dúfam, že im nepadnú servery
každopádne teším sa na článok o performance guide na geforce.com, i keď pri toľkých nastaveniach pochybujem, že spravia grafy a porovnávačky pre každé nastavenie
Tak čo si ja pamatám z pustenia gta online, v októbri 2013 to bolo katastrofalne. Dva dni som sa márne snažil napojiť, na tretí keď som sa napojil tak to lagovalo jak sprosté, loadingy tri hodiny a podobne. Snáď sa poučili
Myslím, že Online bude niekoľko hodín nehrateľné. Všetci to budú chcieť vyskúšať a servery taký nápor asi nezvládnu. Ale to je iba moja domnienka a možno sa mýlim
Každopádne, ja aj tak vyskúšam najprv Singleplayer a po pár dňoch Online, kedy by to malo už bežať bez problémov.
rados915 napísal:My ale riešime Steam verziu. Tam sú súbory zašifrované. A inak nechápem načo...
Ja Ti to skusim vysvetlit ako to chapem ja
Steam ako 'distributor' strasneho mnozstva hier od rozlicnych vyrobcov nemoze prisposobovat svoj system kazdemu z nich a tak ma pravdepodobne nastavenu 'default' policy kde je kazda hra preloadovana zasifrovana a tak nie je moznost uniku hry ako takej alebo jej obsahu pred jej vydanim a tak steam predchadza problemom s tymto spojenym.
Ak teda rockstar preloaduje hry bez sifrovania z ich systemu je to samozrejme ich volba, ale steam si nieco take dovolit proste nemoze.
rados915 - ono to je komplikovane, no je pravda ze som velmi nepocital s tym, ze sa to vypreda, zvazoval som aj STEAM verziu, ten cas plynul nejako rychlo, ale myslim ze o polnoci nebude tak vela zakaznikov, tiez to nebudem kupovat v utorok vecer, nasiel som viacero kamennych obchodov kde to maju v roznych cenach medzi 39 a 46, takze snad sa mi nieco ujde.
Po nainštalovaní Nvidia driverov na GTA 5 sa mi v Bioshock Infinite automaticky dala väčšina vecí na low, a mám pocit že hra ide trošku horšie, keď som to zvýšil naspäť. Ale neviem, možno sa mi to zdá.