Muffi - to neviem, ja som to nechcel riskovat, este tam bude nejaka ochrana a nie len ze to nepojde, ale mi este zablokuju hru a ucet. Tiez by torrent verzia mohla ukradnut serial.
DropDead - uz ti teda zostava asi 30 min a polka vecnosti.
EDIT: tak uz to islo dlhsie 500+KB/s a zase to kleslo na 50.
Dreamer napísal:Kufor - o par prispevkov vyssie, len neviem ci je to kluc alebo krabica...
Hej, to som videl, ale so svojim uctom som sa k takej cene jaksi dostat nevedel. Po zalozeni noveho uctu vsetko OK, vidim tam cenu tych cca 31$ (btw odkedy je dolar takyto silny?).
Muffi- ja som stiahol z torrentu, potom som pustil tu oficialnu instalacku, vypol ju a tam kde stahovalo oficialnu som prekopiroval verziu z torrentu, potom uz mi len stiahlo ten 350MB patch a vsetko ide ako ma
//Neviete, ako pouzit Michaelovu abilitu? CAPS ako pri Frankovi nefunguje.
No tak prve dojmy su vyborne. S vynimkou instalacie je to bezchybne. Na Xeone 1231v3 a R9270X je to vo full HD krasne hratelne na odporucanych nastaveniach+som zvysil rozlisenie textur na High. Vyuzitie pamate to ukazuje o cca 100 MB viac, ale nijako to nevadi. Hra ide plynule aj s vsyncom, ak aj su nejake fps dropy, tak nie su citelne. Grafika je pekna, samozrejme tam nie je tolko specialnych efektov ako napriklad v Crysis, ale celkovy dojem je porovnatelny. Svet posobi zivo a posobivo vyzera hlavne pri zapade/vychode slnka, ale aj v noci.
Ovladanie je vyladene, zvysoval som akurat citlivost ovladania pohladu mysou.
Inak rychlost naskocila na 6 MB/s, ktovie dokedy...
Sledovat tu rychlost to je ako pozerat film - je v tom napatie, akcia, drama, komedia (1.6 KB/s), zvraty, vojna (medzi KB a MB).
Tak vobec som to necakal, ale zatial sa to drzi, mam uz 4.90GB a zostava 5 minut, aj ked viem ze este nejaky balik ma caka, no ak pojde takto, este si dnes zahram.
1600x900, mid-high settings, hra vyzera skvele
outdoor - 40fps
na ceste v aute vo vysokych rychlostiach - 35fps
strip club - 50-60fps
Jedna vec, co mi trochu vadi je, ze ked zapnem hru, tak je vsetko rozmazane a blika a musim zmenit Refresh rate, aby sa to dalo do poriadku, ale inak fajn
DropDead - ja som to tam mal asi minutu, tiez tu chybu code 2, aj ked mam jednoslovny nazov uctu, ale tam stacilo dat raz retry a uz to islo.
Tak ja som nakoniec dotahal a po hodinke hrania a prvej misii strucne postrehy:
+ hra vyzera a hra sa uzasne, som nadseny!
+ mam high/very high, vsync on, na 1680x1050
+ mam stabilnych 59 FPS (kvoli monitoru asi je to max.)
+ ma oknovy rezim! (pre mna naj prekvapenie, cakal som na to od GTA2, misie budem hrat na celej obrazovke, ale na take tulanie po meste neskor je to super)
+ funguje gamepad+mys kombinacia (silno odporucam vyskusat vsetkym!), da sa nastavit FPS rezim a mozem lavym analogom bezat a mysou strierat, mierit, menit zbrane, (aj) v aute funguju vibracie, ovladanie sa neda porovnat len s klavesnicou, alebo len s gamepadom
+ ak si zvolite auto-mierenie (autobot), budete v online hre priradeni k hracom ktori to tiez maju zapnute, ak budete mat manualne, budete hrat len proti takym co maju teiz manualne, velmi dolezite
- nenasiel som rezim v ktorom by som mohol nastavit rucnu brzdu inde ako na RB
- v sanitke ziadne sanitkovske misie? to tam nie su vobec, ani policajne, hasicske? snad aspon taxi budu
- titulky su uplne dole, blbo sa citaju, je to detail, mozno opravia alebo najdem kde to posunut, snad, to je detail samozrejme..
- ked pouzivam gamepad+mys, tak sa zobrazuju tipy pre klavesnicu, napr. vo Far Cry 4 slo len tuknut do analogu a zmenilo sa to na gamepad, v GTA V musim tuknut 2x start tl., opat len detail, vadit to bude kym si zvyknem na ovladanie
- (OT) Xeon huci jak stihacka, ak si nezvyknem chce to chladic, ale 60€ za Noctua mi pride vela, to poriesim neskor..
Este doplnim, urcite som nieco zabudol, grafiku budem viac riesit az zajtra.
HW: CASE Corsair Carbide Series 330R Titanium Edition, PSU EVGA SuperNOVA 750 G2, MB ASUS H97-PLUS, CPU INTEL Xeon 4-Core E3-1231 v3 3.40GHz, RAM Kingston DDRAM3 8GB 1600MHz, GPU EVGA GeForce GTX760 SC ACX 2GB DDR5, Audio X-Fi Titanium, HDD1 WD 1TB Blue SATA III 7200RPM 64MB, HDD2 WD 640GB, DVB-S2 tuner Skystar HD2, DVB-T tuner AVerTV Ultra PCI-E RDS, Audio Creative Inspire T5400, Monitor Samsung 215TW 21"...
SW: OS Windows 7 Home Premium 64 bit SP1
Tak spúšťam download, som zvedavý, čo ten rockstar social club dokáže ťahať, net mi to zvláda tých 15 MB/sec, azda si večer zahrám.
//každú chvíľu sa musí reconectovať
Este info ku Hojko crew, vsetkych som vas dal na uroven repressentatives. To znamena, ze mozete navrhnut vlastne logo pre celu crew. Takze kto ma chut, moze skusit, urcite to bude lepsie ako moje. Potom mozeme hlasovanim vybrat najlepsie a to sa nastavi ako hlavne.
No ale pokial viem, tak to treba vytvorit v editore na stranke a neda sa nahrat obrazok. Tym padom to je trochu narocnejsie
Vampires: ak to nie je v nastaveniach ovladania tak asi nijak.
PS: este k dojmom - ako som uz spominal, hral som to predtym na PS3, ale na PC je to uplne o inom. Na gamepade som bojoval s mierenim, autoaim fungoval dobre, ale nebolo to ono a prvu misiu som viackrat opakoval. Teraz na PC som to dal na prvykrat, dali sa pekne triafat headshoty a akcia bola rychlejsia.
Dreamer: Nie je to chyba, len je to zle nastavené od začiatku hry. Dá sa to nastaviť v Settings - Display - Safezone Size. Ja som si to posunul dvakrát doľava a už všetko ukazuje v pohode.