Mesiac, pol roka, dva roky... stereotyp príde v momente, keď zanevrieš na ten vzťah. U mňa v minulosti dosť častý problém, proste prešli možno dva mesiace a u väčšiny dievčat som cítil niečo takéto: Toto je proste nuda, je panovačná, tvrdohlavá, nič moc ani nevymyslí, stále musím všetko riešiť ja, určite je tam vonku nejaká lepšia. A tak som sa sa rozišiel proste. Lenže potom som sa zamyslel, že koľko vydrží vzťah zaujímavý? A dospel som k zaujímavej odpovedi
Pokiaľ sa dvaja majú radi a záleží im na spoločnom vzťahu tak bude zaujímavý dokým budete dýchať spoločný vzduch.
Je to tak, v podstate vždy záleží len na tom, kto si ty a kto je ten, s kým chodíš. Moc mi nepomohlo neustále sa rozchádzať a zase skúšať, tie vzťahy neboli o moc iné ako tie pred tým a vieš prečo? Mali jednu spoločnú vec, teda vlastne osobu

mňa. Dneska sa už pri týchto problémoch toľko nepozastavujem, lebo sa riadim tým čo ti napísal Audiotrack v prvých vetách jeho príspevku, snažím sa s frajerkou žiť, chodíme na výletíky, chodíme na akcie a občas len tak leňošíme doma spolu, keď sa nám nič nechce, pomáhame si, vytvárame dačo spoločné... to sú presne veci, na ktorých ten vzťah vybuduješ. Verím tomu, že to chápeš aj sama, veď za 2 roky ste už isto robili kadečo spolu. Ja na tvojom mieste by som skúsil možno navrhnúť nejaké svoje nápady, že čo by som chcel robiť, kam by som sa chcel ísť pozrieť to za prvé.
A potom je tu ten "negativizmus" tvoj. Schválne to píšem v úvodzovkách, lebo to netreba brať až tak vážne. Pozri, každý z nás kto mal dlhší vzťah veľmi dobre vie, že sú veci, ktoré ti budú vadiť na tom druhom a moc s tým nič neurobíš. Otázka je, že ako veľmi ti tie chyby vadia? Myslíš, že sú hodné rozchodu? Ak áno, tak choď a nájdi si chlapa, s ktorým si sadneš viac, no ak sú to drobnosti, tak sa s tým dá v pohode vyrovnať. Moja frajerka je pred krámami ako šialená, mňa ide rozje**ať skoro každý mesiac...

ale vymením ju? Nevymením, lebo to tak bude s každou babou... Občas má poznámky na svoju postavu, ale vymením ju preto? Nevymením, lebo to robí skoro každá žena... Občas do mňa pindá, že jej dávam málo lásky, no vymením ju a nájdem si inú, čo nepotrebuje toľko lásky? Nie nevymením, lebo viem, že jej na mne záleží a chce aby som ju mal rád. To sú také bežné problémy, ktoré ťa neobídu nech budeš chodiť s hocikým.
Potom sú tu problémy vážnejšie, o ktorých sa s ňou vždy porozprávam. Niekedy nestačí iba raz, niekedy je potrebné to omielať dookola, kým si to neuvedomí tá druhá strana. Niekedy kvôli tomu treba urobiť poriadnu hádku...

. Vieš ako to chodí... a sú veci, ktoré ten druhý bude robiť stále, sú to chyby, ktoré sú súčasťou jeho osobnosti. Ide o to, prečo ho máš rada, prečo si s ním už dva roky. Ak je to len so zotrvačnosti tak bež preč a nájdi si iného... No ak ti bude chýbať jeho smiech, ak ti bude chýbať to, že ťa vedel potešiť, keď si bola smutná, ak ti bude chýbať jeho podpora a jeho úprimnosť, tak urobíš obrovskú chybu, ak to všetko zahodíš. Lebo to sú veci, ktoré nenájdeš u každého...