Ahojte,
Plánujem si kúpiť reproduktory k PC. teraz mám Geniusy SP-HF 1800 a nejako ma ten zvuk už prestal baviť. Mám ich cca 3 roky.
Chcel by som možno niečo vyspelejsie, alebo ako by som to napísal. Bude to viac menej občas na filmy a hry a potom hudba. Hudbu si púšťam primárne v obývačke na stereu lenže keď manželka pozerá tv tak to nejde a preto chcem niečo lepšie k PC.
Uprednostňujem skôr kvalitnejšie 2.0 ako 2.1
Ďakujem
Reproduktory k Pc do 110 eur
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Reproduktory k Pc do 110 eur
Napr. Microlab Solo 6C. Zaberu ale viac miesta ako HF1800.
Na tie som aj pozeral, o miesto mi nejde placu na sfole mám dosť. Čítal som však o nich, že vypnúť sa dajú len do stand by režimu a potom počuť sustat výšky. No sám som ich ani nepocul hrať. Bude to pocutelny skok oproti geniusom?
-
Ryan Giggs
VIP
Solo hraju počuteľne lepšie. Veľa kvalitativne porovnateľnych alternativ v podobnej cene nie je. Dobre su aj Kurzweil KS-40A, tie ale maju dosť rovny zvuk, tam by ti možno u filmov mohol chybať vyraznejši bas.
Potvrdzujem Ryanove slova, tiez som mal Genius SP-HF 1201A, co je vlastne mensia verzia HF 1800 a po nich som sa dostal k tym Kurzweilom. Zvuk maju pekny, hudba sa cez to pocuva krasne, ale na filmy mi prisli vhodnejsie tie Geniusy. Teraz som si uz ale zvykol, tak to nejak nevnimam
Tiez som vtedy rozmyslal nad Solo 6c, ale mne ta velkost prekazala, nemal by som pre ne miesto na stole.