GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa Gothar »

Myslim, ze ani pri minulom neboli release notes. Darmo, R* sa v tomto asi drzi konzolistickej filozofie, ze hracom netreba podrobne informacie :) Aj preto pri loadingu pozerame iba na koliesko a nie na progress bar alebo dokonca popis toho, preco sa to tak dlho pripaja na online :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Stačí zapnúť hru a uvidíte tie zmeny. Ja mám všetko nastavené na High/Very High a teraz po novom update sú všetky textúry ako z PS3... Nechápem, čo porobili.

// Aha, tak mi to vyplo Anisotropic Filtering a mal som predtým X16. Ale dropujú mi FPSka.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

to mi ani nevravte ze daco do*ebali tak pekne mi to šlo, a kolko MB/GB ma ten update? nech viem načo sa mam pripraviť
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ak sa zaujimas o updaty sleduj tuto stranku: https://support.rockstargames.com/hc/en ... nformation
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Doteraz som mal stále stabilných 72 fps (Vsync na half) a teraz po update mi to hocikedy dropuje na 45-50. GG.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

ako vnimate fyziku aut..? je to lepsie nez na konzoliach, alebo je to uplne to iste..? v GTA4 fyzika aut bola skvela.. tu na konzoliach to vyzera moc arkadove a nerozbitne auta..:/
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Trosku mi to chyba ze auto nemozem rozbit na salat. V gta IV sme vedeli pri crash testoch z auta spravit placku.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Mne to vyhovuje :) Gta IV to malo neskutocne prepracovane ale takto ma to bavi viacej aj ked urcite niekto z komunity spravi mod kde bude lepsia destrukcia
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pri tej ovladatelnosti aut nie je ani na skodu, ze nie su uplne nerozbitne :D
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

PsychoS: viesco v prvotnych verziach gta 5ky este na xbox360 a ps3 bolo to rozbijanie ovela vacsie a realnejsie by som povedal, neviem preco to zmenili predtym stacil jeden dobry naraz a uz koleso si mal do ineho smeru, teraz slahnes 5krat a ides stale, preto aj na race-och narazaju stale lebo nic sa im nestane
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Práveže čo si ja pamätám tak už od začiatku boli auta dosť ťažko rozbitne..
PsychoS
Professional
Professional

EmTeK napísal:preto aj na race-och narazaju stale lebo nic sa im nestane
Nemyslim si ze to bude tym. :D to je cista demencia. Nebudem prvy ja, tak ani ty...
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

potrebujem objasniť pár vecí

1. viem predať auto/motorku, ktorú som kúpil cez net ?
2. ako môžem si legalizovať auto ? ukradol som, zaparkoval v garáži a zmizlo
3. autá, ktoré som si kúpil a trebárs vytunil a blá blá blá budú vždy odtiahnuté, ak ich niekde nechám ? nie je možnosť ako zapnúť, aby sa tam automaticky vrátili ?

edit: vytunil som dukes, dal ho do garáže a ono zmizlo...resp. aj 50 000$ s ním

všetko SP, online som ešte nehral

...mimochodom posledne dva dni až tak rád nezapínam GTA V ...vadí ale že vadí mi trevor, nechtiac som sa kedysi dozvedel, že
Spoiler
neskôr je možné zabiť trevora
, čo sa priznám využijem pri prvej príležitosti, lebo kvôli tomu živému humusu normálne nemám chuť to hrať
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

DropDead

1. Myslim ze ano, v customs vyskusaj, ale kolko za to da neviem.
2. V customs si das poistit a malo by to ist, AFAIK.
3. V customs poistit a mozno este nejaka vec tam treba kupit a budu vzdy na blizku, prip. ked im zavolas, dovezu.

Tak tie odpovede su pre MP, dobre ze najskor napisem, neva...

Pozor na SPOILERY, ini mozu zabudnut alebo nevedia ako sa dava spoiler a pod., mozno by mala byt samostatna tema na spoilery, tak radsej tu nepiste nic z pribehu, dik.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

DropDead a mne sa Trevor neskutočne páči zase. Úplne mega postava. Aspoň v začiatkoch.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pridam sa s otazkami:

A) ake auto odporucate 4-miestne (aj) pre heisty, to na to urcene, alebo ine, rychlejsie? Chcem jedno kupit, hodi sa na vela misii, ale aby bolo aj rychle...
B) raz som robil misiu s heli, bol som pilot, podarilo sa mi letiet a pristat, tak sme vyhrali, ale heli bola velmi nestabilna, ked budem viac lietat, zlepsi sa stabilita, potrebujem len skill?
C) podobna otazka, ked strielam z auta, je to slabe, skoro vzdy ma zastreli ten druhy, pritom ja sa trafim, je to zlou zbranou, alebo treba dokupit stabilizator nejaky, ci opat skill?
D) ako sa posielaju spravy, chat? - konecne mam odpoved, Ctrl+Enter, divne, nejde to zmenit na Enter? Ja klavesnicu nepouzivam vobec na hru.
E) pristavanie padakom na gamepade - tiez mam asi odpoved, asi netreba stlacat nic, len netreba pristat celom k zemi, uz sa mi podarilo vyhrat aj pristat v strede celkom.

Heisty - pozvali ma aj ked nemam vilu, je to normalne? Skusal som, ale prakticky ziadna komunikacia, spolupraca, aj v inych misiach kde je idealne aby 1 soferoval a 1 a viaceri strielali z auta, tak traja si idu na vlastnom...

Inak som objavil nove super misie, kufrik, zbieranie vozidiel, treba odniest urcity pocet a moze sa strielat, hrali sme raz traja co je brutal nefer, potom dvaja, taxi, busy, traktory, velmi sa mi to paci, ale ak by boli 4 tak ovela vacsia zabava, alebo 6, no ked sa nazbieraju traja, piati, tak je to nehratelne, neviem preco to je povolene, neparny pocet, to je ako hrat tenis v troch.

Inak, ak hrate SP a chcete to dohrat, nezacinajte s MP, ja som chcel len vyskusat a teraz neviem kedy sa vratim k SP.

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2015, 18:58)
Zabudol som...

F) kde najdem Mitsubishi EVO X? Je aj normalne aj obrnene bolo v misiach, ale kupit sa neda a na cestach ho neviem najst, chcem jedno na rychlost a mozno aj obrnene, ale to mozno aj ine.
dasti555
Professional
Professional

Na reddite som čítal že mam vypnúť stránkovací súbor. Zaznamenal som že sa mi HDD menej využíva ale zdá sa mi že teraz skôr mam viac preplnenú RAM. Spôsobuje to to?
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

To F) by zaujimalo aj mna :) inak ak predas v custom auto tak asi 60% podla toho co mne davali za moje auto. 4-miestne auto je dobre Dewbauchee Exemplar.
PsychoS
Professional
Professional

"Mitsubishi EVO X" sa da kupit cez net. normalne myslim 90k a armored 500k a vola sa karim kumura alebo tak nejak. A myslim ze ide zakupit az po prvom heiste.
dasti555
Professional
Professional

https://support.rockstargames.com/hc/en ... 35-1-Notes :)

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2015, 20:43)
Nevedel by mi niekto poradiť nejaké low end nastavenia ale zas nech to nevyzerá jak gta 3.
Ja sa stým stále hrám ale nemôžem jak syk vytlačiť viac jak 35 fps. Nevadilo by mi to ak by to nepadlo na 25 kedy už cítiť spomalený obraz. Poprípade do správy.

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2015, 20:50)
Najhoršie na tom je co to je úplne všetko dole alebo na +- high stále mám max 35 fps priemerne tak 28
Napísať odpoveď