Zdravím, má niekto spravený účet na http://xxx ? Bohužiaľ nemám živnosť, aj by som si ju založil ale platiť štátu cca 190 eur a ešte som nič nezarobil to sa mi veru nechce a nikdy by som to nepokryl týmito sms platbami.
Preto hľadám niekoho kto už má s nimi zmluvu. Ak sa bojí, že nebudem platiť DPH z tých SMS uzavriem s ním aj zmluvu. Mám na to plne automatický skript ktorý vytvára aj súbor s platbami pre jednoduché spočítanie. Pravda je, že niečo z toho budete mať aj vy.
Už som to takto mal so živnostníkom a bolo všetko bez problémov ale skončil s tým, odišiel do zahraničia...
Platba cez sms
Re: Platba cez sms
Najprv si zisti na čo mi to treba, potom pouvažuj ako ľahko sa dá privyrobiť aj 190€ mesačne a potom sa smej ty môj smejko.
A toto fórum to je jeden veľký omyl, poopravujú príspevok a potom taký tupci ako typek sa začnú smiať, šašovia už som našiel ďalšieho ochotného živnostníka, tu mi kľudne dajte aj ban takéto fórum je dobré len pre užívateľov s malými pipikmi nič sa tu nevyrieši neporadí
A toto fórum to je jeden veľký omyl, poopravujú príspevok a potom taký tupci ako typek sa začnú smiať, šašovia už som našiel ďalšieho ochotného živnostníka, tu mi kľudne dajte aj ban takéto fórum je dobré len pre užívateľov s malými pipikmi nič sa tu nevyrieši neporadí
Jezis, dalsi "podnikatel". Prajem vela stastia, budem netrpezlivo ocakavat vyrocnu spravu ze aky si dosiahol obrat 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
sam si šašo
aj tak sa ti budem smiat 
Sak vysvetli o co tam ide, ten priestor tu mas. Jeden, dva negativne komenty ta predsa nemozu odradit.EssoMeso napísal:Najprv si zisti na čo mi to treba, potom pouvažuj ako ľahko sa dá privyrobiť aj 190€ mesačne a potom sa smej ty môj smejko.