GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
EmTeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V

Príspevok od používateľa EmTeK »

na samotnu hru nepotrebujes podla mna headset vela ludi pise, strasne malo rozprava je to nejake cudne...
"GothaR" - urcite mozme skocit na TS zajtra my sme boli na TSku dvaja, robilo by sa tak lahsie ovela,

co sa tyka nastavaeni, len sa ztym hraj, ja este stale nastavujem nieco stale, neviem ci nejake odporucane nastavenie ti nieco pomoze

EDIT: vela krat ked sa snazim hovorit do Voice tak to nikde ani nezobrazuje ci rozpravam iba priamo v lobby mi to ukazuje inde to blbne
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

GothaR napísal:Tu je to s odpovedami tazke, kedze tema dost zije :D
Headset nie je nutny, dnes sme to dali na chate, ale radsej by som isiel napriklad do teamspeaku, pretoze mam pocit, ze v GTA momentalne voice velmi nefunguje. Ja mam mikrofon, ale ostatni tvrdia, ze ma nepocuju, aj ked postava otvara usta.
PS: Hojko crew sa nam pekne rozrasta, dnes pribudol 40ty clen
A ako máš nastavený mikrofón ? Na furt alebo na dotyk (N) ?
Ja som to síce neskúšal ale skús to v byte keď sa tvoja postava bude sprchovať, trochu im zaspievaj a dokonca aj body môžeš dostať :D
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Nam voice chat v hre ide perfektne :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Práve som odohral zopár misíí s Trevorom (jedna z najlepšie napísaných herných postáv, snáď väčší psychopat ako Vaas z FC3) a ten americký vidiek ma uchvátil 10x viac ako celé Los Santos. :D

Hra sa mi páči každým dňom viac, ak bude nejaký deal za ~30€ tak sa tu prosím ozvite. :)
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

TOTAL EARNED: $1.2M
TOTAL SPENT: $1.1M

Konecne mam viac ziskanych penazi nez minutych :D

Inak... Najviac ma asi bavia deadmatche.. Nedame niekedy ako crew nejaky "turnaj" resp. jednu aspon 25min dlhu hru na dohodnutej mape... Olny crew.. Tak aby sa nazbieralo viacero hracov... Potom mozme pokracovat v dalsich veciach..
EmTeK
Medium Star
Medium Star

ja som na tom trosku inak s peniazmi :(

urcite by sme sa mohli dohodnut a vytvorit celu privatnu loby pre hojko crew, iba vcera som si vsimol ze v jeden cas nas hralo aj cez 10 ludi s crew čo by bolo uz fajn sa spojit.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Dneska medzi 6-7 hodinou planujem Heist - Prison Break. Hladam 2 ludi. Dobrovolnici?
Markuli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Markuli »

PsychoS napísal:Dneska medzi 6-7 hodinou planujem Heist - Prison Break. Hladam 2 ludi. Dobrovolnici?
Ja sa hlasim :) Marko-SVK
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Nasa crew uz robi na poslednom heiste, a potom budeme prechadzat v tej istej zostave vsetky na Hard. Za tych 10 mega to stoji :)
PsychoS
Professional
Professional

CRIMINAL MASTERMIND - $10,000,000
Complete every heist (including setup missions) in order, with the same team members on hard difficulty with no deaths.

No to je riadna vyzva. Drzim palce.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Chlapi, stojí mi zato dat 60€ keď som to už dva krát hrával na dvoch rozdielnych generáciach a vždy ma to udržalo tak max par dni a potom prišlo hranie nasilu?

Inak, dážď v noci vyzerá brutálne.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Pridaj si ma MakaveliE25 a potom sa mozem pridat na ten heist :)
PsychoS
Professional
Professional

Inak takmer vsetkych som si pridal do friendov na social clube. Ale zoskupujem sa uz aj tu a davam aj priblizny cas.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

tak ten challange CRIMINAL MASTERMIND je celkom OP, už ani neviem čo by som robil s tolkymi peniazmi
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No dat to vsetko na hard bez umrti je dost hardcore :) Uz na normal je relativne tazke zmaknut Prison break bez umrtia a pri dalsich by to malo byt horsie a horsie.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

GothaR - dik, voice v GTA u mna funguje dobre, vsetci si veselo fakuju, hlavne v zavodoch, niekedy je to lepsie ako hra samotna, jeden si vybral obet, stale do nho bural a ten mu nadaval, tamten sa z neho smial. Myslim ze takych treba ignorovat, inak sa im to este paci a robia to viac.

Grafiku sa snazim doladoval, ale je to dilema, lebo ten MP je brutalna navykovka a este ta grafika a hratelnost ak prsi a este ten bonus ked tam niektori zabavaju cez voice... Inak som skusal aj to adaptive vsync, ale rozdelilo mi to obrazovku cez uhlopriecku, divne.

EmTeK - co s tymi peniazmi? Ved kolko stoji vila, ani neviem, len 1 auto bez vylepseni milion, ak chces pre kazdu kategoriu custom car, miesto na tie auta a nekonecne vylepsenia na vsetko...

K heist, este si netrufam, ale normalne je milion za vsetky, dalsi milion ak je to s rovnakym timom, tie 2 by mi stacili na cas, neviete ci sa to vyplaca jednorazovo?

Nakoniec, hrate niekto aj zavody? Mna toto teraz strasne bavi, vazne stale to je ine, este dazd, uz som skusal aj monster trucky, je to vsetko ako nova hra. Ak chcete zavodit, pridajte si ma - DreamerEight.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Kúpim to, dúfam že budem mať s kým hrávať (y) na social clube ma mate tak keď tak kľudne invite do hry hocikedy.. Taktiež dúfam že využívate pri hraní aj teamspeak, za cca hodinu by mi to malo na steame stiahnuť, potom buďme k dispozícii
:-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pokial viem, tak bonusy za heisty vyplacaju len jednorazovo.
Co sa tyka zavodov, tak auta ma neberu, pretoze zo simulatorov som zvyknuty na ciste jazdenie a v GTA ma stale niekto vytlaca z cesty :D Preto mam radsej lietadla, tam je viac miesta a da sa aj uhnut. No a samozrejme bez zbrani. Vdaka tomuto som sa nasiel v heistoch, tam je to o spolupraci a najlepsie je to, ze kazdy ma svoju ulohu, takze to laka na opakovanie heistu v inej roli.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Dreamer: mám prenesenú postavu a okolo 20Mega v autách takže fakt uz neviem co robit, ale lietadla este nemam vsetky :).
Zavody su fajn, nehral som ich vela lebo dost retardov a lagerov tam najdem ale môžme niečo zahrať kludne aj viacerý

GothaR: podla mna prison break nebol taky tazky na Hard, no niekomu sa môže zdat aj zoskok na padaku tazky :D :D
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

GothaR - aj mna to stve, hlavne ked som prvy, vsadim si a v poslednej zakrute ma niekto vytlaci - ale napr. pri motorkach je to lepsie, aj pri lodiach, lietadla tiez nie je vyhra, ak ma da na starte dozadu, tazko s tym nieco spravim a velakrat aj tam do mna vrazia, rozbije sa lietadlo a uz nemam sancu, takze jeden tuk a koniec.

Ja som inak prave kvoli tomu vytlacaniu sa pytal, ak by sa nasli normalni, uzavrety zavod, su napr. veterany, taktiez no-contact race, aj ked ani toto nie je dokonale, ak je 20 aut a cesta je pre 2 auta, tak byt taky 17-ty, sanca na vyhru je prakticky nulova, ale ak by sme to mohli kontrolovat, nebolo by 20 aut. Je to niekedy neskutocne, ak je 8 aut a je tam este jeden, dvaja dobri, ak by bolo 8 dobrych co nevytlacaju, prip. no-contact. Taktiez tie trate niektore su uzasne, uz len po grafickej stranke, jedna ide popri plazi, motorky a snazit sa (ne)trafit chodcov, ktorych tam je vela...

Heisty chcem tiez, ale nechcem nikoho brzdit, zatial som nasiel jednu "ISTU" misiu, strategiu som nevymyslel ja, ale je dokonala, neda sa prehrat, takze ak by ste si chceli zarobit peniaze, mozme vyskusat, len potrebujem kupit "prislusenstvo" k tomu.

EmTeK - ok, pridaj si ma, ja neviem ktory si ty, DreamerEight.

BTW k zoskoku s padakom, ako sa pristava, ja som presiel checkpointy a pristal som v strede, len som to neprezil.

Stale neviem ako odoslat chat spravu, pouzivam gamepad, ale ked tuknem T, napisem nieco, negunfuje Enter, musim odoslat A tlacidlom z gamepadu, to je brutalne neprakticke, neviete ci sa to neda nastavit? Este sa pozriem teraz do nastaveni, ale toto ma dost stve.

EDIT, tak este predsa, urcite odporucam hrat sa s nastaveniami a ignorovat odporucene, ja som nastavit vlastne vsetko na very high, ani neviem co este by som zapol, pritom kym som dodrzoval odporucane, tak som mal viacero veci len na high a to je vlastne normal, kedze low nie je. Urcite je to velky rozdiel, hlavne tiene som predtym obetoval a boli hrozne, preblikavali casto...
Napísať odpoveď