Novy ssd Intel 535 240GB
Novy ssd Intel 535 240GB
Co si myslite o tomto SSD Intel 535 240GB. Moc na nete o nom neni pisane. Cena je zaujimava a aj zaruka je standartne 5 rokov. Oplati sa kupit, alebo radsej priplatit a kupit 530-ku?
Re: Novy ssd Intel 535 240GB
Tento Samsung urcite nie ked tak Pro, ale pytam sa na ssd od Intelu
Mal som Intel 520,potom 530.Teraz ešte používam v NTB Intel 335.Skúšal som,testoval viacej značiekSSD.
Adata,Crucial,Corsair,Kingston,Sandisk.Naposledy Samsung EVO 120GB a potom Samsung EVO 250GB,ktorý som zatiaľ aj ponechal v PC a je to zatiaľ podľa mojích testov najlepší disk.Má 5 ročnú záruku ako Intel.Testy však nie sú všetko.Samsung má novú technológiu 3DV-NAND.Takže o chvíľku vymením aj posledný disk SSD, ktorý používam Intel 335 a kúpim Samsung 850 EVO 250GB alebo 500GB.Rozdiel v cene za verziu PRO je skoro 50€.Je tam síce záruka 10 rokov, ktorú ja, ako bežný užívateľ nepotrebujem, pretože ceny SSD sa menia a o rok možno bude zase lepšia ponuka za tú istú cenu.
Adata,Crucial,Corsair,Kingston,Sandisk.Naposledy Samsung EVO 120GB a potom Samsung EVO 250GB,ktorý som zatiaľ aj ponechal v PC a je to zatiaľ podľa mojích testov najlepší disk.Má 5 ročnú záruku ako Intel.Testy však nie sú všetko.Samsung má novú technológiu 3DV-NAND.Takže o chvíľku vymením aj posledný disk SSD, ktorý používam Intel 335 a kúpim Samsung 850 EVO 250GB alebo 500GB.Rozdiel v cene za verziu PRO je skoro 50€.Je tam síce záruka 10 rokov, ktorú ja, ako bežný užívateľ nepotrebujem, pretože ceny SSD sa menia a o rok možno bude zase lepšia ponuka za tú istú cenu.
Intel ma jedne z najlepsich (ak nie uplne najlepsie) SSD na trhu. V podstate asi jediny konkurent moze byt vyssie spomenuty Samsung (nemal som moznost vyskusat). Mam uz tretie SSD od Intelu (momentalne 530 Series), vsetky fungovali bez problemov, tak ako som ocakaval. Co moze byt oproti Samsungu vyrazne lepsie je softwarova podpora (Intel SSD Toolbox).
V porovnani s dalsimi SSD s ktorymi som sa stretol (Crucial, Kingston) je jednoznacne Intel lepsi. Ak nepotrebujes riesit kazde usetrene €, tak by som do neho urcite isiel.
V porovnani s dalsimi SSD s ktorymi som sa stretol (Crucial, Kingston) je jednoznacne Intel lepsi. Ak nepotrebujes riesit kazde usetrene €, tak by som do neho urcite isiel.
takze skusenost este nema nikto s SSD Intel 535 240GB? je tam zaujimava cena 130€
Za 115€ som kúpil Samsung 850 EVO 250GB s 5ročnou zárukou, ako Intel.Takže pre mňa 130€ za 240GB nie je zaujímavá cena.Je to iba klasické predražené SSD, kde platíš za značku.Intel je v pohode ale ako som písal ja ho už nekúpim.Intel SSD Toolbox ani nepotrebuješ.SSD nastavíš aj bez takejto podpory.
SSD EVO od Samsungu by som sa oblukom vyhol. Usetrenych par eur oproti Intelu moze vyjst poriadne draho. Vid napr http://dsl.sk/article.php?article=16896
Píšem o Samsung 850EVO nie o Samsung 840EVO, čo nie je to isté.