GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
dasti: Až takéto drastické to asi nemám, ale nie som od toho ďaleko. S tými textúrai až taký extra problém nie je (aj keď, niekedy aj s nimi nastane extrémnejší prípad, skôr to sekanie, hra zastaví aj na sekundu (spolu so zvukom), a takto seká aj v sekundových intervaloch.
Gothar: Sorry, viem pravidlá dobre poznám. Skôr som zle položil (resp. nepoložil) otázku, že či má niekto rovnaký problém s originálkou, a vyzerá to tak, že má, a sú nás podľa netu snáď stovky.
Mne to príde ako pomalý HDD, prípadne pomalé ukladanie textúr do VRAM, ale nejde mi to do hlavy, keď to robí aj ľuďom s high-end grafikami a SSD. Niektorí AMD čkari to vraj vyriešili nejakými beta ovládačmi, tak dúfam, že sa to spraví aj u nás.
Gothar: Sorry, viem pravidlá dobre poznám. Skôr som zle položil (resp. nepoložil) otázku, že či má niekto rovnaký problém s originálkou, a vyzerá to tak, že má, a sú nás podľa netu snáď stovky.
Mne to príde ako pomalý HDD, prípadne pomalé ukladanie textúr do VRAM, ale nejde mi to do hlavy, keď to robí aj ľuďom s high-end grafikami a SSD. Niektorí AMD čkari to vraj vyriešili nejakými beta ovládačmi, tak dúfam, že sa to spraví aj u nás.
Nevie prosim vas niekto ako sa predava dom? Kupil som jeden dom na vidieku a co cert nechcel, vzdy ked zapnem online tak ma to tam prdne a musim dochadzat do mesta. Kupil som si aj jednu vilku v kopci nad mestom a ta mi staci. Skusal som aj googlit a vsetky navody boli na x box a na PC to nefunguje.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
poskusaj starsie ovladace co to spravi
Tak som skúsil nastaviť po zapnutí hry nastaviť v Task Managery prioritu GTA5.exe na vysokú, (a Launcher na Nízku) a išlo to dosť dlho v pohode. Asi pol hodinu som hral bez problémov, no potom sa dostavili dropy, ale nie až také drastické. Musel som to vypnúť, lebo som nemal čas hrať, tak neviem či by sa to stupňovalo.
dasti, skús, čo to spraví.
dasti, skús, čo to spraví.
Mozes si v nastaveniach nastavit defaultnu lokaciu, kde ta bude spawnovat. Je to v Online > Options > Spawn location. Prestav si to na co potrebujes.PsychoS napísal:Nevie prosim vas niekto ako sa predava dom? Kupil som jeden dom na vidieku a co cert nechcel, vzdy ked zapnem online tak ma to tam prdne a musim dochadzat do mesta. Kupil som si aj jednu vilku v kopci nad mestom a ta mi staci. Skusal som aj googlit a vsetky navody boli na x box a na PC to nefunguje.
-
Bad.boy
Medium Professional
S frame dropmi som maval podobny problem (na 840m). Vsetko mi ide v pohode pokial mam ovladace 344.65 (november 2014). Ako nahle nainstalujem nieco novsie, frame rate ide do haja (Dragon Age 3 z cca 40 fps na 15, pernamentne), pripadne hra ide cca 10min v pohode a nasledne z nicoho nic padnu FPS na 5 a nikdy sa nevratia spat. Ten isty pripad je GTA 5. Na 344.65 slo uplne v pohode no rozhodol som sa nainstalovat *GTA Drivers* ci to aspon niecomu pomoze. Vcera som s nimi hral 2 hodky uplne bez problemov. Dnes po 10min hrania opat drop na 5fps. Po restarte hry zas sla v pohode a nasledne v polke misie zas drop na 5. Vraciam sa na 344.65 
-
guess.whoo
Redeemer
inak riadne vela problemov s tou hrou. je pekne, ze ju dobre optimalizovali, ale taketo starosti su este horsie ako nastavit si nizsie detaily a hrat bez problemov
-
DeJF
Addict
Tak skúsil som to tiež. Na moje prekvapenie to ide fakt krásne, dokonca na high/very high nastaveniach pri fullhd rozlíšení . Procesor mam Fx6300 a grafiku r9 280. S optimalizáciou sa tentokrát ozaj pohrali, neskôr určite kupujem (y)
dasti555: Tak skús vrátiť staré ovládače. Na reddite bol jeden príspevok, kde mali rovnaký problém a niektorým pomohlo vrátiť staré ovládače.
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... 70_i53450/
Ja som mal tiež problém s FPSkami. Všetko mám nastavené na High/Very High, ale musím mať zapnutú vertikálnu synchronizáciu na Half. V pohode mám aj 100 fps, ale s vypnutou Vsync to dosť dropuje fpska. Keďže mám 144Hz monitor, s Vsync Half mi to locklo na 72fps a hra ide plynulo, bez trhaní a pod.
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... 70_i53450/
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2015, 11:15)Go to your start button, type device manager and open that up, or if you're on windows 8/8.1, right click the start button, hit device manager. Now, click "Video/display adapters." You'll see the 970, right click it, hit properties, click the driver tab, and click roll back driver. Then enjoy. This is a problem with the new drivers. I had it too! Trying to help as many people as I possibly can:3
Ja som mal tiež problém s FPSkami. Všetko mám nastavené na High/Very High, ale musím mať zapnutú vertikálnu synchronizáciu na Half. V pohode mám aj 100 fps, ale s vypnutou Vsync to dosť dropuje fpska. Keďže mám 144Hz monitor, s Vsync Half mi to locklo na 72fps a hra ide plynulo, bez trhaní a pod.
Ja som pred inštaláciou hry spravil reinstall windows, všeky ovládače najnovšie a nezaznamenal som jediný problém, a to mám 5 ročné pc..guess.whoo napísal:inak riadne vela problemov s tou hrou. je pekne, ze ju dobre optimalizovali, ale taketo starosti su este horsie ako nastavit si nizsie detaily a hrat bez problemov
-
DeJF
Addict
http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV ... r_lag_fix/ pre ľudí čo vám to seka, skúste toto
To bude asi toto:
A fix for the Windows Username issue in GTAV PC will be available tomorrow. For details, please see: https://support.rockstargames.com/hc/en ... /204772198