GTA V - vseobecna diskusia
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V
aku mas configuraciu ntb?
-
cORP.
Addict
core i5 2,8ghz/3,3ghz v turbe ( dvojjadro ) 8gb ram a geforce gtx860m 2gb (maxwell)
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2015, 12:24)
Gothar - no je to zatial take polovicne riesenie ,program prestal pracovat pise stale ,mne funguje zatial navod co mi sem postol dedomil ,pred spustenim musim ist do spravcu zariadeni a zakazat nvidia kartu ,pustim exe subor ,zacne nabiehat social club ,no hned ako sa pusti tak grafiku povolim ,musim to ale stihnut este pred s sputenim hry pretoze potom nabehne s intel hd4600 a to sa nedalo pozerat
,snad vyde nejaky opravny patch ,kazdopadne mam beta ovladace 350 od nvidia a updatoval som nejaku este novsiu verziu social clubu z for rockstaru ,problem je ale dost neprijemny ....
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2015, 12:24)
Gothar - no je to zatial take polovicne riesenie ,program prestal pracovat pise stale ,mne funguje zatial navod co mi sem postol dedomil ,pred spustenim musim ist do spravcu zariadeni a zakazat nvidia kartu ,pustim exe subor ,zacne nabiehat social club ,no hned ako sa pusti tak grafiku povolim ,musim to ale stihnut este pred s sputenim hry pretoze potom nabehne s intel hd4600 a to sa nedalo pozerat
-
Scorpion90
King
Hodte uz dakto daky pekny screen na potesenie
. Ja som v robote a skriabem si nechty, kedy budem moct vypadnut a instalovat 
Tak som to konečne rozbehal,
Phenom II X4 945 3,0 GHz,
Sapphire Radeon 6770 Vapor-X 1GB,
4GB RAM,
1680x1050, DX10, všetko normal, vyzerá to obstojne a hra ide pekne plynulo, ešte sa s tým vyhrám, ale som spokojný. Na to, že mám 5 ročné železo to ide výborne
Phenom II X4 945 3,0 GHz,
Sapphire Radeon 6770 Vapor-X 1GB,
4GB RAM,
1680x1050, DX10, všetko normal, vyzerá to obstojne a hra ide pekne plynulo, ešte sa s tým vyhrám, ale som spokojný. Na to, že mám 5 ročné železo to ide výborne
vážení, pekne veľa strán ste zaplnili od večera...
ja svoju krabičku zoberiem z PGS asi o tri hodinky
osobne som zvedavý, spýtam sa v predajni (optima ke), že akú mali noc 
ale dúfam, že dnes si užijem...premýšľam, či budem inštalovať z DVD alebo net - ak by neboli preťažené ich servery, tak možno by to mohlo ťahať aj full 7,6MB/s
každopádne potom report ako to ide na 4690k a GTX970
ja svoju krabičku zoberiem z PGS asi o tri hodinky
ale dúfam, že dnes si užijem...premýšľam, či budem inštalovať z DVD alebo net - ak by neboli preťažené ich servery, tak možno by to mohlo ťahať aj full 7,6MB/s
každopádne potom report ako to ide na 4690k a GTX970
-
007miroslav007
Expert
Tak to je super ťahať 60 Gb rýchlosťou 2,4 Mb
.....ešte si nejakú chvíľu počkám no...
-
guess.whoo
Redeemer
lepsie ako tahat to 100kb/s ako ja 
-
cORP.
Addict
podla mna fyzicky rozdiel nebude velky ,mozno len v ramci suborov je to trosku poprehadzovane nakolko steam zaclenuje hry pod common polozku a v tom ze cestina bude najprv na krabicovu verziu a dva tri dni potom na steam 
-
cORP.
Addict
cestina je uz skoro hotova ,najdi si na nete gta 5 cz fanstranku a uvidis vsetky info ,preklad bol robeny z xbox 360 verzie ,text je ale rovnaky ,upravuju sa len rozdiely ,za dva tyzdne by mala byt na svete pre vsetkych ,je to cestina ktoru maju exkluzivne skor ludia cu kupili myslim v ceskom eshope ,neviem teraz nazov som v praci 
Tak hru som opravil už ide. Musím vypínať tú grafiku. Čo je trošku dementné snáď bude čoskoro fix lebo sa mi zdá že mi neukladá nastavenia grafiky a vždy keď ju pustím tak mi hodí high nastavenia a já mam tak 25fps xD smutné ale hlavne že ide.
Nvidia mi odporúča mať skoro všetko na medium (v prípade gta to je teda na low keďže nižšie ako normal nie je
)
Nvidia mi odporúča mať skoro všetko na medium (v prípade gta to je teda na low keďže nižšie ako normal nie je
-
cORP.
Addict
no to vypinanie grafiky kvalitne stve aj mna ,clovek si kupi original hru ,bugy v hre by som pochopil ale problem so spustenim ? podla mna celkom fail
,dufam ze ked pridem o 23:00 domov mozem zapnut a hrat do rana ,teraz mi poobedne vyhovuju 
-
Wishmaster
Medium Professional
ved to sa ani neda spravit, ze dokonaly launch bez chyb..
-
cORP.
Addict
ved ja viem ,mna len hnevalo ze si to vobec nespustim ,ak aj je takato klucka ako hru spustit nejako uz vydrzim do tych patchov
inak nevie niekto ako to je vysledku s ochranou v tejto hre ? viem ze dvd nepotrebujem na hranie ,no je to normalna ochrana len v ramci konta ? cize preintalujem kolko krat chcem a na kolko pc chcem ? alebo sa mylim ? dik za info
inak nevie niekto ako to je vysledku s ochranou v tejto hre ? viem ze dvd nepotrebujem na hranie ,no je to normalna ochrana len v ramci konta ? cize preintalujem kolko krat chcem a na kolko pc chcem ? alebo sa mylim ? dik za info