GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Mne robí to čo dastimu a RAM-ky mám DDR3 1600Mhz, grafikou to myslím tiež nebude. Reálne to môže byť diskom, mám 5400 ot. v ntb, ale hovorím, robí to aj ľuďom s GTX 9xx grafikami, SSD-čkami a 16-gb ramkami, proste high-end zostavami.
Ja večer skúsim downgrade tých ovládačov ešte.
Dasti tebe teda tá priorita na GTA.exe nepomohla?
Ja večer skúsim downgrade tých ovládačov ešte.
Dasti tebe teda tá priorita na GTA.exe nepomohla?
Konecne som sa k tomu dostal, zatial sa mi to paci ovela viac ako IV, jedine jazdny model a poskodenie aut bolo o dost lepsie v IV. Inac parada, zatial som sa ale nedostal von z mesta. Bezi mi to celkom dobre, nastavenia som moc nemeneil, je tam nejake medium high asi nejake FA atd. R9 270 a BE 965 @3,6 GHz.
Ja mam ramky len DDR 2
, a neni ziadny problem s prepadom fps, a hram z hdd.
Ja mam ramky len DDR 2
Hensym
S tou prioritou som jak syk nikdy nevidel nejaké zlepšenie či už pri GTA V alebo inej hre. Ale zdá sa mi že možno trošku viac fps je .. +-5
Inak mám otázku mám nechať myslieť hru že môj ntb má 4 jadrá alebo mám cez commandline dať príkaz nech nepoužíva hyperthreading.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2015, 16:01)
Práve som dosťahoval patch. Začalo to ešte viac lagovať. Aj keď momentálne mám otovrených asi 20 google chrome okien. A to tiež trošku papá.
Teraz mi to pripadá tak ako keby to vážne nestíhal procesor. Pritom je využitý na 50% (a hra si berie 40%) zato ale RAM je využitá na 93% a u hry píše 3GB. Čo je ale celkom srandovné HDD je využitý na 100% a keď to mam zoradené podľa využívania HDD tak najviac má GTA že 5MB/s (a pod tým je system ktorý berie 3MB/s) ... pritom niekedy tam je aj 70MB/s a nie je na 100%
Nechcem ale robiť unáhlené závery. Skúsim ešte nastaviť nižšiu grafiku. (Resp. to čo mi ponúka nvidia) ale zdá sa mi že tie textúry už nemiznú. Ale zase mám neskutočné fps dropy. Kt. spôsobujú už aj to že zvuk sa zasekáva čiže ako keby nestíha cpu.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2015, 16:18)
A aj problem s launcherom je tuším preč.
S tou prioritou som jak syk nikdy nevidel nejaké zlepšenie či už pri GTA V alebo inej hre. Ale zdá sa mi že možno trošku viac fps je .. +-5
Inak mám otázku mám nechať myslieť hru že môj ntb má 4 jadrá alebo mám cez commandline dať príkaz nech nepoužíva hyperthreading.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2015, 16:01)
Práve som dosťahoval patch. Začalo to ešte viac lagovať. Aj keď momentálne mám otovrených asi 20 google chrome okien. A to tiež trošku papá.
Teraz mi to pripadá tak ako keby to vážne nestíhal procesor. Pritom je využitý na 50% (a hra si berie 40%) zato ale RAM je využitá na 93% a u hry píše 3GB. Čo je ale celkom srandovné HDD je využitý na 100% a keď to mam zoradené podľa využívania HDD tak najviac má GTA že 5MB/s (a pod tým je system ktorý berie 3MB/s) ... pritom niekedy tam je aj 70MB/s a nie je na 100%
Nechcem ale robiť unáhlené závery. Skúsim ešte nastaviť nižšiu grafiku. (Resp. to čo mi ponúka nvidia) ale zdá sa mi že tie textúry už nemiznú. Ale zase mám neskutočné fps dropy. Kt. spôsobujú už aj to že zvuk sa zasekáva čiže ako keby nestíha cpu.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2015, 16:18)
A aj problem s launcherom je tuším preč.
-
ice holmvik
Amateur
Pauzni hru a chod do Gallery. Tam najdes vsetky snimky, ktore si spravil. Fotky musis najskor postupne uploadnut (samizda ze LCtrl), ked sa snimka nahra na server, tak sa na thumbnaili zjavi hviezda. Az potom sa to da pozriet v snapmatic na rsgc.comJaro33332 napísal:Spravil som si nejake fotky mobilm v hre a nasledne ich ulozil do galerie.. Kde ich teraz mozem najst ? Na RGSC v snapmatic nie su... diky
Nemas nahodou nastavenych 60Hz refresh rate? Ak sa da, skus nastavit vyssie, mozno to pomoze (ja ked nastavim 50hz, tak dostanem max 50fps, 59hz->59fps... mozno to spolu nejak suvisi)Sphinx napísal:Hra ma nejaky fps lock? Mam 60 konstantne .. a nie a nie vyssie alebo nizsie(co je dobre)
Refresh rate "blokuje" FPS pri zapnutom Vsync. Pri vypnutom môžeš mať aj cez 100, kľudne aj s refresh rate-om 60Hz, akurát to nebude vertikálne synchronizované, a pri pohybe myšou to bude vytvárať nepekné odseky.
K tomu nášmu sekaniu, skúšal som starší ovládač, za cca polhodinku sa dropy nedostavili (sakra, nemám čas to hrať dlhšie, po takých dvoch hodinách by som si bol istý), ale mám pocit, že priemerné FPS kleslo o dobrých 5-10 FPS.
K tomu nášmu sekaniu, skúšal som starší ovládač, za cca polhodinku sa dropy nedostavili (sakra, nemám čas to hrať dlhšie, po takých dvoch hodinách by som si bol istý), ale mám pocit, že priemerné FPS kleslo o dobrých 5-10 FPS.
K nášmu (resp. môjmu neviem ako u teba) sekaniu by som sa já vyjadril asi po -hodinke- ako sa preškrtne text? xD 4 hodinke hrania takto :
JE TO LUXUSNÉ!!
Náááádhera nemám slov. V noci je to ešte krajšie + menej mi to laguje. Nemám slov vážne.
Idem si to ďalej vychutnávať.
Ako hej občas je menší drop hlavne pri viacerých efektoch ale toto už bude asi grafikou ako nehovorím že by sa to nedalo možno nejak opraviť. Ale ten dnešný patch to nádherne vyriešil.
Ovšem nastavil som si prioritu na High čiže neviem či to pôjde dobre aj na normálnej priorite ale
JE TO LUXUSNÉ!!
Náááádhera nemám slov. V noci je to ešte krajšie + menej mi to laguje. Nemám slov vážne.
Idem si to ďalej vychutnávať.
Ako hej občas je menší drop hlavne pri viacerých efektoch ale toto už bude asi grafikou ako nehovorím že by sa to nedalo možno nejak opraviť. Ale ten dnešný patch to nádherne vyriešil.
Ovšem nastavil som si prioritu na High čiže neviem či to pôjde dobre aj na normálnej priorite ale
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa pridam do groupy hojko?
A zaznamenavam lagy, ked pustam radio s mojou osobnou hudbou. Vtedy mi to laguje permanentne, aj ked nie moc, ale vidiet to. Akonahle prepnem stanicu, tak je to fuc a ide vsetko ok. Ma stym taktiez niekto problem?
A zaznamenavam lagy, ked pustam radio s mojou osobnou hudbou. Vtedy mi to laguje permanentne, aj ked nie moc, ale vidiet to. Akonahle prepnem stanicu, tak je to fuc a ide vsetko ok. Ma stym taktiez niekto problem?
http://socialclub.rockstargames.com/crew/hojko_crew_ tam najdi join v pravo hore.
Hej podľa mňa to opravil. Ale musím mať nastavenú prioritu na high lebo som pomenil nastavenia ale crashla hra. Spustil som ju znovu nechal som tak prioritu a textúry vypadávali nastavil som high prioritu a všetko v pohode.
Drivery mám 350.12 čiže tie najnovšie GTA Ready.
Drivery mám 350.12 čiže tie najnovšie GTA Ready.
S i-cubom sme si urobili pekny piatkovy vecer u mna v byte 
http://rsg.ms/4818bbe
Ale boli sme aj polietat a dnes to uz nepadalo tak ako vcera. Akurat potom to spadlo pri prvom pokuse o Heist
http://rsg.ms/4818bbe
Ale boli sme aj polietat a dnes to uz nepadalo tak ako vcera. Akurat potom to spadlo pri prvom pokuse o Heist