Dragon age 3 | Dragon Age III: Inquisition

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Dragon age 3 | Dragon Age III: Inquisition

Príspevok od používateľa Opak »

Bioware dnes oznámilo že pracuje na pokračovaní Dragon age.
Mark Darrah, Executive Producer to oznámil v "otvorenom liste"

http://www.dragonage.com/inquisition

V skratke: V podstate na hre pracujú už dva roky, nebudú teraz toho veľa odhaľovať pokiaľ nemajú čo ukázať. Počúvajú všetok feedback od hráčov (kiežby).
Potvrdené fakty :

Hra sa bude volať Dragon Age III: Inquisition
Príbeh zatiaľ nepriblížili ale môžeme sa dovtípiť z názvu: Inquisition = Vyšetrovanie/Výsluch
Na hre pracujú ako noví vývojári tak aj veteráni od čias Dragon Age: Origins
Hra pobeží na Frostbite 2 engine

-----------------------------------------------------

Tak čo poviete? Tešíte sa?

Po miernom sklamaní z Dragon Age 2 som trochu skeptický. Ja osobne by som privítal epický príbeh hrdinu/ šedého strážcu tak ako to bolo v jednotke..
Hlavný char. v DA2 ma nijako nezaujal. A ako z názvu vyplýva, obávam sa že DA3 sa bude zas zaoberať skúmaním kde sa podel Hawke..
Každopádne so zvedavý čo BioWare prinesie tento krát

//autoeditácia príspevku (17 Sep 2012, 18:07)
Tak a už toto info priniesol aj sector a gamesite

http://www.sector.sk/novinka/70050/drag ... bite-2.htm
http://www.gamesite.sk/pc/novinky/12216 ... rdeny.html
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Dragon age 3 | Dragon Age III: Inquisition

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

paráda, to bude pecka.. Určite sa z dvojky poučili
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Bioware uz davno nie je firma, ktora robi hry pre skalnych vyznavacov klasik RPG zanru, kam sa im este podarilo vtesnat s DA:O vcelku uspesne (mozno preto, ze prace na nom zaclai davno pred uvedenim, a nepostihli ju moderne trendy). Preto od toho radsej nebudem ocakavat nic zvlast. Dvojka nebola vyslovene zla, ale sotva ju nazvat dostojnym pokracovanim prveho dielu. Zacinam mat pocit, ze sa zvucny nazov klasiky ako Baldur's Gate v odkaze na DA uvadza len aby zaujali aj starsich hracov, pricom hre chyba ona atmosfera, dej a prepracovanost na to, aby sa s takym velikanom mohla zrovnavat.

Nuz, ale nech sa vytasia, no tentokrat budem opatrny pri objednavani specialnej verzie v predobjednavke.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Ak majú v pláne tak dosrať koniec ako u ME3 tak ďakujem pekne :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

To ma inak zaujima, ako skalneho fanusika BG. Naozaj ten prvy Dragon Age ma nejaku podobnu atmosferu?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

hej
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Neviete, ci sa da upgradnut na origine normal verzia na digital deluxe?

// da - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/ ... xe-upgrade
Siberian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Siberian »

Teraz je to zľavnené o 30% na Origine, oplatí sa to kúpiť? Bol okolo toho hype a a aj to povyhrávalo kadejaké (aj čitateľské) ceny. Vraj to má ale otrasnú DRM ochranu, ktorú už aj tak crackli a fanúšikovia prvého dielu na to nadávajú a píšu, že to má slabý príbeh, dialógy, systém boja (priveľa klikania), taktickú kameru a misie sú ako keby to bolo singleplayerové MMO.
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa arnysimilar »

Hru som si kúpil v predpredaji. Strávil som u nej 50 hod. a nedohral som ju.
Ochrana Denuvo je najmenší problém. Nežerie výkon a ani neničí SSD, to sú len reči. Robil som exaktné testy.
Hra je však otrasne optimalizovaná, hráčom s nVidia grafikami padá, na ATI mi síce nepadá, ale občas mám fps dropy zo 60 aj na 10 fps - otras! / hrané na I7 920 3,6 GHz, ATI R9 280X 3GB, SSD 256 GB, 12 GB DDR3 RAM /
Ovládanie na K+M je divné, neintuitívne. Problém je so zbieraním predmetom, pri útoku neustále treba držať pravé myšítko. Ako pozitívum oproti Origins vidím pridanie možnosti skákať.
Taktický režim je momentálne nepoužiteľný (nedá sa poriadne oddialiť scéna).
AI spoluhráčov je veľmi slabá - mágovia často idú na férovku, nie aby sa stiahli dozadu.
Hra mala byť pôvodne vydaná ako MMO a bohužiaľ to na nej vidieť. Generické questy, neustály respawn nepriateľov (doslova pred mojimi očami po pár sekundách), surovín, ...
Krajina a voľný pohyb je síce fajn, ale nie je tu veľmi čo robiť a preskúmavať. Pozitívne hodnotím astro puzzle.
Dobrý systém má craftovanie s tisícami možnosti vytvoriť si vlastnú zbraň a tiež si ju pomenovať. Bavilo ma dobývanie hradov, boj s drakmi. Ale aby sa človek k tomuto dopracoval, potrebuje venovať 40-50 hodín nudnému grindu - ďakujem neprosím.
Grafika je vcelku pekná, beží to na engine Battlefield 4, ale hýbe sa to horšie (B4 mi neklesal pod 60 fps ani v multiplayeri), nie je to poriadne optimalizované.
Dizajn zbraní, brnení, štylizácia je však veľmi gíčová. Vlasy vyzerajú ako spred 5 rokov, všetko je lesklé ako psie gule, žiadna špina, hrdza, sterilné prostredie.
Príbeh nie je tiež nič mimoriadne a vzťahy medzi postavami (samí buze**** a lesby) to nezachráni.
Odporúčam ruky preč od tohoto.
Hru som odinštaloval a predal, dal som si radšej znovu Origins a už sa 50 hodín vynikajúco bavím. S modmi a DLC-čkami to ani nevyzerá nejako otrasne a je to podstivá zábava na viac ako 100 hod.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja som to vypol asi po dvoch hodinach hrania, cim dalej tym horsie sa mi to zda, Co sa tyka Dragon age-ov. Jednotka bola najlepsai dvojka slabsia, a trojka shit. Moj nazor. Na stranke maju ze 2014 RPG of the year...to uz kde sme?
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

takže prekvapili ma reakcie ľudí na hru, neviem, nie je to tak dávno (január 2015), no ja...ja sa pri DA:I bavím už viac ako 100h a vždy som stále úplne užasený, vždy ma hra niečím prekvapí, vždy ma zaujme vizuálom, dialógmi,...Hnevalo ma to, že môj qunari war mal mať 90% hry to hnedé pyžamo (nakoniec som zaň prestal hrať), že elfovia sú ako špáradlá a podobne, no aj tak...pre mňa je to určite GOTY a ako pozerám, tak so mnou súhlasiť nebudete ale tak dobre som sa bavil snáď len pri mass effectoch a skyrime

čo sa týka bojového modelu, u mňa plus, mne to takto maximálne vyhovuje, hrám to ako hlavne ako RPG, veľmi nie som na taktickú kameru, zdržuje ma to...

nakoniec...vďaka GEMFX som z tej hry už úplne hotový, teraz som došiel ku cinematic tools, takže plánujem robiť už poriadne landscape screeny
http://imgur.com/a/B38pI
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ja som sa tiez kralovsky bavil pri tejto hre :)
DropDead
Addict
Addict

ja už mám takmer 90hodín gameplay a to som podľa mňa len v 2/3...mňa to rovnako dostalo všetkými desiatimi ako skyrim

//autoeditácia príspevku (05 Máj 2015, 19:25)
origin nezabúda na inkvizici a tak udelil používateľom vesmírne rýchlosti a možnosť stiahnuť viac ako 100%
Prílohy
origin....png
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Tak dostal som sa v deji niekde kde sa da vybrat u nejakych trenerov specializacia.Hram za cloveka warior viete mi poradit co si mam vybrat?Bude sa to dat pocas hry nejak zmenit?
DropDead
Addict
Addict

nie, vyberieš len raz a špecializácia je na tebe, pozri wiki, skilly a benefity, treba si vybrať, čo ťa najviac láka

a odporúčam začať len jeden quest, mám pocit, že potom ostanú questy, aj keď odídu
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

vedel by mi niekto poradiť? keď chcem spustiť hru, tak len na nejakých pár sekúnd sa objaví čierne okno a hra spadne. išiel som aj podľa viacerých návodov čo som našiel na googli (inštalácia najnovších grafických ovládačov, inštalácia dodatočných súborov z priečinku s hrou, "vypnutie" antivíru, a neviem, to je asi tak všetko) kde majú ľudia rovnaký problém a zabral len jeden a to "vypnutie" antivíru. len zase nechce sa mi to robiť zakaždým keď hru idem zapnúť. veď ani neviem či to časté "vypínanie" antivíru je najlepší nápad. hru mám originál
DropDead
Addict
Addict

Skús dať v softe výnimku pri kontrole na celú zložku s hrou. A čojaviem, ja mám ESET a v živote som nemal tento druh problémov.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

pomohlo to, vďaka
Napísať odpoveď