Obnovenie win8
Obnovenie win8
Dobry den chcel som preinstalovať win8 cez nastavenia PC kde to všetko je a ked som dal preinstalovať tak mi vypisalo toto vid obrazok:
To znamena že na harddisku nie je žiadna zaloha ? Pc nema vlasnu zalohu v sebe ked som kupil NB aj s naištalovanym sysytemom win8 ? dakujem
To znamena že na harddisku nie je žiadna zaloha ? Pc nema vlasnu zalohu v sebe ked som kupil NB aj s naištalovanym sysytemom win8 ? dakujem
Re: Obnovenie win8
Určite má recocery zálohu, ktorú aktivuješ po zapnutí NTB, nie cez OS.
Aj po zapnuty NB cez F11 zapnem recovery a ked dam či uz len obnoviť alebo opraviť alebo uplne preinstalovanie pomocou obrazu disku tak to odo mna pyta instalačne CD. Pride mi to tak že na disku žiadna zaloha od vyrobcu nie je. Je to možné že tam žiadnu nemam ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pri najhoršom zistíš licenčné číslo a stiahneš si inštalačku windowsu 
A kde zistim licenčné čislo prosim ? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Skús program Everest 
Pozri sa do správa diskov na rozdelenie disku,tam uvidíš či je tam partícia s recovery.
Disky mam takto rozdelene, nejako sa v tom nevyznam prečo ich tam je tak veľa a hlavne píše ze su všetky prazdne.
Je tam zobrazená časť disku pre recovery.Zapol si to správne po zapnutí NTB?Nové NTB majú info o kľúči k OS v biose.
Toto mi ukaze ked pri starte dam F11, dam recovery a či uz dalej dam obnoviť, preinstalovť, opraviť čokoľvek napise ze nema z kade načitať data
Čo je to za NTB?
Lenovo thinkpad edge e540