Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
307 nie je dobrá voľba a už vôbec nie s týmto motorom. Konkrétne tento 66kW 2.0 HDi je jeden z najhorších motorov, čo kedy Peugeot vyrobil. Ak už 307 tak s benzínovou 1.4 65kW alebo 1.6 HDi, ktorá je výkonovo to isté ako dvojliter a sú aj 80kW verzie. Len ten dvojliter je vážna katastrova, nekupuj to, lebo budeš ľutovať
. Na tvojom mieste by som sa radšej poobzeral po 306, ktoré sú na tom ďaleko lepšie so spoľahlivosťou alebo po inej značke.
Ten poznám. Predáva ho môj známy.Maro. napísal:Čo hovoríte na motor 1.5dci 48KW v cliu r.v.2004
Chcem to ako spotrebák.
http://auto.bazos.sk/inzerat/47762223/R ... 15-DCI.php
Zajtra to pôjdem pozrieť na čo si dať pozor pri tomto motore ?
Ratzinger, lenze 6g je podla neho dost stare... 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ta sa robila do roku 2000, aky rocnik si on predstavuje? 2001+? a este k tomu za 1000e? s odretymi usami sa ledva vlezies do ibizy...
-
Point
Professional
ja mam 6g uz 5 rokov skoro a nemozem povedat jedno jedine zle slovo .. za liter kupis tak predfl 6g .. a urcite nie ekonoma .. vti uz vobec nie..
pred tym som mal 5g a z toho auta je citit este viac taka prava Honda .. nebal by som sa ani tej a chcel by som si ju este raz kupit .. super auto..
pred tym som mal 5g a z toho auta je citit este viac taka prava Honda .. nebal by som sa ani tej a chcel by som si ju este raz kupit .. super auto..
Taká malá katastrofa, za ten peniaz nemá šancu, bol som to pozrieť.lukas9206 napísal: Ten poznám. Predáva ho môj známy.
-
guess.whoo
Redeemer
aky benzin do 4500€? limo/combi
pozeram, ze je tam vacsinou len megane v tej hladine
pozeram, ze je tam vacsinou len megane v tej hladine
-
Arkaz
Addict
Volvo s80/60 v70 
-
RATZINGER666
Darca
maro: to uz co s nim muselo byt? 
guess: uz si sa mohol za tych par dni na fore naucit, ze ak chces poradit, potrebovali by sme poznat trochu viac poziadaviek
arkaz: haha
guess: uz si sa mohol za tych par dni na fore naucit, ze ak chces poradit, potrebovali by sme poznat trochu viac poziadaviek
arkaz: haha
-
Arkaz
Addict
Napisal kombi/limo do 4500€ benzin tak kludne tam mozem zaradit aj s80 ci v70 
-
RATZINGER666
Darca
...otazka je, preco by ich mal clovek uprednostnit pred inymi, ked absolutne nicim nevynikaju 
-
Fabo
Hardcore addict
Nakladal si niekedy veci do kufra V70? Ked tvrdis ze v nicom nevynika 
-
Arkaz
Addict
A ktory priami konkurent tymto modelom niecim vynika? Co je na inych take vynimocne? Netvrdim ze volvo je top ale vie ponuknit slusne casom overene motory a komfortne vozenie so slusnym miestom ci u v kabine alebo kufri.
-
RATZINGER666
Darca
casom overene motory? no menuj...
...kufrom urcite, ale asi to nebude najdolezitejsia poziadavka, ked sa zvazuje aj limo
...kufrom urcite, ale asi to nebude najdolezitejsia poziadavka, ked sa zvazuje aj limo
-
Arkaz
Addict
Minimalne volvacky D5. A o benzinovych 2.4 ci 2.9 nepocut zle ohlasy. A co tak 4.4 benz pri spolupraci s yamahou.
-
RATZINGER666
Darca
D5 bol vyborny, ostatne nevynikali rovnako ako zvysok auta...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak napriklad T5, atmo 5valce tiez uplne v pohode motory, jedine co nie je idealne je dostupnost udrzby, co ale nemusi byt problem zalezi od lokality.
Auta su velke, tiche, pohodlne, bezpecne, akurat trochu horsie sa s nimi manipuluje (velky polomer otacania). Zaroven o dost lacnejsie (resp. novsie) ako ine komfortom a spolahlivostou porovnatelne auta.
Auta su velke, tiche, pohodlne, bezpecne, akurat trochu horsie sa s nimi manipuluje (velky polomer otacania). Zaroven o dost lacnejsie (resp. novsie) ako ine komfortom a spolahlivostou porovnatelne auta.
-
RATZINGER666
Darca
...no zbohom, jedini dvaja volvari z celeho fora sa tu zisli 
-
Arkaz
Addict
Tak vies kto ma osobnu skusenost moze komentovat. A kto nie tak su to len prazdne reci a teorie
ked uz je tu tak vyzdvihovane ono vynikanie auta. Tak ktore auto je take specialne podla teba a cim vynika ze by bolo jednoznacne preco vybrat prave to. Hm ?
-
RATZINGER666
Darca
...ale ja som uz sedel kadejakych Volvach
kto ma osobnu skusenost? prepac, ale vlastnictvo jedneho a partisickilometrovy najazd z nikoho odbornika na znacku nespravi, a uz vobec nie, ked chces porovnavat jeden model vyrobcu s kvantom dalsich modelov inych vyrobcov ... vynikanie ja nevyzdvihujem, myslene to bolo tak, ze tie modely nie su ani extremne spolahlive, ani malo nezeru, ani diely nenajdes na kazdom rohu atd...
ved prave preto, ze ziadne blizsie poziadavky nie su specifikovane, pojde o bezne auto na jazdenie, tam by som volil klasicky spotrebak typu octavia, mondeo apod.
ved prave preto, ze ziadne blizsie poziadavky nie su specifikovane, pojde o bezne auto na jazdenie, tam by som volil klasicky spotrebak typu octavia, mondeo apod.