Dokazená objednávka
-
EimNick
Dokazená objednávka
Ahojte.. objednal som si z aliexpressu zosilovač, temperovane sklo na S3ku a puzdro na S3ku.. a zosilovač nejde sklo je polámané a puzdro v zade je napolovicu prelomené.. ako mam požiadať o vrátenie peňazí? písal som im spravu cez ten "chat" ale nič
Re: Dokazená objednávka
Tak im pošli e-mail, zavolaj im a povedz im, v akom stave ti prišla tá objednávka. Ak to ale nemáš natočené pri rozbaľovaní, nemáš veľkú šancu na úspech. Mal by si im totiž dokázať, že si to nerozbil až pri používaní...
Vy sa natáčate pri rozbaľovaní tých balíkov?
Choď do zoznamu svojich objednávok na Aliexpresse a tam pri každej položke by si mal mať voľbu Open dispute, teda pokiaľ si im už nepotvrdil príjem zásielky.
Choď do zoznamu svojich objednávok na Aliexpresse a tam pri každej položke by si mal mať voľbu Open dispute, teda pokiaľ si im už nepotvrdil príjem zásielky.
-
EimNick
Som to robil cez mobil.. Dal som open dispute a tam som im napisal.. Aj bol online ten predavajuci ale neospisuje
Mne tiež už dosľo úplne poškodený tovar z aliexpresu a potom som len požiadal o vrátenie penazi cez Open Dispute, tam vyplnil prečo o to žiadam, pribalil fotku a tušim do 2dni to bolo shválené a po týždni som mal aj speť peniaze.
Pri objednávkach v rádoch tisícov ánobrm napísal:Vy sa natáčate pri rozbaľovaní tých balíkov?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslis, ze by ti to video pomohlo pri niecom???
-
guess.whoo
Redeemer
tiez by sa to dalo spochybnit, ze si to otvoril, rozbil, zabalil znova a natocil
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako myslis ze to robia niektore obchody? Ked ti pride paleta, proste mas v sklade kameru ktora mieri priamo na tovar pocas toho ako ho rozbalujes, ze ak je nieco rozbite, tak mas doka ze ze ti to rozbite uz prislo.