Ja osobne som breaker, ale parkour je vo vela veciach podobny. Asi pred 2 mesiacmi som začal cvičiť aj ten.
Mate nejaký vzťah ku gymnastike a podobným športom, či skôr sedíte za počítačom?
Tu je ešte jedna stránka o breakdance:
ano viem co je parkour a kamosh ma teraz otravuje ze mam s nim behat po KE, ja necem vyzerat jak cvok more ze kazdu lavicku preskocim a pdoobne a okrem toho obratnost som stratil ked som mal 10 pri operacii ruky( sa mi daco preplo v hlave )
praktikoval som to od cca 14 do 17-tich, teraz mam 20 a lavy clenok s lavym kolenom v <>, takze je to zabava kym zle neskocis a nezalezi na tom ci si sa predtym rozcvicil a okukol teren alebo nie
no pri vacsine sportov je riziko zranenia ci opotrebovania klbov tu to nie je ine...
napriek tomu je to super sport podla mna. a nie je finacne narocny
mam pocit ze som ho zalozil ani neviem ako
mozno ma dakto videl ze ked som bol soplak a zdrhali sme zo stavby pred vratnikmi (kde sme sa hrali) tak sme robili vsetky mozne tieto srandicky vcetne vyskocenia z okna (niekde medzi 1. a 2. poschodim) do obrovskej kopy piesku...
alebo ked sme zdrhali pred vartasmi na JRD ked sme boli na (bud) hrach, jablka, hrusky, broskyne alebo marhule...
fcul som uz stary na parkour...
ale mat o 10rokov menej, som ftom king