Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa begbeee »

Ten Zenfone 2 sa bude predávať cca za 350€. Po jednoďnovom používaní musím povedať, že ten Zenfone 5 1.generácia je mimoriadne podarený telefón. Teším sa na upgrade na 5.0 android.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Na ten Asus Zenfone 2 už aj ja čakám. No najskôr si ho budem môcť zaobstarať až niekedy v lete. Dovtedy musím vydržať s jeho predchodcom.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ale chceš verziu s 4GB ram ?
NIRNEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NIRNEN »

Caute, hladal som mensi telefon a nasiel som len xperiu z1 a z3 compact. Cenovy rozdiel je asi 120 eur, a parametre maju dost podobne. Oplati sa priplatit za Z3 compact? Pripadne iny kompaktny telefon?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

este je to stale dost, neoplati sa davat o 120e viac. postaci z1c a v tejto kategorii nic lepsie nekupis
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

NIRNEN napísal:Caute, hladal som mensi telefon a nasiel som len xperiu z1 a z3 compact. Cenovy rozdiel je asi 120 eur, a parametre maju dost podobne. Oplati sa priplatit za Z3 compact? Pripadne iny kompaktny telefon?
Prečítaj si - http://androidportal.zoznam.sk/2015/03/ ... 3-compact/ :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

K-u-b-i-a-k napísal:Ale chceš verziu s 4GB ram ?
Ak si reagoval na mňa, tak áno, chcem zasa ten TOP model. Teraz mám tiež TOP model Zenfone 5. To je kombinácia Intel Atom Z2580, 2GB RAM, 16GB ROM.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ma niekto Honor 6? Chcem vediet ako to je s reprakom na telefonovanie, kedze v nejakej recenzii to chlapec sprdol, ze v hlucnom prostredi vonku je tazko pocut. Je to pre mna dolezite kedze vlastne kvoli tomu potrebujem novy telefon, ze s terajsim nemozem volat kym niesom zavrety v izbe sam :P
A dalsia vec, reprak na zadnej strane....je pocut zvonenie ked je telefon polozeny na stole?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ahojte,

hladam telefon z kategorie pomer cena/vykon. Rozpocet 300-350 € viac urcite nie.

Display max 5" (nemusi byt extra-mega-ultra high ppi), najlepsie uz s LTE, aby spravil normalnu fotku, prip min. 720p video, GPS/Glonass. Vyuzitie, normalne pouzivanie - maily, kalendar,net, FB, navigacia (Auto) casto, Endomondo, ziadne hranie.

Momentalne mam 5S a nie som s nim po update na iOS 8 spokojny, tak by som chcel vyskusat Android prip. WP.

Vdaka
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vymen pismenka a najdes odpoved :D samsung S5
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

guess: ak prejdes z ios na s5 (touchwiz), tak bude nadavat na androidy :D Ja by som skor odporucil xperiu Z3, z3 compact, HTC m8

//autoeditácia príspevku (22 Apr 2015, 14:33)
guess: ak prejdes z ios na s5 (touchwiz), tak bude nadavat na androidy :D Ja by som skor odporucil xperiu Z3, z3 compact, HTC m8
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no len M8 ani Z3 sa nezmestia velmi do rozpoctu. Z2 je katastrofalne velka a M7 zase moralne zastarala.
potom uz jedine Z3compact, ale neviem ci chce rovnako velky fon ako 5S.
Noobsz DJ
Guru
Guru

LG G2? Síce má 5,2" displej, ale to nie je taka katastrofa. Poprípade LG G3s.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

G3s nie, G2 bol tiez pre mna vitaz spomedzi tychto a este by aj usetril ale pisal som novsie modely..sam neviem preco
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

nejake napady na
2 sim
5,5 -6 "
3gb ram
do 400e ?
//tak nasiel som nieco taketo... http://m.gsmarena.com/results.php3?nYea ... 2&sWLANs=1
Pozdava sa mi nubia9
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja sa teraz pokukavam po podobne velkom telefone a zatial vyhrava lumia 640 xl. zhodou okolnosti sa tiez vyraba v prevedeni na 2 sim karty.

teraz mam lg g2, chcel by som nieco trochu vacsie a hlavne bez androidu, ten mi v poslednom case uz lezie tak krkom ze sa obavam ze ho za chvilu tresnem o zem. lumia 640 xl vyzera na super telefon, 5,7", slusna baterka a stoji cca 200 eur... co moze clovek chciet viac? este nie som na 100% rozhodnuty, ale nejak neviem najst ziadnu inu vhodnu alternativu.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

accid: asi nie si náročný na kvalitu displeja.. Z 5.3" fullhd na 5.7" hd, je ozaj veľký skok späť.. Podobný skok som spravil dávnejšie aj ja kvôli veľkosti z s4 na note2 (5,5"hd) a po dvoch dňoch som ho dal preč aj napriek tomu, že sa mi mobil veľmi páčil, vrátenie S.pen... Z Adroidu na wp je tiež vec nárokov a využitia..snad budeš spokojny :-)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no toho displeja sa tiez trochu obavam, ale vo vsetkych recenziach pisu ze je ozaj dobry. realne, na co je tak vysoke ppi dobre? naopak sa tesim napriklad na glance screen, ktory ma vraj lumia fakt super vyrieseny a aj napriek tomu ze to nie je oled displej tak to zerie baterku minimalne.

prechodu z androidu na wp sa nebojim vobec, windows phone som uz mal predtym, bol som spokojny az na par drobnosti a nedostatok aplikacii. vacsina drobnosti sa odvtedy uz vyriesila (ja som mal este wp 7.8) a tie aplikacie uz tiez zacali pribudat.
hlavne od toho ocakavam stabilny system, ktory nebude nahodne robit blbosti ako aktualne moj telefon. nezvalujem vsetko na android, za nieco urcite moze aj lg nadstavba, ale proste aktualne android nechcem.

rozmyslal som aj na iphonom, ale to uz je trochu vela penazi, aj ten lg g2 ma vtedy stal 500 eur, za to si teraz kupim tu lumiu a este aj novy monitor, tak preco nie? ozaj si nemyslim ze 2x tak drahy telefon bude aj realne o 100% lepsi pre moje potreby.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

ppi je dobre na to aby obraz bol jemnejší a tym aj kvalitnejší bez toho aby si videl raster.. Skusi si na oboch mobiloch zobraziť webovu stránku s velmi malými písmenami a uvidíš o čom rozpravam...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja samozrejme viem co je ppi, otazne je realne vyuzitie. bezny monitor ma ppi okolo 100 a nikto s tym nikdy ziadne problemy nemal. telefony dnes maju kludne ppi 500+...

otazka je od akeho ppi to este je schopne oko realne rozoznat. a nemyslim tym ked si telefon dat 3 cm od oka, ale ked ho normalne pouzivas.
ja sa na monitor pozeram z menej ako jedneho metra a tych 100 ppi mi nijak neprekaza. ta lumia 260 ppi, to je v 2,5x tolko a zaroven asi o tolko mam blizsie telefon k oku pri beznom pouzivani.

netvrdim ze to nie je viditelne, urcite ten displej vyzera krajsie, ale zase sa netvarme ze tych 260 ppi je uplne zle a neda sa na to pozerat. no a urcite mi to nestoji za napriklad dvojnasobok ceny...
Napísať odpoveď