Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa DarkNation »

Boji sa toho, ze ked oslovi holku, ta sa mu vysmeje do ksichtu, odfoti si ho na telefon, obvola vsetky kamosky aky looser sa ju pokusal zbalit, informuje miestnu televiziu a on sa este v ten isty den najde vo vecernych spravach.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja sa nebojím pozvať dievča von. Bojím sa, že povie áno.
Možno u neho je to podobné.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

WTF? A keď povie áno, tak čo je na tom také hrozné? Či vtedy ti prebleskne pred očami celá vaša budúcnosť, spoločná svadba, vaše 2 deti, dovolenky, stereotyp a to ti začne naháňať strach a úzkosť alebo čo?

Veď keď ti povie áno, tak sa z toho máš potešiť a začať rozmýšľať nad tým, ako na ňu najviac zapôsobíš a kde ju zoberieš...
Terepin
Addict
Addict

Ja keď začnem rozmýšľať, tak mám tendenciu komplikovať jednoduché veci.
Ale tu nejde ani tak o úzkosť, lebo pokiaľ diskusia plynulo napreduje, nie je na ňu dôvod. Tu ide o obavu, že sa bude pri mne nudiť. A nie preto, že budem nudný, ale preto, že ona ma bude považovať za nudného.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ked ta bude povazovat za nudneho, resp. ked si celkovo nesadnete, tak sa s nou nabuduce nestretnes, je to az taky problem?
Terepin
Addict
Addict

Nie, len ide o to prežiť to zbytočné a trápne stretnutie.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

tak tak a inak blackky co takto navstivit temu " ukazete svoju fotku na fore" :D ???
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Runes napísal:tak tak a inak blackky co takto navstivit temu " ukazete svoju fotku na fore" :D ???
a potom ze preco sem zeny nechodia castejsie ... : )

A co sa nudy tyka, tak to mam presne opacny problem. Dokazal by som kecat donekonecna (nie ze jej zacnem vypravat o linearnej algebre ale nonstop reagovat na to co vravi) - problem je aby ta diskusia neodviala dokelu (napr. ze ta diskusia so mnou skoro vzdy ide zlym smerom, teda od emocionalnych s osobnych veci skor ku chladnym, neosobnym ... i ked toto uz teraz trenujem s kamaratmi). Problem tychto neutralnych veci je ze z 5 zien ma 5 bude mat za neutralneho, radsej by som bol aby ma 1-2 zboznovali a 4-3 poslali kade lahsie :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

o babu sa musis v rozhovore zaujimat ale nie ju vypocuvat :D proste nemozes robit vysluch bo budes ako uchyl ale zenske radi hovoria o sebe ake su uzasne :D
LeibnitzX
Expert
Expert

No ja neviem, toto je protichodna rada ... mozes kecat ak o niecom co ju zaujima. Ale ludia su dost "neuvedomeli" (povazuju monolog za dialogovu ) a castokrat sa potrebuju vyrozpravat (=nonstop kecanie, hlavne ak ho podporujes) a na koniec ti podakuju ze ako dobre si pokecali (hoci oni/ony prerozpravali 90% casu)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Vsak ano a to je bod kedy si zahojeny, ked bude klabosit 80% casu a tebe zostava medzitym priestor na prijemne veci ako napr. obdivovat cicky, zadocek, vlasy, tvaricku :lol: .

Netreba byt zaujimavy stale, staci byt zaujimavy tych 20% casu, co mas k dispozicii. Toto je bod, ktory som vzdy rad dosiahol, lebo akonahle ona keca vies, ze ju tak konverzacia nenudi.
Terepin
Addict
Addict

Ja ti neviem, my sme spolu kecali približne rovnako dlho.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no aby si chapal hovorim o tom ze viest rozhovor: aku mas rada kapelu aku mas rada farbu kolkatku mas nohu srala si uz dneska :D je uchylne ale viest debatu skor stylom "inak ty este studujes ci uz robis" "studujem ekonomiu" "coze ekonomiu wau na to som ja nikdy nebol co ta k tomu viedlo" realne si myslim ze ekonomiu ide studovat len uplny trud co nevie co zo zivotom ale musis jej dat ten pocit ze je niekto a zaroven sa bavit o nej :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Na prvé stretnutie / kávu - ti stačí úplne trištvrtehodina až hodina, ak to pôjde dobre, tak kľudne aj viac. Nemusíš s ňou prekecať celý večer. Dám príklady z mojich posledných "káv":
1, Slečna nemala až takú sympatiu, akú ja potrebujem pri žene, takže som bol celkom uvoľnený, konverzácia trvala okolo 2 hodín, vyhodila nás čašníčka s tým, že už zatvárajú. Dobre som sa vyrozprával, aj ona si pochvaľovala, že sa bavila.
2, Slečna neskutočná kráska z Pokecu (stretávam sa s ňou dodnes) konverzácia okolo hodiny, bol som celkom vyklepaný, nech to nepokašlem, lebo to bola naozaj kočka.
3, Slečna z Pokecu, skúsil som schôdzku naslepo, len tak 4fun, nemal som čo robiť večer, celkom v pohode - hodina v čajovni a ďalšia polhodina v meste.

Môžem povedať, že pre ľudí neskúsených (ako som býval aj ja) je to postačujúci čas na oťukávanie. A tak ako píše RUNES - nemusíš z nej vytiahnuť hneď celý životopis. Zistíš, čo má rada, čo sa jej páči. Ľahké a zábavné témy. Ak niesi dobrý v konverzácii, tak by som neodporúčal kaviarne, kde sedíte pri sebe a len kecáte. Skôr ju zobrať niekde na prechádzku atď. Ideš mestom, bavíš sa o tom a tom, vidíš niečo zaujímavé a nadviažeš na to... Mne osobne prechádzky vyhovujú omnoho viac.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Runes napísal:no aby si chapal hovorim o tom ze viest rozhovor: aku mas rada kapelu aku mas rada farbu kolkatku mas nohu srala si uz dneska :D je uchylne ale viest debatu skor stylom "inak ty este studujes ci uz robis" "studujem ekonomiu" "coze ekonomiu wau na to som ja nikdy nebol co ta k tomu viedlo" realne si myslim ze ekonomiu ide studovat len uplny trud co nevie co zo zivotom ale musis jej dat ten pocit ze je niekto a zaroven sa bavit o nej :D
o toto som sa pokusil minule - len slecna bola velmi hanbliva tak sa mi nepodarilo asi nic (nerozkecala sa nech som sa snazil akokolvek)... po 10-15 minutach mi doslo, ze zrejme moc tlacim na pilu a uz z toho nic nebude - tak som sa aspon uvolnil a rozlozil pozornost inde (na moju obhajobu - vyse roka som sa len daval dokopy z byvalej a zabudol asi vsetko co som o baleni zien vedel)

vdaka tomuto som si ale uvedomil, ze vobec neviem (ani teoreticky) ako na tie hanblive. Mal som len kecat ja alebo co?
Terepin
Addict
Addict

[url=[/url] napísal:vdaka tomuto som si ale uvedomil, ze vobec neviem (ani teoreticky) ako na tie hanblive. Mal som len kecat ja alebo co?
Toto platí všeobecne pre všetkých hanblivých ľudí: Pokiaľ nie si preborník vo výrečnosti, spoznaj sa s ňou buď cez chat, alebo v rámci jej partie. Musí sa naučiť ti dôverovať, teda, že sa pri tebe nezhovadí a ty ju kvôli tomu neznenávidíš. Vždy je to o strachu, že povie niečo, čo bude nevhodné, nudné, alebo že ťa urazí, či ťa bude nudiť. Preto je vhodné vedieť, čo sa jej páči a čo ju zaujíma a o tom sa zhovárať. Zhovárať, nie vyzvedať. Tiež sa schválne pomýliť, trochu zakoktať a pod. Pokiaľ bude vidieť, že si z toho nerobíš veľké hlavu a zabavíš sa na tom, prelomíš ľady. Potom sa už osmelí aj sama.
Znie to komplikovane, no základ je empatia. Bez nej sa hanblivým vyhýbaj.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Akurat, ze o veciach co zaujmali ju som nevedel nic (v zivote som nepozeral anime, autor jej oblubenych knih mi nic nehovoril atd.). No nic - aj tak je to passe - nabuduce skusim mat zabavny monolog o tom aky som uzasny.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no po rozchode je to na kkt ja som sice po rozchode mal najpernejsie obdobie ale tak skor fungovala charizma abo co :D lebo dost som vtedy hovoril o sebe a to vela bab nerado i ked mozno ze aj ten moj ostoj miestami ranena srna mala za dosledok to ze bolo tolko sexu :D neviem vtedy to bolo zazracne miestami :D
Daktore baby nerozkecas ale aj tak sa bavia, moja naj kamaratka co mi je jak sestra je vlastne taketo rande s pokecu, ako kecat s nou bolo vlemi tazke ale vybudovali sme si kamaratsky vztah a sama povedala ze sa citi dobre :)
A kecat len ty to neni dobry napad treba daco vykoumat napr raz som takyto problem riesil pozvanim do MCdonalda na shake jednak je to huste a tazko sa to cucka cize prehodis par slov a cucas a ona podobne a druhak ohovaranie MC donaldu je podla mna lepsia tema ako pocasie lebo seci na to nadavaju a seci tam chodia :D samozrejme reba potom mat v rukave par faktov ohladne miesta kde sa prechadzate napr ja blavak som chodil do stareho mesta a napr kusok od mcdonaldu ked ides na hlavne je kostenica tak vzdy sa tma idem kuknut cez tu sklenenu stenu aby som videl to co vzdy teda nic okomentujem ze niekedy tam chcem ist kuk ides dalej tam je natahnuta retaz tak tam som vzdy hovoril prihodu ako som sa tu vysekal na bicykli, ides dalej su tam tie sochy tak prikmotris sa k nim hodis daku blbu grimasu a ides dalej (napr schone naziho ci jak pise podlezes a strcis si hlavu do jeho klobuka) :D proste poznat svoj revir :D a samo ked to ide dobre musis byt vtipny a zly :D mna dakedy davno naucil jeden rom jednu brutalnu vec na baby, ale musis ju mat na tvojej vlne a musi sa bavit :) ako teraz mi to uz pride hlupe ale vtedy to fungovalo :D rukou si si chytil golier potiahol dole troska odklonilhlavu ale natocil tvarou k nej a povedal si jej ze skus tuto vonavku, je dobra ? a ona jak sa nahla :D tak jej das pusu na lice lebo ked si dal hlavu spravne mas jej lico hned vedla ust :D a samozrejme treba to zakoncit smiechom :P ale to uz chce trosku odhadu povahy jej aktualnej nalady a troska sebavedomia :) jak tu pisem o tychto veciach az mi je smutno ze uz nemam 20 nesom nezadany a nemusim chodit do prace :D co uz dako bolo dako bude a za par tyzdnov budem vek pisat s 3 na zaciatku :D
LeibnitzX
Expert
Expert

javatar: ako moju radu asi chciet nebudes ale vzhladom k tomu ze nie kazda dvojica (aj ak je baba pekna a suhlasi na 1. rande) je kompatibilna. To znamena, ze nech clovek vytvori lubovolnu moznu akciu, zakape to (samozrejme, moze byt kompatibilna a potrebovat sofistikovanejsiu/sebavedomejsiu/etc akciu) ale niekedy sa to proste nemusi dat - co je v principe skor dobre, ze existuje ten mechanizmus. V informatike sa to vola fail fast heuristika :D

edit: cize dostal si kopacky a teda ziaden sex coho nasledok bolo horibilne kvantum sexu. Dobre tomu rozumiem?
-- S. Hrib :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no daco take :D aspon zo zaciatku, ja som dako po tych babach nestartoval skor som sa len stretaval (povacsinou to boli kamaratky ktore som poznal dlshie) no a dako to vzdy skoncilo happy endom :D uz osm to tu dakde aj pisal mozno v tejto teme ze jedna prisla skladat puzzle lebo som dal na FB ze skladam puzzle a fotku a ona napisala ze ci mi moze prist pomoct ja ze hej a bolo ... :D dalsia ma zavolala ze je sama doma a nechce sa jej samej kukat film :D a film sme kukli tak mozno do polky :D a to bol moj naj sex v zivote hadam :) aktualne uz je ona ja mamickou :D tak trosku fail lebo bola na dakom vysetreni a doktor jej povedal ze daoc ma a preto nemoze mat deti ze je neplodna bola s toho v smutku tak kaslali na ochranu a zrazu bola tehotna :D ale vraj je stastna tak jej to prajem :) my sme sa mali radi ale neklapalo by nam to ona je clovek co chce viac priestoru ja som partner ktory nema probelm dat priestor ale je dost majetnicky na parterku :D juuuj zasa mi je luto za tou dobou to bolo leto pred statnicou posledne volne krasne leto :)))
Napísať odpoveď