Autobazar a vase skusenosti
Re: Autobazar a vase skusenosti
Bral, urcite by som bral nieco taketo minimalne na zbystrenie pozornosti. A to iste mozem napisat ja o tebe, ze si sa tu registroval len pred tyzdnom. Ked citam na tom Facebooku, tak sice mu ponukli aspon obhliadku, ale ako sam pise na konci, tak sa mu uz neozvali. Ja do tejto situacie nevidim a pokial uz veci vymenil, tak teraz tazko nieco vyreklamuje. Prvy prispevok od ASL a hned narazanie na gramatiku, to je to jedine co koho zaujima a coho sa da chytit? Podstata problemu sa da precitat aj s tou gramatikou alebo to bola snaha o znizenie hodnovernosti tym, ze to obratim na gramatiku?
-
ivan.závodný
Novice
- Kontaktovať používateľa:
počúvaj sem áno viem to dokázať a ja len chcem aby aby si ľudia dali pozor. a ASL to riešiť nechce lebo som tam volal a neozývajú sa mi.... čo s tou cenou? čo to trepeš?Gabo10 napísal:Takto sa opýtam:Bral by si vážne človeka ktorý chodí a hľadá po forach tému o ASL Finance aby sa tam následne mohol zaregistrovať poslať jeden príspevok presnejšie tento skopírovaný vždy od slova do slova a odísť preč respektíve nikdy sa neprihlásiť?A ked mu človek napíše že je to blbosť napíšu mu i cenu opravy (reálnu) tak im začne nadávať do kktov.Bral by si ho vážne?
PS: https://www.facebook.com/ivan.zavodny.1 ... 6819818907 ASL to chcelo riešiť ale zvyšok si prečítaj sám a urob si názor
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2015, 11:31)
máš pravdu.heker napísal:Bral, urcite by som bral nieco taketo minimalne na zbystrenie pozornosti. A to iste mozem napisat ja o tebe, ze si sa tu registroval len pred tyzdnom. Ked citam na tom Facebooku, tak sice mu ponukli aspon obhliadku, ale ako sam pise na konci, tak sa mu uz neozvali. Ja do tejto situacie nevidim a pokial uz veci vymenil, tak teraz tazko nieco vyreklamuje. Prvy prispevok od ASL a hned narazanie na gramatiku, to je to jedine co koho zaujima a coho sa da chytit? Podstata problemu sa da precitat aj s tou gramatikou alebo to bola snaha o znizenie hodnovernosti tym, ze to obratim na gramatiku?
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2015, 11:42)
Možno sebe nepomôžem ale môžem zachrániť pred ASL aspoň iných....
Nejake hojko skusenosti s tymto autobazarom? http://www.autobazarvinosady.sk/