chcel by som sa spýtať, máte prosím niekto skúsenosti s ČOV? Ja konkrétne hľadám takú, z ktorej voda môže ísť naspäť do domu, napr do wc. Viem, že tieto sú drahšie, avšak nemôžem akosi nájsť tú správnu. Vedeli by ste mi prosím s týmto pomôcť, prípadne poradiť? Vďaka za každú radu.
čističky odpadových vôd - ČOV
čističky odpadových vôd - ČOV
Zdravím,
chcel by som sa spýtať, máte prosím niekto skúsenosti s ČOV? Ja konkrétne hľadám takú, z ktorej voda môže ísť naspäť do domu, napr do wc. Viem, že tieto sú drahšie, avšak nemôžem akosi nájsť tú správnu. Vedeli by ste mi prosím s týmto pomôcť, prípadne poradiť? Vďaka za každú radu.
Re: čističky odpadových vôd - ČOV
Co presne hladas? Eshop kde by si to kupil? Alebo popis k tomu?
Re: čističky odpadových vôd - ČOV
Firiem co to robi je vela. Ja hladam firmu, ktora dokaze vyrobit / dodat tuto drahsiu cisticku. Tie lacnejsie (okolo 1000€) nemaju az tak cistu vodu, nemoze byt spraveny privod spat do domu a co som cital, tak voda z nich sa nemoze ani vylievat na miesta, kde sa hraju deti.
Bol som na jednom veltrhu v NR, kde som nasiel takeho vyrobcu, no stratil som vizitku.
Myslim, ze takato cisticka stoji cca 3000€.
Vopred vdaka.
Bol som na jednom veltrhu v NR, kde som nasiel takeho vyrobcu, no stratil som vizitku.
Vopred vdaka.