Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
-
javatar
Hardcore addict
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Runes:
Po rozhode som si povedal, ze to chce aspon rok pauzu ale len rok nestacil - to som baby neriesil vobec a na nic.
Nemozem povedat, ze teraz (posledny mesiac-dva) som bez uspechov ale tato sa mi proste dost pacila. Mozem ale vidiet, ze som schopny prijat vlastnu chybu i odmietnutie uplne v pohode a to je dobre.
Zvysne triky poznam akurat s tym poznanim reviru by to chcelo vela studia. Licko som este neskusal ale po par drinkoch som schopny hocicoho.
Leibnitz - podla toho co citam tak mi fail fast nepride ako heuristika ale nebudeme slovickarit.
Ja viem prijat odmietnutie a aj si priznat chybu takze nejaky citovy problem s tym nemam.
Moj problem je, ze som vo faze znovubudovania sebavedomia a vela veci som proste zabudol alebo ich vnimam inak. Som uz vyse roka single a to sa mi nestalo od 19tich (coskoro budem mat 28). Vzdy sa proste nasla dievcina ktora ma ohurila tak som proste sebavedome vystupoval prirodzene a ziadna namaha mi neprisla ako namaha. Podobne sa stali aj pripadne znamosti v bare. Clovek sa nesnazil a proste sa to stalo.
Teraz sa vsak na to spoliehat nemozem a musim sa ucit a znovuobjavovat co vo mne bolo a co sa da zlepsit. V zasade je moja situacia podobna ako tvoja - asi preto mam s tebou tolko trpezlivosti. Podstatne rozdiely su v tom, ze robim toho preto podstatne viac, neberiem si neuspechy a trapasy osobne a mam malu kopku skusenosti.
Po rozhode som si povedal, ze to chce aspon rok pauzu ale len rok nestacil - to som baby neriesil vobec a na nic.
Nemozem povedat, ze teraz (posledny mesiac-dva) som bez uspechov ale tato sa mi proste dost pacila. Mozem ale vidiet, ze som schopny prijat vlastnu chybu i odmietnutie uplne v pohode a to je dobre.
Zvysne triky poznam akurat s tym poznanim reviru by to chcelo vela studia. Licko som este neskusal ale po par drinkoch som schopny hocicoho.
Leibnitz - podla toho co citam tak mi fail fast nepride ako heuristika ale nebudeme slovickarit.
Ja viem prijat odmietnutie a aj si priznat chybu takze nejaky citovy problem s tym nemam.
Moj problem je, ze som vo faze znovubudovania sebavedomia a vela veci som proste zabudol alebo ich vnimam inak. Som uz vyse roka single a to sa mi nestalo od 19tich (coskoro budem mat 28). Vzdy sa proste nasla dievcina ktora ma ohurila tak som proste sebavedome vystupoval prirodzene a ziadna namaha mi neprisla ako namaha. Podobne sa stali aj pripadne znamosti v bare. Clovek sa nesnazil a proste sa to stalo.
Teraz sa vsak na to spoliehat nemozem a musim sa ucit a znovuobjavovat co vo mne bolo a co sa da zlepsit. V zasade je moja situacia podobna ako tvoja - asi preto mam s tebou tolko trpezlivosti. Podstatne rozdiely su v tom, ze robim toho preto podstatne viac, neberiem si neuspechy a trapasy osobne a mam malu kopku skusenosti.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
bla bla bla prestan sa lutovat
tolko ti poviem
tiez som si po rozchode uvedomil ze sa moc lutujem a ze vztah vlastne teraz necem lebo potrebujem vytriezvet
takze nastpila taktika klatit klatit klatit az mi s toho zacalo prepinat a potom som ten vztah chcel
a mam ho
akurat taktika klatit klatit klatit ostala no uz nemozem 
... som rad ze uz nemam taketo starosti...
fakt je ze ked na to prides je to dost primitinve... a jednoduche ...
fakt je ze ked na to prides je to dost primitinve... a jednoduche ...
javatar: no ja som len (mozno trocha zle) prerozpraval co som cital - ze ak je to vagne a nevyzera ze to niekam pojde tak treba sa skusit posunut dalej - ak sa jej to nebude pacit tak OK - pride odmietnutie a usetrenie cennych prostriedkov (cas). Ak sa bude tak congrats, prave sa to odseklo. Teda ze na odmietnutie sa pozerat ako na uzitocnu filtraciu (naco chodit s babami s ktorymi to neklape/nechcu ma).
Problem je vsak v tom, ze hoci to racionalne chapem (nerobit si tazku hlavu z odmietnutia), neviem sa podla toho riadit. Asi ako niekto kto fajci cigarety ...
A runes: k tebe nemam slov. V tejto problematike chcem byt ako ty

Problem je vsak v tom, ze hoci to racionalne chapem (nerobit si tazku hlavu z odmietnutia), neviem sa podla toho riadit. Asi ako niekto kto fajci cigarety ...
A runes: k tebe nemam slov. V tejto problematike chcem byt ako ty
-
javatar
Hardcore addict
Neviem kde tam vidis sebalutost. Obdobie smutku za starym vztahom je uz za mnou. Len na rozdiel od teba som nesiel taktikou "klatit, klatit, klatit". A ked nieco dlho nerobis tak to zabudnes. To je uplne normalne. Tak sa ucim opat. Akurat som mal otazku ohladom tej hanblivej a bol som zvedavy na nazory.Runes napísal:bla bla bla prestan sa lutovat![]()
javatar
cim sa viac snazis tym je to horsie ... lovec odplasi vsetku zver...
neni nic lakavejsie ako to o co ma zaujem moja susedka-kamaratka.
zeny miluju usami... a zena chce vediet ze sa ti paci ze je uzasna jedinecna vynimocna ... musis o tom hovorit malo ale v spravnom case aby to bolo doverihodne...
zeny sa neradi nudia prekvap.... bud kreativny... spontany ... tes sa zo zivota...
ale aj tak si myslim ze je lepsie hladat v zene spriaznenu dusu ako objekt libida...
cim sa viac snazis tym je to horsie ... lovec odplasi vsetku zver...
neni nic lakavejsie ako to o co ma zaujem moja susedka-kamaratka.
zeny miluju usami... a zena chce vediet ze sa ti paci ze je uzasna jedinecna vynimocna ... musis o tom hovorit malo ale v spravnom case aby to bolo doverihodne...
zeny sa neradi nudia prekvap.... bud kreativny... spontany ... tes sa zo zivota...
ale aj tak si myslim ze je lepsie hladat v zene spriaznenu dusu ako objekt libida...
-
javatar
Hardcore addict
OMG. Asi fakt pisem nezrozumitelne ked dostavam take zakladne rady.
A možno ten, kto si ich prečítal, je idiot.
javatar
robim si len srandu :DDDD sorry :DDD
robim si len srandu :DDDD sorry :DDD
-
Runes
Addict
ja nehovorim ze places
ale moc to prezivas ako ja som si to odsral v 18 ked osm sa strasne zalubil do kamaratky s ktoru som nic nemal a aj ked osm ju nevidel stale som ju dako interne miloval az som si jedneho dna uvedomil ze si to len nahovaram
takze po tom realnom rozchode som teda vedel o co ide ze ked sa neprestanem okamzite lutovat budem plakat este velmo dlho sak som aj par tyzdnov plakal aj tuna na fore
. Potom som zacal viac vnimat sporty a kraviny cize som chodil von stretaval sa s ludmi aj babami a proste ako som pisal hore rozoberal som ten vztah lebo tie baby zacali tu temu pripadne som sa k otmu prepracoval a potom to koncilo selijako
a chcel som tym povedat to co ti tu napisal kolega neries to ze idem s nou von mozno ju zbalim chod s nou von pokecat nemaj ocakavania ziadne plany aj ked dobre vyzera
ser na to zabav sa v prvom rade mozno si aspon zaparkujes maleho kamarata, nevravim ze vzdy ale stane sa a hlavne to neodsudzuj ta baba moze byt prave v rozpolozeni ze hmm fajn chalan mozno za inych okolnosti by bolo dac ale takto mi staci jeden vecer , ako tiez som to nechapal ale aj baby takto zmyslaju.
LeibnitzX nechci byt kao ja bud proste ty rozdiel mezi mnou a tebou podla mna neni v nicom len ty riesis viac na nete ja som riesil viac v terene ako tiez som sa nenarodil ako playboy abo co, halvne sa nepodcenuj ja ked kuknem na svoju nastavajucu tak mne sa paci ale chalanom pride strasne vsedna
cize mozno niektore tie baby co som poriesil neboli take esa ako si ja myslim kazdy to vidi inak, viem o 3 ktore vyzorovo tie esa boli a prave tie som okuzlil jedine svojou osobnostou a osobnost je to ako vies komunikovat a spravat sa, lebo na mojom tele proste nemaju co vidiet a aj auto som mal vtedy rok vyroby 1994 na ucte par evro akurat velka deviza bolo to dobrovolnicenie v SCK to im clekom imponovalo bo ta to hodi do svetla spasitela sveta 
a chcel som tym povedat to co ti tu napisal kolega neries to ze idem s nou von mozno ju zbalim chod s nou von pokecat nemaj ocakavania ziadne plany aj ked dobre vyzera
LeibnitzX nechci byt kao ja bud proste ty rozdiel mezi mnou a tebou podla mna neni v nicom len ty riesis viac na nete ja som riesil viac v terene ako tiez som sa nenarodil ako playboy abo co, halvne sa nepodcenuj ja ked kuknem na svoju nastavajucu tak mne sa paci ale chalanom pride strasne vsedna
zensky wing je dost uzitocna vec, a to vobec nemusi ani existovaťDarkNation napísal:Zensky wing ma zmysel len ked je dotycna fyzicky pritazliva. Ktora pekna zena by sa chcela kamaratit s niekym tak neschopnym ako je on?
napriklad minule v podniku s nami v partii bola holka, rozjebana na sracky a poslala ma hladat jej kamaratku ktora ju mala vraj odviest domov, vobec mi nepovedala ako vyzera ani nic, tak som pobehal par bab co tam boli, spytal sa ci su neni nahodou dohodnute s niekym ze ho odvezu domov .. nikdy nevies ako moze holka zareagovat, napriklad jedna mi odpovedala slovami "nie, ale naje*at sa mozme ist aj tak .. " tak sme si dali par drinkov, pokecali a skoncilo to na zastavke so slovami "tu sme na verejnosti tu viac nemozme .." , cislo som si radsej ani nepytal, mala 25 (mám 18 :lol) , ale stavím sa že by mi ho dala ... (a to vobec niesom nejaky atraktivny balic, bola to asi moja prva takato skusenost a bolo to cisto spontanne) .. pointa je ze ten zenky wing vobec nemusi byt realny, mozes to pouzit cisto ako zamienku.
Takisto este pred nou, pytal som sa jednej holky, povedala ze nie .. tak ja ze fajn, ze ci mi aspon postrazi pivo nachvilku .. pridem naspat, pivo vypite .. pytam sa ci teda zajdeme na par drinkov, kecali sme dost dlho ale nic z toho nebolo ..
no ja neviem, videl som zopar tvojich galerii a osobne by som ta zaradil vyzorovo do top 10% muzov. (v okamihu by som menil, hlavne tu vysku)nenarodil ako playboy abo co
(ale inak rada dobra)
-
DarkNation
Expert
To si potom evidentne asi nepochopil vyznam zenskeho wingu
. Zensky wing ti ma zvysit socialnu hodnotu v ociach druhych. Napriklad sa bavis s nejakou kockou a uplne nahodou (samozrejme ze ste sa tak vopred dohodli) k tebe pricupita tvoja atraktivna kamaratka, ktora by evidentne chcela s tebou nieco viac. To co sa stalo tebe je len zhoda nahod, otvoril si set, slecna bola evidentne opita a tak to uz slo az to skoncilo tak ako to skoncilo, so zenskym wingom to nemalo absolutne nic spolocne.
ja som mal tiez podobony problem a vyriesil som tak ze som siel do erotickeho nocneho klubu a tam mas sexu kolko chces 
-
guess.whoo
Redeemer
presne to je jeho problem Oprah
keď máš peniaze tak hejbiker610i napísal:ja som mal tiez podobony problem a vyriesil som tak ze som siel do erotickeho nocneho klubu a tam mas sexu kolko chces
-
Runes
Addict
no v tom bordeli si davaju podla mna prave pozor skor by som sa otho bal na private 
-
guess.whoo
Redeemer
veru veru, je vacsia pravdepodobnost ze dostanes chou niekde po diskoteke ako v bordeli
Načo bordel? Dneska je net plný stránok s privátnymi babami, kde sa dá nájsť prakticky akékoľvek dievča. Navyše funguje aj overovanie a hodnotenie zákazníkmi. Vôbec by som sa choroby nebál, skôr toho, ako sa s tým sám vyrovnám... 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
privat, bordel ... to je fuk .. stale je tam to vedomie, ze ta zenska mala v sebe predomnou taky traffic, tak na 2 jogurty .. kazdy sa na to pozera inak - je tam guma - to hej, ale aj tak, proste ten mentalny obraz je tam furt a za střízliva by som to urcite nedal ..