GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Po sibrinkovani s DVD4 som prisiel na to, ze .cab subor z DVD sa da nahrat na HDD a instalovat z neho. Tym padom budete mat zalohu pre pripad poskodenia medii a hlave je to rychlejsie. Neviem ale ako je to s dvd1, tam je aj setup.
prave som nasiel nieco na diskusii na sectore
Ak vám patch sťahuje po 20kb/s tak si stiahnite Ultrasurf zapnite to
otvori sa vám explorer ten zavrite a zaškrtnite tretiu zemegulu ako treti server a zapni Social club bude to sťahovať rýchlejšie mne to sťahuje po 2.6mB/s
mne to pomohlo a ludia co tam su tak pisu ze tiez pomohlo...
Ak vám patch sťahuje po 20kb/s tak si stiahnite Ultrasurf zapnite to
otvori sa vám explorer ten zavrite a zaškrtnite tretiu zemegulu ako treti server a zapni Social club bude to sťahovať rýchlejšie mne to sťahuje po 2.6mB/s
mne to pomohlo a ludia co tam su tak pisu ze tiez pomohlo...
Aj moja krabička už je doma, vchádzal som v KE v Optime do predajne a už z nej vychádzal nejaký vysmiaty týpek s GTA5 v ruke.. dnes musia mať pekné tržby. Inak, pýtal som sa, vraj v noci mali asi 40 zákazníkov a nejakých 20 darčekových predmetov.
Aj napriek krabicovke som zvolil stiahnuť z netu cez RGSC, kolíše mi to medzi 1-3MB/s.. dnes to teda asi nezahrám. Mal som asi ešte predtým objednať 1gbps net. Som zvedavý, ako to bude s grafikou.. podľa linku, čo tu hodil Gothar, by som to mohol mať hrateľné na Normal.. (2500K, GTX285, 8GB).
Inak, práve som pozeral, táto téma bola založená v roku 2010.. sme sa pekne načakali!
Aj napriek krabicovke som zvolil stiahnuť z netu cez RGSC, kolíše mi to medzi 1-3MB/s.. dnes to teda asi nezahrám. Mal som asi ešte predtým objednať 1gbps net. Som zvedavý, ako to bude s grafikou.. podľa linku, čo tu hodil Gothar, by som to mohol mať hrateľné na Normal.. (2500K, GTX285, 8GB).
Inak, práve som pozeral, táto téma bola založená v roku 2010.. sme sa pekne načakali!
-
ice holmvik
Amateur
D:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\update
Ja ho este stahujem a prave sa to tam uklada. Ale mozno sa to po instalacii odtial vymaze, neviem
Ja ho este stahujem a prave sa to tam uklada. Ale mozno sa to po instalacii odtial vymaze, neviem
GTA 5 po par sekundach spadne
Zdravím obraciam sa na Vás lebo už som zúfalý, Kupil som si ORG GTA 5 na PC nainštaloval a po jeho spustení za par sekund spadne s chybou viď obrázok našiel som X návodou ale nič mi nepomáha čo mam robiť ?
vyhodiť to von oknom alebo čo ?
FOTO v prílohe
FOTO v prílohe
Re: GTA 5 po par sekundach spadne
Obrat sa na servisnu podporu danej hry. Ked sa mi pokazi v zaruke pracka Gorenje tak volam do Gorenja a nepisem na fora.
Re: GTA 5 po par sekundach spadne
Mne to tiež padá, nie hneď, ale asi po 5min odohraných. Sťahujem to nanovo, odporúčam skúsiť tiež