GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V - vseobecna diskusia

Príspevok od používateľa Gothar »

Ved skus, prinajhorsom ti spadne fps. Ja som tak skusal zapnut antialiasing (asi MSAA), vyuzitie stuplo na nejakych 2500/2000 MB a fps bolo 10 :D
Ako som pisal vyssie, teraz mi s fps celkom pomohlo znizit Post-fx. Je to presne jedan z tych veci, ktore clovek velmi nevnima, ale su narocne na vykon. A ja radsej vykon vyuzijem na textury vo vyssom rozliseni.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

tie restrictions sú na dve veci...

SP:
1. strašne ma serie to s tými autami, že si ukradnuté nemôžeš nijako privlastniť a že ak ho niekde necháš, tak ho vždy odtiahnúť a podobne...moja úroveň hejtu trevora len stúpa a priznám sa, že dnes GTA ani nezapnem, lebo nemám náladu na ten tupý ksicht
2. stále mi chodia notifikácie z crew, nedá sa to nejako lokálne vypnúť telefónom napríklad ? silent mode myslím stopne aj hovory v rámci príbehu

MP:
skúsil som
1. vytvoril som si postavu - server, na ktorom som bol okupoval jeden retard, čo každého zabíjal (nejakou pištoľkou ma dal na jednu šupu v aute)
2. mal som pár závodov (hlavne, aby som mal lvl5 a kúpil si byť - kúpil som si ten za 99k$ blízko michaelovho domu
3. mrzí ma, že nie sú žiadne voiceovery, tým pádom ani reakcie s npc pri stlačení " E "
4. dostávam plno upozornení a neviem nikdy, že či od niekoho od nás alebo z daného servera alebo zkade
5. pri deathmatchi po leavnutí jedného hráča v medzikole nepridalo nového, tak sme šli 3vs4 :/
6. NPC autá ma ale že serú strašne v online...niekedy "lagujú" a niekedy idú ako blázni...

//autoeditácia príspevku (22 Apr 2015, 19:21)
ó a spomenul som ako veľmi je absurdné, že neviete dať dole zo zbrane napríklad tlmič?
a tiež, že misie nemajú checkpointy a podobne
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Trevor je podľa mňa super postava, ale som tak v max v 25-30% príbehu.
Odťahovanie áut sa mi páč, ale neviem ako to presne funguje.
Veci ako tlmič, to v starších GTA šlo? Neviem si spomenúť. Netrápi ma to.
Misie tuším checkpointy majú, teda aspoň v SP.
DropDead
Addict
Addict

1. funguje to tak, že všetky autá okrem tvojho toho, čo máš aj marker, ak ich niekde necháš, tak sa ti nevrátia do garáže a podobne, no ich odtiahnú, pokiaľ je to kradnuté, tak zmizne navždy (aj keby si miliardu doň vrazil)
2. misie majú checkpoint ale len keď ťa zabijú alebo nejako failneš, no niekedy by som rád resetol a šiel ešte raz tú pasáž

+ nejde ma lognúť do online, Vám ide?

3. tie divné loadingy v online ma zabíjajú...neviem, ja mám pocit, že je bordel v tom online
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Mozem si kupit dalsiu garaz za Franklina ? Jednu uz mam ale je iba na 4 auta a nemam kde davat ostatne auta :(
Tlmic sa dole neda dat tiez ma to dost nastvalo teda aspon mne to neislo dat dole.
Trevora tiez nemam rad (ale ako postava to je super pasuje to do pribehu a ozivuje to dost) ale najradsej hram za Franklina koli tej specialnej schopnosti pri soferovani auta.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tlmič sa dá dať dole, ale iba v Ammu-Nation (ako sa kupujú doplnky na zbraň, tam to stačí odkliknúť).
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

DropDead

SP1 - to co som pisal nefunguje v SP, neskusal si? potom odlozit v garazi
SP2 - myslim ze sa da nastavit vibracia, mozno spolu s tym aj nieco ako tichy rezim hladaj v nastaveni, ak zistim, napisem neskor..

MP1 - vcera vecer som zazil asi prvykrat, inak celkom pohoda, treba ignorovat, skryt s av garazi, najst novu session
MP5 - to je nic, ja som zbieral taxiky sam a proti mne dvaja, uplne nemozne, ktovie ci to spravia..
MP6 - lagy predtym neboli takmer ziadne, od vcera neviem co sa stalo..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ako to vyzerá s modovaním? Budú vôbec nejaké mody? Potešilo by ma napr. také skutočné názvy áut.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

DropDead napísal:1. funguje to tak, že všetky autá okrem tvojho toho, čo máš aj marker, ak ich niekde necháš, tak sa ti nevrátia do garáže a podobne, no ich odtiahnú, pokiaľ je to kradnuté, tak zmizne navždy (aj keby si miliardu doň vrazil)
To je blbost v SP som nekupill este ani jedno auto a vsetky ked necham niekde si mozem u policajtov za 250$ prevziat.
DropDead
Addict
Addict

tak ja som si v SP kúpil dukes, vytunil, odviezol do garáže a mi zmizlo a nikde nebolo
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

To je neskutocne, od vcerajsieho updatu, vcera biela obrazovka 15 min., dnes toto - pritom som este pred startom restartoval komp, lebo som mal dohodnuty heist, este ze som ho nezacal. Toto sa mi ukazalo pri PRVEJ MP misii.
gtamemScreenshot_04222015_221915.png
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

DropDead napísal:tak ja som si v SP kúpil dukes, vytunil, odviezol do garáže a mi zmizlo a nikde nebolo
Garaz pri dome alebo tu co si kupuje ?
ice holmvik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ice holmvik »

@dreamer mas nastavenu virtual memory?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Idu vam fotky z misii/heistov? Ja sice mozem fotit, ale fotky sa uz neukladaju do galerie, takze sa nedaju ani zdielat. V single mi to funguje v pohode a kratko po vydani to fungovalo aj v MP. Po odfoteni mam pod Enterom len continue a nie save to gallery.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Asi blbá otázka, ale jak to je z krabicovou verziou? Budem tam mať 10 dvd-čka :D Alebo to budem musieť aj tak ťahať z netu? Pozeral som na warez a má to skoro 50gb. Toľko zo svojím netom nedoťahám ani do leta :D
ice holmvik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ice holmvik »

Je to na 7 DVD. Budes musiet stiahnut 5gb + 400mb patche po nainstalovani vsetkych DVDciek
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ako do riti predam v MP auta? Mam tam dosť áut ktorých sa chcem zbaviť, ale buď mi v lcs napíše ze nad 50k nepredám alebo tam sell ani nemám..
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Noooo... Teraz som presiel heist Human Labs ci jak sa vola s partiou nahodnych hracov z ameriky alebo odkial to boli :D

Prvy kat isli vsetku super... Uplne rychlo, bez umrti,.. Ale na konci, ked uz po nas mal priletiet vrtulnik tak sa _!_ pilot proste leftol -_-" Skoro ma mrdlo...
Na druhy krat niekto zomrel, ani neviem kto :D Pilot moc pilotovat nevedel ale pisem mu ze pomalicky,... Tak sme to nakoniec dali ;-)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lukas9206 napísal:Asi blbá otázka, ale jak to je z krabicovou verziou? Budem tam mať 10 dvd-čka :D Alebo to budem musieť aj tak ťahať z netu? Pozeral som na warez a má to skoro 50gb. Toľko zo svojím netom nedoťahám ani do leta :D
toto je tvoja cesta, teda okrem updateu :)
http://www.xgames.sk/?product=573grand- ... tegory=244
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak tak tiez som si to kupil a paradicka :)
Napísať odpoveď