Dievca z busu a zo skoly
Re: Dievca z busu a zo skoly
A odvtedy ste si už nepísali ani ste sa nevideli ?
už nie už vôbec blokol som ju... a spravil novy fb
Preboha už jej hlavne nič nepiš, lebo si to ešte viac dosereš.A začni sa správať jak CHLAP.
Keď ja nie som som tak citlivý ja za to nemôžem
-
nejakymarko
Addict
Tak uz kasli na to. Vynadali ti, tam to konci. Neries ju, neries posmesky, to ich prejde o par dni.
Veru vysrat na nu, keby je inteligentná by k tebe taká nebola len tak, snou by si vo vztahu nebol stastný.
Ona pri sebe potrebuje debila, co ju vyuzije a vypráši a odkopne a potom bude vyplakávat aký su muzi zlí..potom by si jej aj ty bol dobrý, ale vtedy uz hádam budes mat pri sebe nejaku schopnejsiu babu.
Ona pri sebe potrebuje debila, co ju vyuzije a vypráši a odkopne a potom bude vyplakávat aký su muzi zlí..potom by si jej aj ty bol dobrý, ale vtedy uz hádam budes mat pri sebe nejaku schopnejsiu babu.
dobre dík.. ale bojím sa už nájsť dievča už nechcem aby to dopadlo takto
kašli na dievčata zo školy ..
Resp. počkaj,kym trochu dospeješ,ale vážne.V 16 hladať lásku to je taky ešte pubertálny vek,proste okolo 20-ky je to take optimum podla mňa,vtedy aj inteligentne mlade ženy najdeš,nie jak teraz mlade hlupe žaby na škole.
Hladat mozes stale, len sa nenamotavaj, lebo vztahy zo strednej dlho nevydrzia. I ked poznam par vynimiek, no vacsinou to stroskota koli vysokej skole, ked jeden chce ist do BA a druhy do KE. Rozumies, co tym myslim.
Oks dík chlapci mám lepšiu náladu fakt.. dík 
Neviem čím to je, ale tiež nemám najlepšie skúsenosti s babami z busu.
Anyawy, ona sa tak správa, lebo vidí, že sa jej bojíš. A baví ju to. Lebo je sprostá. Lebo je z busu. Osobne by som okolo nej/nich prešiel s úsmevom od ucha k uchu a vystrčeným prostredníkom, ale nieje to nejaká univerzálna, všeobecne platná rada pre každého. Sám musíš odhadnúť, či máš na také dačo sebavedomie a či po tom nebudeš vyzerať "smiešnejšie" ako doteraz.
Nekto ti poradí, že "veď ich ignoruj, ich to prejde", ale toto veru nieje môj postoj. Osobne by som nedokázal byť za lúzra, z ktorého sa prestali smiať len preto, že ich to už nebaví. Musíš proste ukázať, že si silnejší. To je ako keď vôjdeš do baru a niekto na teba čudne zazerá. Zazeráš na neho tiež až kým neuhne pohľadom, čím ukáže slabosť a tým pádom je isté, že ti dá pokoj. Ibažeby mal 190cm a 110kg svalov. Vtedy nepozeráš, vtedy sa tváriš, že nevidíš, že zazerá....
Anyawy, ona sa tak správa, lebo vidí, že sa jej bojíš. A baví ju to. Lebo je sprostá. Lebo je z busu. Osobne by som okolo nej/nich prešiel s úsmevom od ucha k uchu a vystrčeným prostredníkom, ale nieje to nejaká univerzálna, všeobecne platná rada pre každého. Sám musíš odhadnúť, či máš na také dačo sebavedomie a či po tom nebudeš vyzerať "smiešnejšie" ako doteraz.
Nekto ti poradí, že "veď ich ignoruj, ich to prejde", ale toto veru nieje môj postoj. Osobne by som nedokázal byť za lúzra, z ktorého sa prestali smiať len preto, že ich to už nebaví. Musíš proste ukázať, že si silnejší. To je ako keď vôjdeš do baru a niekto na teba čudne zazerá. Zazeráš na neho tiež až kým neuhne pohľadom, čím ukáže slabosť a tým pádom je isté, že ti dá pokoj. Ibažeby mal 190cm a 110kg svalov. Vtedy nepozeráš, vtedy sa tváriš, že nevidíš, že zazerá....