nasralo by
GTA V - vseobecna diskusia
-
Wishmaster
Medium Professional
Re: GTA V
nath4n
Aký reload? Skus poslať fotku.
Inak je tam chyba ze musíš vypnut grafiku, spustiť hru, počkať na launcher, povoliť grafiku. Ešte by som mal otázku aké máš parametre a poprípade keď sa ti podarí dostať do hry tak ako ti ide ci napádajú textúry. Lebo mam rovnaký ntb. (aspoň názov) a textúry po 5 minútach hrania nie sú.
Aký reload? Skus poslať fotku.
Inak je tam chyba ze musíš vypnut grafiku, spustiť hru, počkať na launcher, povoliť grafiku. Ešte by som mal otázku aké máš parametre a poprípade keď sa ti podarí dostať do hry tak ako ti ide ci napádajú textúry. Lebo mam rovnaký ntb. (aspoň názov) a textúry po 5 minútach hrania nie sú.
Čo si myslíte, ako to pobeží na tomto booku (i5-4200U, 4GB Ram, Nvidia 840m)? Má zmysel vôbec uvažovať o spustení hry na tomto booku? Aj by som si počkal na warez a vyskúšal to, no z mojím netom by som 40 alebo koľko GB to bude mať ťahal aj týždeň. Potom by som ešte musel ťahať aj originál od znova, čiže sa chcem aspoň takto informovať čo si o tom myslíte?
Pár strán dozadu som sem dával video.lukas9206 napísal:Čo si myslíte, ako to pobeží na tomto booku (i5-4200U, 4GB Ram, Nvidia 840m)? Má zmysel vôbec uvažovať o spustení hry na tomto booku? Aj by som si počkal na warez a vyskúšal to, no z mojím netom by som 40 alebo koľko GB to bude mať ťahal aj týždeň. Potom by som ešte musel ťahať aj originál od znova, čiže sa chcem aspoň takto informovať čo si o tom myslíte?
V podstate má vyššiu len RAM-ku - a to je najmenej.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hram to na rovnakom NB (Asus X550L?lukas9206 napísal:Oukej, diky. Potom sa ozvy ako to fičalo.
Tak konečne vyšiel crack aj pre Windows 8, tak som to vyskúšal. Počas misie tam na snehu som bol uchvátený, išlo to parádne, vyzeralo to super, bol som presvedčený o kúpe. Potom prišla pasáž kedy Franklin (tak sa volá?) s tým druhým šlohli tie dve autá. Najprv parádička, 50-60 FPS (priemer ako aj v predchádzajúcej misii), ale postupne začínajú jemné framedropy, a po cca minúte alebo tak to je neznesiteľné, dropy na 1 FPS, hra zasekne aj na dve sekundy, a nastávajú obrovské problémy s načítaním textúr. Zaujímavé je, že pri prvom hraní som celú tú misiu (vyše 5 minút, aj ukážky), prešiel bez problémov. Problémy začali asi minútu po ukradnutí áut. Po reštarte hry, keď začínam priamo pri krádeži áut a skipnem ukážky, začne to sekať v tej istej chvíli.
Robí to ešte niekomu. Ovládače by som mal mať najnovšie (tie, od Nvidie čo mi samo ponúklo deň pred vydaním GTA).
Najhoršie je, že teraz neviem, či je to tým crackom, alebo mi to bude robiť aj na originálnej.
Robí to ešte niekomu. Ovládače by som mal mať najnovšie (tie, od Nvidie čo mi samo ponúklo deň pred vydaním GTA).
Najhoršie je, že teraz neviem, či je to tým crackom, alebo mi to bude robiť aj na originálnej.
GTX660M je podla notebookcheck o nieco vyssie ako 840M tak predpokladam, ze by to mohlo ist... alebo? na youtube zatial bonuzial nikto neuploadol gameplay s touto kartou a ani google toho moc nenaslo.
i7 3610QM, 8GB ram, 7500rmp by malo byt postacujuce.
i7 3610QM, 8GB ram, 7500rmp by malo byt postacujuce.
Hensym
Original a robí to aj mne už som tu o tom napísal asi na každej strane. A napíšem to teda znovu.
Po loadingu to ide v pohode. Po pár minútach lag a už miznú textúry. A všetko ide do preč.
Ja som to tipoval na HDD ale robí to aj ľuďom s SSD. Takže who knows.
Original a robí to aj mne už som tu o tom napísal asi na každej strane. A napíšem to teda znovu.
Po loadingu to ide v pohode. Po pár minútach lag a už miznú textúry. A všetko ide do preč.
Ja som to tipoval na HDD ale robí to aj ľuďom s SSD. Takže who knows.