Chcem kúpiť auto
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
No tak isto sediet a aspon ten par tisic kilometrovy najazd je rozdiel a to podstatny. Ja sa rozhodne za odbornika nepovazujem a ani to netvrdim. No niesu ani extremne kazova,malo nezeru zvacsa len benziny a dielov je ver mi na kazdom rohu dost mam to prelezene statocne
. No tos tot tvoj nazor ja ti ho neberiem aj ked pravda ze ochcavka ci mondeo je taka klasika no nie kazdy chce byt ,,ovca" 
-
RATZINGER666
Darca
neporovnavaj ten svoj najazd s mojou skusenostou, to vobec nebolo zamerom a je to s prepacnim dost hlupe, ze Ta to napadlo 
a naozaj netusim, naco to dalej rozoberas, precitaj si ten druhy odstavec... ako podla Teba znie poziadavka? vieme akurat cenu a typ karoserie... to je ako keby s touto poziadavkou prisla za mnou 50-rocna pani, tak si domyslim, ze o autach vie asi akurat to, ze maju 4 kolesa a vrcia... tak jej preboha asi neodporucim S80
a este dodam, ze ho mam aj ja a je super, nie? 
...za mna teda odporucam Audi S4 B5 2,7l BiTurbo, lebo tiez splna vsetky dve poziadavky, robil sa aj sedan, aj kombi, s rozpoctom tiez nie je problem
guess: upresni uz tie svoje poziadavky, lebo toto nikam nevedie
a naozaj netusim, naco to dalej rozoberas, precitaj si ten druhy odstavec... ako podla Teba znie poziadavka? vieme akurat cenu a typ karoserie... to je ako keby s touto poziadavkou prisla za mnou 50-rocna pani, tak si domyslim, ze o autach vie asi akurat to, ze maju 4 kolesa a vrcia... tak jej preboha asi neodporucim S80
...za mna teda odporucam Audi S4 B5 2,7l BiTurbo, lebo tiez splna vsetky dve poziadavky, robil sa aj sedan, aj kombi, s rozpoctom tiez nie je problem
guess: upresni uz tie svoje poziadavky, lebo toto nikam nevedie
Strieborne 
-
guess.whoo
Redeemer
tak benzin kvoli najazdu (okolo 15k rocne), limo alebo combi preto, ze postacuje limo s vacsim batozinovym priestorom, ale nevadilo by ani combi. urcite pohodlie by bolo fajn, ani vybava by nemusela byt uplne zakladna.
vacsinou sa budu jazdit okrsky a mesto, sem tam dialnica.
dalej by nebolo zle aby to auto nebolo starsie ako 10-11 rokov, keby islo o fakt kusok tak moze byt aj viac (zalezi od situacie).
automat by to tiez nemusel byt, ale nevylucuje sa uplne.
a ak by to mala byt octavia tak urcite nie ta prva generacia, tym padom asi vypadavaju z hry lebo II ide za viac ak je v normalnom stave.
ano moze byt strieborna
a hlavne 5dv, vykon aspon 70kw, cim viac tym lepsie
a spotreba normalna (do 8,5 kombinovana), nechcem tankovat 3x za mesiac
vacsinou sa budu jazdit okrsky a mesto, sem tam dialnica.
dalej by nebolo zle aby to auto nebolo starsie ako 10-11 rokov, keby islo o fakt kusok tak moze byt aj viac (zalezi od situacie).
automat by to tiez nemusel byt, ale nevylucuje sa uplne.
a ak by to mala byt octavia tak urcite nie ta prva generacia, tym padom asi vypadavaju z hry lebo II ide za viac ak je v normalnom stave.
ano moze byt strieborna
Co Mondeo slo do sveta? 
skor do neba. 
-
guess.whoo
Redeemer
este nastastie nie
som v DE a vcera telefonat od manzelky v nezvycajnom case. uz som vedel, ze sa nieco stalo. ked zacala ze "vies isla som fordom (ma este feldu).." v kutiku duse som dufal, ze povie "a oskrela som blatnik.." no prislo len, ze prisla k rodicom a uz nenastartovala, ze ani nezacne motor natahovat...reku fasa.
po dlhych hodinach, pocas ktorych som sa utapal v temnych myslienkach vysvitlo, ze iba bola odfajcena bateria.
Trpol som preto, lebo uz som daval repasovat jeden vstrek a menil som komplet spojkovu sadu + nejake malickosti este ako maly termostat a pod. celkovo ma uz vyslo na nejakych 5000+ takze mi celkom zredlo ked som si predstavil ze mohlo odist take cerpadielko
ale toto auto zhanam na ine ucely
po dlhych hodinach, pocas ktorych som sa utapal v temnych myslienkach vysvitlo, ze iba bola odfajcena bateria.
Trpol som preto, lebo uz som daval repasovat jeden vstrek a menil som komplet spojkovu sadu + nejake malickosti este ako maly termostat a pod. celkovo ma uz vyslo na nejakych 5000+ takze mi celkom zredlo ked som si predstavil ze mohlo odist take cerpadielko
ale toto auto zhanam na ine ucely
Hej no to je to riziko jazdenych "modernych" dieslov... Snad uz budes mat klud 
-
rufus59
Light Professional
Akoze 5000 € ? Tiez rozmyslam nad Mondeom len tých benzínov nejak málo strašne, samí diesel na inzeráte 
-
guess.whoo
Redeemer
benzinov je malo a nevidel som ani jeden v titanium x vybave. najlepsie byvaju ghia s tymi kremovymi sedackami 
tak 4300 za auto+opravy co som popisal...strop som mal 5k tak som sa vosiel +-
tak 4300 za auto+opravy co som popisal...strop som mal 5k tak som sa vosiel +-
-
RATZINGER666
Darca
benzinov je malo, lebo do vacsich limuzin a kombikov sa kvoli europskemu dopytu montuje vsetko dizlove... benzinove su skor male auta, hatche a kupecka...
guess: pri tej pozadovanej kombinovanej spotrebe si mozes dovolit aj vyssi vykon ako 70kw, este ked pises, ze cim viac tym lepsie... ked sme pri tych mondeach, slusne isli ceny dole na ST220, ale tam kombinovane musis pocitat okolo tych 9 litrov, vek splna, robia sa s manualom, byvaju tam najvyssie vybavy... a dost sa aj tie inzeraty striedaju, treba si pockat na nejaky kusok...
http://ford-mondeo.autobazar.eu/30-v6-s ... 32395.html
nieco na tento sposob...
guess: pri tej pozadovanej kombinovanej spotrebe si mozes dovolit aj vyssi vykon ako 70kw, este ked pises, ze cim viac tym lepsie... ked sme pri tych mondeach, slusne isli ceny dole na ST220, ale tam kombinovane musis pocitat okolo tych 9 litrov, vek splna, robia sa s manualom, byvaju tam najvyssie vybavy... a dost sa aj tie inzeraty striedaju, treba si pockat na nejaky kusok...
nieco na tento sposob...
Inak este sa vratim k tej mojej otazke. Co vravite na golfa mk3/4. Popripade nejake rozdiely medzi rocnikmi v danej generacii.
-
RATZINGER666
Darca
mk3 som mal, hnije to ako dive... a prve mk4 zacinaju tiez, ale tomu sa samozrejme uplne nevyhnes pri ziadnom aute v tomto rozpocte... inak nejake obzvlast prijemne vozenie v tom nie je, ale aspon tie zakladne atmosfericke benziny vedeli podrzat... na dynamiku ale zabudni... 1,4 aj 1,6 su lenive...
Takze radsej nasetrit na tu hondicu ? Ako je to s hnitim civicov. Viem, ze zhnitym lemom sa nevyhnem, ale ako je na tom zvysok auta oproti golfu, kedze auta dostanu zabrat z tej soli cez zimu. Vdaka
-
RATZINGER666
Darca
tie lemy hniju ako dive aj na civicu, to by si musel mat zraloka, piano alebo w124, aby Ti plechy ani po 20 rokoch nehrdzaveli
ten trojkovy golf na tom bude jednoznacne najhorsie...
pockaj a este si posetri na civica, ked ho tak moc chces, naco Ti bude nieco, co nechces, ta honda nie je nesplnitelny sen... nepozeraj iba bazare, ale aj kluby a fora, snad coskoro na nieco natrafis
skusim sa Ti aj ja popytat...
pockaj a este si posetri na civica, ked ho tak moc chces, naco Ti bude nieco, co nechces, ta honda nie je nesplnitelny sen... nepozeraj iba bazare, ale aj kluby a fora, snad coskoro na nieco natrafis
Vdaka vdaka, este to ma ale cas lebo teraz riesim este skolu a ine veci. Ja este presne napisem kedy to bude aktualne, len si potrebujem vsetko premysliet dopredu, aby som potom konal s chladnou hlavou. Co tu sledujem civici v dubravke, tak vsetko len 6g sedany, dva 6g hatche a ostane su uz 7gcka alebo accordy roznych generacii. Najviac by mi vyhovoval ten hatch ako prve auto. V skupinach na FB som a sledujem ich. Ak by si mi chcel nieco odporucit, comu sa mam vyvarovat pri hladani civicu, tak sa rad poucim. Diky moc
// inak tie hnijuce lemy som myslel na civicu, kamos na accorde 5g mal poriadne odhnity lem
// inak tie hnijuce lemy som myslel na civicu, kamos na accorde 5g mal poriadne odhnity lem
poznam majitela, je to petrolhead, o auto bolo postaraneRATZINGER666 napísal:benzinov je malo, lebo do vacsich limuzin a kombikov sa kvoli europskemu dopytu montuje vsetko dizlove... benzinove su skor male auta, hatche a kupecka...
nieco na tento sposob...
k spotrebe, kombinovane do 9 zial moc nie mimo mesta sa do 9 da, v meste sa pod 11 skor neda, pri povoleni uzdy uz ides mesto 12-13-14, neviem preco su take pazrave ale su
-
guess.whoo
Redeemer
no ved toto, preto pisem ze vacsinou iba megane alebo laguna, 207 a pod. srandy francuzske
vacsinou ked sa objavi na inzerate st220 tak je bud pozliepana alebo s nejasnym povodom a pod.
tato vyzera byt ok len ta cena uz je kusok inde ako by som si predstavoval. tiez by som nerad daval cez 5k za 12 rocne auto
vacsinou ked sa objavi na inzerate st220 tak je bud pozliepana alebo s nejasnym povodom a pod.
tato vyzera byt ok len ta cena uz je kusok inde ako by som si predstavoval. tiez by som nerad daval cez 5k za 12 rocne auto
607 by ti v podstate mohla ponúknuť čo chceš, za tú cenu pohodlnejšie a priestrannejšie auto nenájdeš s tým ročníkom výroby. Výbavy boli tiež dosť bohaté a benzínová 2.2 116kW je dobrý motor.guess.whoo napísal:... a pod. srandy francuzske![]()
-
RATZINGER666
Darca