Kúpa bicykla
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa bicykla
V tom pripade vobec netusim o com sa tu 2 strany bavime. Nech si kupi co chce a nepyta sa na nazor, ked ma uz dopredu vybrate.
Takze nieco si vybrat dopredu je dalsi zlocin ? Ja som dopredu povedal a ukazal, co cca chcem a pokial niekto povie, ze su v pohode, vezmem jeden z nich (zrejme ten 3.0), pokial existuje lepsia alternativa (ale stale pojde o normalne MTB, vojde sa do 500€ a nebudem mat problem s designom), som otvoreny niecomu inemu.
Osobne si ale tiez myslim, ze na moje potreby nic zvlastne nepotrebujem, co ale nutne neznamena, ze mozem spravit lepsiu a horsiu volbu. (A ano, viem, ze MTB nie je na asfalt idealne)
Ale v podstate sme sa nieco ako zhodli na tom, ze ten Focus je vzhladom na cenu slusna volba, takze to nebudem dalej riesit.
Osobne si ale tiez myslim, ze na moje potreby nic zvlastne nepotrebujem, co ale nutne neznamena, ze mozem spravit lepsiu a horsiu volbu. (A ano, viem, ze MTB nie je na asfalt idealne)
Ale v podstate sme sa nieco ako zhodli na tom, ze ten Focus je vzhladom na cenu slusna volba, takze to nebudem dalej riesit.
Zdravím, zhaňam dizajnovo čosi takéto http://www.coolbike.sk/produkt/cross-90 ... na-cervena len okolo 800 € vedeli by ste poradiť nejaky starši model, alebo iného výrobcu ? (192cm,95kg)
-
t0m4s3
Admin
Pozri si nizsie rady Ghostu na tej istej stranke, napr. http://www.coolbike.sk/produkt/cross-55 ... erna-modra
-
t0m4s3
Admin
Vela stastia v hladani idealneho cerveno-cierneho bicykla prajem.
Axelik.m: radsej vyberaj komponenty, velkost ramu, velkost kolies, ako trpiet na cerveno-ciernom bajku..
a však čo chyba tomu druhemu čo som tu dal ???plusminus napísal:Axelik.m: radsej vyberaj komponenty, velkost ramu, velkost kolies, ako trpiet na cerveno-ciernom bajku..
cau, ten bajk je totalne onicom, aspon za tie prachy
co vlastne potrebujes od bajku?
co vlastne potrebujes od bajku?
Jazdím asfalt, a hroské cesty (obačas čosi horšie) .... Očakávam že prehadzovačka čosi znesie. kotučové brzdy ... a tu ja kamen úrazu proste je tak veľa značiek pre lajka ako som ja, že je takmer nemožné sa zarientovať pomer cena - kvalita
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2015, 22:12)
//autoeditácia príspevku (30 Apr 2015, 22:12)
( a musí mi samozrejme aj sednuť do oka) Vyhradil som si na to 800€ tak dúfam že sa bude dať čosi vymyslieť aby som bol spokojnýAxelik.m napísal:Jazdím asfalt, a hroské cesty (obačas čosi horšie) .... Očakávam že prehadzovačka čosi znesie. kotučové brzdy ... a tu ja kamen úrazu proste je tak veľa značiek pre lajka ako som ja, že je takmer nemožné sa zarientovať pomer cena - kvalita
Ja som tiez kupoval bike podla farby. Snad si nekupim taky co sa mi nepaci len preto ze ma prehadzovac z vyssej rady...
Ked jazdis cestu aj les tak preco nejdes do mtb 29?
Ked jazdis cestu aj les tak preco nejdes do mtb 29?
Tak nakoniec som prisiel asi s touto varianotou ... http://www.kenzel.sk/bicykle/cross-bicy ... e104a88935 poprosím nejakú názor dakujem
-
Runes
Addict
Cafte ja osm kedysi jazdil vela XC aj maratony som sa snazil vymetat teraz uz moc casu neni i ked chcem znova zacat
v marci som si kupil toto http://www.shopbike.sk/obchod_homedir/d ... ky/orc.jpg kedze som na nom mal 70% zlavu oproti katalogovej cene len to slo z ciech http://www.ramala-silhavy.cz/
Cital som tu par prispevkov no nie celu temu preto len chcem poradit ze pokial nie je cena na nete vyrazne lacnejsia tak ako to bolo aj v mojom pripade tak by som to bral urcite od lokalneho predajcu koli servisu. Sam mam troska problem s par vecami a to som celkom zrucny v bicykloch po tych rokoch lenze uz to nie je o 3 srobikoch.
BTW na kaktus by som si dal pozor, osobne s nimi skusenost nemam teda okrem toho ze hluposti tam maju za 2x cenu ako inde ale aspon ich maju a netreba cakat, ale viac ludi sa na forach stazuje ze uz to neni ta partia nadsencov ale uz tam viac citit obchodnikov. Kolegov syn dokonca splietal daco take ze pri rozobrani nesedelo par komponentov s tym co bolo uvedene v katalogu ale to uz neviem ci je pravda tak mozno si aj na ot dat pozor.
Kazdopadne kukal by som po modeloch 2014 pripadne ako moj 2013 ta cena je tam neporovnatelna (- 30% 40%), a ked uz mate daco vyhladnute treba to nahodit do googela a citat recenzie ono vela z nich ma napr. aj na heureke skoda ze nie vsetky

vaha jak moj pred 15 rokmi
osobne sa mi vyzualne nepaci miestami ide do tenka ako croska a miestami do hruba ako fest MTB take dizharmonicke, chcelo by to vidiet ale na zivo.
Vybava taka optimalna lepsi priemer, na tvojom mieste by som ho dakde vycihal osobne skusil a okukol + by som si este vycihal dade daco ine a porovnal to s tym. Osobne by som si tiez nepomyslel ze ja si kupim niekedy KELLYS
Cital som tu par prispevkov no nie celu temu preto len chcem poradit ze pokial nie je cena na nete vyrazne lacnejsia tak ako to bolo aj v mojom pripade tak by som to bral urcite od lokalneho predajcu koli servisu. Sam mam troska problem s par vecami a to som celkom zrucny v bicykloch po tych rokoch lenze uz to nie je o 3 srobikoch.
BTW na kaktus by som si dal pozor, osobne s nimi skusenost nemam teda okrem toho ze hluposti tam maju za 2x cenu ako inde ale aspon ich maju a netreba cakat, ale viac ludi sa na forach stazuje ze uz to neni ta partia nadsencov ale uz tam viac citit obchodnikov. Kolegov syn dokonca splietal daco take ze pri rozobrani nesedelo par komponentov s tym co bolo uvedene v katalogu ale to uz neviem ci je pravda tak mozno si aj na ot dat pozor.
Kazdopadne kukal by som po modeloch 2014 pripadne ako moj 2013 ta cena je tam neporovnatelna (- 30% 40%), a ked uz mate daco vyhladnute treba to nahodit do googela a citat recenzie ono vela z nich ma napr. aj na heureke skoda ze nie vsetky
no cena je tam zaujimava lebo nasiel som ho za 680 ale aj za 800Axelik.m napísal:Tak nakoniec som prisiel asi s touto varianotou ... http://www.kenzel.sk/bicykle/cross-bicy ... e104a88935 poprosím nejakú názor dakujem
vaha jak moj pred 15 rokmi
Vybava taka optimalna lepsi priemer, na tvojom mieste by som ho dakde vycihal osobne skusil a okukol + by som si este vycihal dade daco ine a porovnal to s tym. Osobne by som si tiez nepomyslel ze ja si kupim niekedy KELLYS
-
hojko
Site Admin
Axelik.m: Vybava prijatelna, az na tu spominanu vahu. Cena pre teba je aka tohto kusu???
650 E
o stovku menej aby sa o tom dalo co by len uvažovať
-
twardykamen
Medium Professional
Uvazujem nad kupou cestneho biku na ocasne jazdenie.Nic narocne.Vietemi niekto nieco odporucit?naj cca 600e alebo popripade, oplati sa brat nieco pouzite?
-
Kok
Light Professional
tiez mam podobnu dilemu.. planujem dat 600-700 za nieco na XC/enduro jazdenie.. znamy mi ponuka 3 rocny trek 6700 v slusnej vybave(dal to na xt radenie a brzdy, fox vidla atd). A neviem sa rozhodnut ze ci to brat alebo kupit nieco nove
-
Runes
Addict
rovnako riesim nieco na cestu
a zatial osm sa rozhodol ze kupim favorita dam ho dokopi a bude
bo ja skor XC ale tuna na petrzalsku hradzu len tak vytocit nozky obcas treba tak chcem daco na galuskach