GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Tak v Tescu je cena 45.99€ (zlacnene z 51.99€, zaujimave ako moze zlacniet nieco co sa nikdy nepredavalo).
Ak najdete zaujimavu ponuku kde je mozne kupit GTA V v utorok, mozete napisat...
Ja predbezne zvazujem progamingshop (kamennu predajnu), bude sa predavat aj o polnoci, no ja pockam do zajtra, cena tam je 39.99€, verzia DVD s mapou.
Ak najdete zaujimavu ponuku kde je mozne kupit GTA V v utorok, mozete napisat...
Ja predbezne zvazujem progamingshop (kamennu predajnu), bude sa predavat aj o polnoci, no ja pockam do zajtra, cena tam je 39.99€, verzia DVD s mapou.
To uvidi uz ten clovek pri nakupe daneho giftu ci bude upozornenie alebo nie otom ci je mozne ho aktivovat mimo Juznej Ameriky. Pozrem ti moment.
Jo su tam obmedzenia, ale i tak to nevadi. Aktivujes cez VPN a hras.
http://i.imgur.com/mSYxrny.png
Jo su tam obmedzenia, ale i tak to nevadi. Aktivujes cez VPN a hras.
http://i.imgur.com/mSYxrny.png
Mam niekolko hier cez VPN uz XYZ rokov a zatial ziadny problem. Dokonca som cez support riesil problem s jednou hrou ktoru som mal v kniznici alebo bola to nejaka UK verzia cez VPN aktivovana a potom som ju davnejsie kupil v CZ tiez na Steam za 5€. Mal som potom tu hru 2x v kniznici tak som musel pisat na support nech mi ju (tu ENG) odstrania bo zamenit nezamienaju na inu regionalnu verziu. A nedavno som mal Rusku Deadpool verziu ktora isla pustit len z Ruskej IPcky a dva tyzdne dozadu pozeram ze uz to mozem spustit normalne bez nutnosti mat VPN aktivnu. Isto by ta blokli ak to budes robit vo velkom mnozstve. Inac myslim, ze nie to by blokli dost ludi bo uz len kupovanie klucov na takych strankach ako G2A a pod. je riziko bo tie kluce su pre ine regiony ako zijeme.
rados915 - dik za info, ja este cakam ci sa zajtra neobjavi zaujimava ponuka, mozno hra zdarma a pod.
Nevies ci sa tam neda hra rezervovat cez net, ze by som si ju vyzdvihol zajtra bez rizika vypredania? Mohol by som objednat, ale nechcem cakat dalsi den ked nemusim, no o polnoci sa mi tiez tam nechce ist a mozno este pozovat kameram aby sa zo mna smiali...
Nevies ci sa tam neda hra rezervovat cez net, ze by som si ju vyzdvihol zajtra bez rizika vypredania? Mohol by som objednat, ale nechcem cakat dalsi den ked nemusim, no o polnoci sa mi tiez tam nechce ist a mozno este pozovat kameram aby sa zo mna smiali...
Dreamer: Dá sa to rezervovať. Stačí vytvoriť objednávku a vybrať typ platby:
- Osobné prevzatie na Predajni, platba na mieste. === +2€
- TatraPay VUB Pay SporoPay osobne na Predajni === zadarmo
- On-Line platba platobnou kartou, osobne na Predajni === +1€
- Platba cez PayPal, osobne na Predajni === 1€
Len záleží, či budú mať dosť kusov na predajni, ktorú si vyberieš. Riešiť kúpu deň pred vydaním je dosť naprd, keďže všetky obchody budú mať asi obmedzené množstvo prvých a druhých várok a možno sa ti teda neujde.
- Osobné prevzatie na Predajni, platba na mieste. === +2€
- TatraPay VUB Pay SporoPay osobne na Predajni === zadarmo
- On-Line platba platobnou kartou, osobne na Predajni === +1€
- Platba cez PayPal, osobne na Predajni === 1€
Len záleží, či budú mať dosť kusov na predajni, ktorú si vyberieš. Riešiť kúpu deň pred vydaním je dosť naprd, keďže všetky obchody budú mať asi obmedzené množstvo prvých a druhých várok a možno sa ti teda neujde.