PZP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: PZP
tu asi aj záleží na čo ti to auto bude. Ak si ho kúpil iba pre súčiastky, tak by bolo najlepšie ho dať vyradiť z evidencie, a tam PZP asi nepotrebuješ. Ak ho chceš opraviť a jazdiť na ňom, tak PZP budeš potrebovať, a mal by si ju mať aj kým je auto nepojazdné. Treba to riešiť s poisťovňou, tam ti budú vedieť asi skôr poradiť ako postupovať
ano je mi jasne ze musi byt poistene a ze hrozi postih len som chcel vediet, ci s tym nevybabrem ze kym je auto nepojazdne (pomaly to davam do kopy po vikendoch cize ziadna intenzivna oprava) tak ci neusetrim na PZP asi prdim na to urcite ako to tu poznam pokuta bude tricat tisic euro a vynalozia sa veskere mozne sily aby bol tento priestupok odhaleny a presetreny
(viz pripad chudery tety co dostala mrtvicu nevedela o sebe lezala v nemocnici a exekutori ju veselo katovali za neplatnu stk na aute xD )
Tak už mi prišlo vyjadrenie z poisťovne...poistka je zrušená, len nechápem jednú vec...v žiadosti som jasne uviedol (aj poslal kópiu TP) že poistník nieje majiteľom a ani držiteľom vozidla a oni si v pohode stiahli poistné skoro za jeden mesiac...no nič bolo to pár euro, tak nejdem to riešiť