FIFA 15
-
Scorpion90
King
Re: FIFA 15
Preto som napisal ze "na Slovensku", lebo aj inde vo svete si vies taketo vyhladavace najst, ale to by si musel rozmyslat.iceman1414 napísal:
v zahraničných obchodoch sa dá určite zohnať aj lacnejšie, ale ty také asi nepoznáš.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
naco sem davate taketo prispevky?
scorpion - o 10 dolarov lacnejsie som tu hru kupoval den pred releasom
scorpion - o 10 dolarov lacnejsie som tu hru kupoval den pred releasom
-
Scorpion90
King
guess: to je mozne, ale neviem, ako mu to pomoze teraz..predpokladam, ze sa nevie vratit v case
-
guess.whoo
Redeemer
napisal som uz v prvom prispevku, ze som kupoval cez xgames.sk so zlavou ktoru mi ponukli ako clenovi tohto fora.
netreba sa vracat v case, staci citat
netreba sa vracat v case, staci citat
Dá sa hrať online zápas dvaja? Myslím tým 1 PC a 2 gamepady za jeden tím, hocičo, sezóna FuT, je to jedno, len nech to je online a nehráme proti trapnému PC. Proste vytvorím zápas, kamarát vedľa mňa sa dá do môjho tímu s gamepadom ako v offline móde a ide sa hrať, nikde som to nenašiel a nechápem ako to nemôže existovať vlastne, ale možno som len slepý.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 23:29)
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 23:31)
Viete mi niekto poradiť prečo mám vo FIFE takéto super kopačky skoro u každého hráča? Vyskytuje sa to všade, či online alebo offline, keď idem do edit player tak tam má každí kopačky v poriadku, napr. aj CR behá v takýchto šašovských kopačkách, je to na smiech trošku, lineupy mi aktualizuje vkuse, všetko ide ako má len toto neviem od čoho môže byť.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 23:29)
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2015, 23:31)
Viete mi niekto poradiť prečo mám vo FIFE takéto super kopačky skoro u každého hráča? Vyskytuje sa to všade, či online alebo offline, keď idem do edit player tak tam má každí kopačky v poriadku, napr. aj CR behá v takýchto šašovských kopačkách, je to na smiech trošku, lineupy mi aktualizuje vkuse, všetko ide ako má len toto neviem od čoho môže byť.
-
guess.whoo
Redeemer
hravam fifu od 97cky, ale nikdy v zivote som si nevsimol co maju obute hraci..ked som si siel s mojim vytvorenym hracom tak ok, tam som mu ich menil, ale toto? 
Zdravím, aby som zbytočne nezakladal tému, tak sa spýtam tu. Mám Fifu 14 na PS4. Môžu v sezóne hrať dvaja hráči za dva rozdielne tými? Chceli by sme s priateľkou hrať jednu ligu za dva tými a dáko to tam nevieme nájsť. diky.
-
guess.whoo
Redeemer
stalo sa niekomu z vas, ze ste museli hru dodatocne aktivovat cez nejaky EA pop-up? doteraz som hraval v pohode aj ked som bol offline a teraz ma to nechce pustit (net mam len v praci, neviem to pozriet ani na EA supporte)
fifa 16 s muzatkami 
inak by ste mohli premenovat temu nech to je vseobecne
inak by ste mohli premenovat temu nech to je vseobecne
teraz som kupil za 15e fifu 15, tak zhanam partaka na 2v2