aby ich americky lud bral ako zbabelcov.
Trochu by nezaskodila sebareflexia nad tym co si napisal... Myslim ze Bush je natolko rozumny ze nenecha koli dvojickam a vojnovym konfliktom klesnut svoje volebne preferencie... je disklektik ale nie je debil... aj ked podla niektorych tak vyzera... S tou KGB to mas kus pomylene ale OK. dostuduj si to.
Napísať odpoveď