GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Vie mi niekto poradit kto kupoval GTA na Nuuvem a bolo tam napisane ze dostanem potom tie ingame peniaze do singlu aj online, ale uz som hral dost vela misii a stale nic
tak ze ci mam napisat na support a nebudu robit problemy ze to bolo kupene cez VPN aj ked im to moze byt jedno ked key bol worlwide
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite im napis, vyriesia to
Som si kupil v online tu corvertu zo 68. Len sa na nej bojim teraz jazdit. Ked ma v nej niekto uvidi hned si povie ze netradicne auto a hned som na sracky. Ako to funguje ked stratim auto? Je navzdy stretene alebo si najdem vzdy nove v garazi? Nieco o poisteni som pocul ale neviem vobec ako to funguje.
ked ti znicia auto tak zavolas na mors mutual insurance a daju ti ho naspät, spawne sa na mape uvidis znacku.
ked kupis auto tak ma automaticky poistenie ale ked nejake ukradnes musis tu poistku kupit v tej tuning garazi
ked kupis auto tak ma automaticky poistenie ale ked nejake ukradnes musis tu poistku kupit v tej tuning garazi
Cennim si tieto rady. Hned mam lepsi pocit. Dnes vytiahnem toho veterana do mesta, alebo skor od mesta. A este jedna otazocka, ked mi auto znicia a ja dostanem nove. To nove je tiez automaticky poistene alebo treba ist do tun.garaze poistit?
GothaR - > ja som sa zase konecne naucil lietadlo ovladat v misii s Trevorom
Hral som jeden Race v online s vrtulnikom a nevedel som sa ani normalne pohnut dopredu.. Dalsi s lietadlom kde som bol viac na zemi nez vo vzduchu
1C3 - > Ked budes v tom dome tak chod po schodoch dole na prizemie, okolo tvojej zeny chodbickou do garaze..
1C3 - > Ked budes v tom dome tak chod po schodoch dole na prizemie, okolo tvojej zeny chodbickou do garaze..
Fungovalo niekomu to, že po inštalácii cez DVD stiahli obsah zložky update od iného užívateľa? Som to teraz vyskúšal, ale vypisovalo mi chybu pri inštalácii. Zmazal som update a teraz ťahá ten 5GB update odznova. Našťastie to ťahá niekoľkonásobne rýchlejšie ako samotnú hru cez RGSC.
Ak myslis online, tak auta by sa mali dat predat v LS Customs, tam mi to v menu ukazovalo moznost Sell.DropDead napísal:môžem predať svoje autá ? resp. nahradiť franklinové auto iným ? kúpil som aj bicykle, ktoré by som rád predal, napríklad Elegy RH8 by som rád predal, i keď som si ho vytunil
Ako si zarobim v hre poriadne peniaze, chcem si kupiť lietadlo
Skušal ako aj Akcie natých sa moc zarobiť neda 
Vie niekto ako sa daju zalohovať savy, nakolko budem musieť časom win preinštalovať, vopred dakujem za každé rady
Vie niekto ako sa daju zalohovať savy, nakolko budem musieť časom win preinštalovať, vopred dakujem za každé rady
Mal si kupit preorder
V singli sa da na akciach zarobit pri misiach pre Lestera. V online nic moc, to musis sledovat trh.
Ja som zatialvela zarobil v leteckej skole, z toho padlo odhadom 100-150 tisic. Az po heisty (level 12) to ide relativne pomaly, za preteky to dava do 10 000 ak sa nemylim. Online svet este velmi nepoznam a zatial len objavujem vsetky aktivity, takze ti velmi neporadim.
V singli sa da na akciach zarobit pri misiach pre Lestera. V online nic moc, to musis sledovat trh.
Ja som zatialvela zarobil v leteckej skole, z toho padlo odhadom 100-150 tisic. Az po heisty (level 12) to ide relativne pomaly, za preteky to dava do 10 000 ak sa nemylim. Online svet este velmi nepoznam a zatial len objavujem vsetky aktivity, takze ti velmi neporadim.
Nazdar. Kúpil som si GTA V a po inštalácii som ju chcel spustiť ale stále mi ukazuje Social Club Reload. Ako to riešiť? Strašne som nahnevaný, že človek vydrbe 45€ a nejde mu to. Samé návody a dorábačky. Mám Lenovo Y510P.