momentalne dako blbne socialclub neviem sa ti dostat na profil, potom ti poslem. Alebo posli na "exskoop" ak ti to pojde.
co sa tyka padakov ked uz pristavas teda si uplne nad zemov tak treba drzat shift on potom pristane uplne lahucky pomaly.
EDIT: môj príspevok č. 300/ už môžem prestať spamovať všade
Ako tá apka presne funguje? Bol som v hre hral som za Trevora a medzitým aj na mobile a trenoval som Chopa. Prepnem na Franklina a Chop mal radosť na nule a v apke na plné.
EmTeK - dik, len ja mam gamepad, v nastaveniach neukazuje pri klavesoch aj gamepad, neviete niekto ako sa pristava padakom ked mam gamepad? Budem to neskor potrebovat asi pri heistoch.
Este informativne k heistom, ak by som bol vodic, tak co je mojou ulohou, presun na miesto je jasny, ale pri akcii vystupim a pridam sa k ostatnym, alebo nieco ine? Urcite by som nechcel velmi strielat z auta, ale bezne 4-miestne auto ma 3 strelcov ak je plne, takze to staci...
Nuz 100 ludi 100 chuti. Zrovna tohoto tátoša nemusim ani ja. Ja mam zas plnu garaz "american muscle" Teda chyba mi este Dukes. Niekedy spravim screen a hodim do socialclubu.
Papamobil ma doj*bal .. Inak to sa už dá kúpiť viac ako jeden dom?
Nezahrali by ste nejaký heist somnou dakto? Nikdy som ich ale nehral tak by mi bolo treba vysvetliť mechaniku toho všetkého ako to prebieha a tak. Tsko by bolo plus.
Uz som pisal ze cca o 6-7 hodine Chcem heistit, som si tu robil trosku nabor, este mam dve miesta stale volne.
A domy mozes mat viac. Ja mam tri. Ale zo zaciatku som mohol len 2 tusim. Mozno podla toho aky si lvl.
Mechanika v podstate kopiruje single. Rozdiel je v tom, ze Heist leader plati na uvod vsetky naklady, v pripade PRison break je to 40 000 $. Potom su setup misie, kde sa pripravuju veci. Z tychto misii leader nema ani dolar, ale ostatni uz dostavaju zaplatene. Po prejdeni tychto misii sa ide na finale z ktoreho sa potom deli zisk medzi vsetkych a leader moze vybrat podiel pre kazdeho. Pocas misii ma kazdy pridelene ulohy a hra ho naviguje, takze v podstate nie je co pokazit. Problem je iba vtedy, ked niekoho zabiju.